Лавандулова вода - натурално решение срещу акнето

 Предполагаме, че мнозина от вас са се сблъсквали – а някои се сблъскват и сега, с този толкова досаден и неприятен проблем. Акнето. Въпреки че самите пъпки не съставляват чак толкова сериозен здравословен казус, наличието на подобни „натрапници” върху кожата карат всекиго да се чувства некомфортно и да търси начин да изчисти лицето си пред света. Буквално. Списъкът с възможни решения е дълъг, но когато търсим оптималното като комбинация от цена и качество, лавандулова вода е кодовата дума, която излиза на преден план.

био вода от лавандула

 Изненадани ли сте?

 Не би трябвало. Благотворното влияние на извлека от лавандула върху епидермиса е известно на човека от хилядолетия и този ефект не спира да бъде използван. Но тъй като рекламният поток бълва предложения със скъпи и не толкова ефективни продукти, е възможно в информационния шум това важно познание да не достигне до вас. А да поръчате и да опитате въздействието на лавандулова вода е толкова лесен и удобен вариант, че човек би си задал въпроса: „Защо не съм се сетил по-рано?”

 Вероятно защото не е знаел, че Inaessentials произвежда биологично чисти продукти, качеството на които е трудно да бъде достигната от останалите на пазара. В това число попада и въпросната лавандулова вода, която с високо съдържание на лавандулово масло – в шишенце от 200 мл екстрактът съставлява 0,06%. „Е, не е ли малко?”, ще запитат скептиците. Бихме им отговорили – това все пак е лавандулова вода, а не масло, каквото също можете да намерите в нашата продуктова гама. Освен това всеки, който се съмнява, би могъл да потърси по-висок процент в широкия виртуален свят. Съмняваме се, че ще го намери.

 И пъпките просто изчезват

 Може би не с магическа пръчка, но редовното използване на лавандулова вода действително оказва несравнимо благоприятно въздействие върху акнето. Освен всички други, това твърдя и нашите доволни клиенти. Антибактериалното и противовъзпалително действие на екстракта от Lavandula Angustifolia, извлечен чрез напълно натурална парна дестилация от листната маса, е доказано във времето, като спомага и третирането на така досадните пъпки. При това лавандулова вода от InaEssentials ще ви струва само 8 лева за шишенце от 200 мл, което ще ви послужи за седмици наред. Най-широко рекламираните продукти против акне обикновено излизат поне 3-4 пъти по-скъпо, като никак не е сигурно, че ще бъдат по-ефективни.

 

Имайте предвид, разбира се, че начинът на хранене и други специфики в начина ви на живот също играят роля, когато става дума за това колко бързо ще изчезнат пъпките. Но когато имате под ръка натуралната лавандулова вода на Inaessentials , можете да сте уверени, че разполагате с доверен помощник в битката с този толкова досаден натрапник – акнето.

Тук може да закупите: Био Лавандулова Вода

17 коментара

 • Натурална и полезна био вода спрей-бял бор
  Изключително ефикасна и полезна био вода спрей. Много доволна съм и от сапуна който поръчах. Благодаря за бързата доставка!

  Радостина Европова
 • Препоръчвам!
  Страхотна вода от дива мента и освен, че почиства кожата, без да изсушава, минавайки с тампончето сутрин ме и ободрява! Чудно усещане! Изпробвайте!

  Петя Истайкова
 • Лавандулова вода
  Страхотен продукт!
  Едното ни дете е в пубертета и има проблеми с пъпки по лицето. Използва го постоянно и има доста добър ефект.

  Neli Filipova
 • Лавандулова вода
  Много съм доволна от лавандуловата вода. Кожата на лицето ми е чиста и сияйна. Проблемите по кожата на мъжа ми се изчистиха. Впечатлена съм от начина, по който работи фирмата – от отношението, бързината, отзивчивостта и любезността на екипа. Прекрасни сте и от сърце ви желая успех и в бъдеще!

  Анонимен
 • Подаръчен пакет
  Супер продукти. Напоследък имах повече акне, което изчезва благодарение на лавандуловата вода. Препоръчвам

  Евгения Занева

Оставяне на коментар