Розово масло и Розова вода и Как да ползваме тези природни богатства ?

 Розата

Царицата сред цветята е ароматна и красива. Всяка жена се разтапя, когато и бъде подарена роза от любимия. Романтиката е наистина чудесно нещо, но навярно ще ви бъде любопитно да научите нещо повече и за практическата полза на розите.

Розите се използват в медицината от най-дълбока древност – твърди се, че първото розово масло е създадено в Персия в края на 10 век. Ако имате проблемна кожа и търсите лек в органични и натурални рецепти, то със сигурност розовото масло е нещо, което трябва да опитате.

Розово масло inaessentials

Розово масло и розова вода 

 Розовото масло и розовата вода притежават ненадминати и уникални свойства. Те се използват най-вече външно и локално. При ароматерапията розовата есенция се инхалира.

 Розовото масло има мигновен и страхотен ефект за всички типове кожа, но е най-полезно при сухата или прекалено чувствителна кожа. Ако вашата кожа е такава, то розовото масло и розовата вода са неща, които незабавно трябва да поченете да използвате.

Благоприятните свойства, които розовото масло и розовата вода имат са безбройно много! Тук може да видите някои от основните:

Розовото масло и розовата вода:

 • Възстановяват и подхранват кожата, като също така подобряват и нейната еластичност.
 • Когато биват нанасяни по лицето те са изключително ефикасни при борба с бръчките.
 • Единственият по-ефективен натурален продукт срещу Акне от розовата вода е: Лавандулова вода
 • Имат противовъзпалително, както и тонизиращо действие.
 • Розата се смята от мнозина за въплъщение на женствеността. Розовото масло и розовата вода балансират хормоните и регулират изключително ефективно менструалните проблеми.
 • Розова вода се използва при главоболие и очни проблеми
 • Розовото масло подобрава концентрацията, помага при проблеми с безсъние, тревога, разсеяност, меланхолия и апатия.
 • Притежават чудесен аромат подходящ за медитация 
 • Научно доказано е, че розовата вода има благотворно действие срещу стареенето на кожата и, също така, има стимулиращ ефект за регенерацията на клетките на епидермиса.

Розово масло inaessentials

Българска биологична Розова Вода

Българската розова вода има уникални свойства в грижата за красотата на кожата. Неслучайно е най-предпочитаната натурална алтернатива на безбройните налични на пазара химични тоници. Розовата вода по несравним начин хидратира и успокоява кожата. През летните жеги освежава и регулира производството на себум, тя също така помага за бързото възстановяване на кожата – Как да не обичаме този подарък на природата!  

 Подложени сте на стрес и чувствате напрежение ?

Е, добре е да знаете, че биологичната розова вода успокоява нервите и ще ви бъде много полезна, тъй като ще ви помогне да върнете нормалното си емоционално и психическо състояние изключително бързо

Розова вода inaessentials

Розовото масло и розовата вода – „Дар от Природата“

  Естествено, не е нужно да имате каквито и да е проблеми със здравето, за да използвате биологична розова вода и биологично розово масло. Може да ги използвате като като ароматизатор в стаята или масажно масло. Незабавно ще усетите как естесвеният, натурален аромат и чувството на спокойствие и релакс ви обгръщат от всички страни и ви помагат да забравите за бързото ежедневие от. Розово масло и розова вода от Inaessentials. Заслужава си да опитате, нали?

Тук може да разгледате качествени биологични продукти с роза:

- Биологично Розово масло

-Биологична Розова вода 

12 коментара

 • Дива вода от смрадлика
  Много сме доволни от водата от смрадлика .

  Ирина Иванова
 • Препоръчвам
  Взех си подаръчния комплект + водата от бяла ела. Почиствам лицето си вече 2-ра седмица с лавандуловата вода в комбинация с водата от бяла ела и има видими резултати. Кожата ми се изчисти от черни точки и започнаха да излизат по малко пъпки. Препоръчвам за по-добра грижа за кожата ви.

  Иванка Божилова
 • Вода от Дива Смрадлика
  Използваме я семейството и сме много доволни. Имахме проблеми със зъбите и започнаха да отшумяват. Благодарим ви за точния продукт

  Теми Лисова
 • Био вода от бял бор
  Ползвам водата от бял бор основно против пърхут. Понякога прилагам и върху кожата, когато стане много суха. Действа добре и при гъбички на ноктите.

  Вера Смилова
 • Лавандулова вода
  Чудесен продукт.Само след няколко дни редовна употреба резултатът е видим!Благодаря

  Димитринка Манчорова

Оставяне на коментар