Какво е себорея и как се лекува без агресивна козметика и процедури

Толкова е важно да се чувствате удобно в кожата си, но ако сте се сблъсквали със себорея, знаете, че е изключително трудно. Себореята причинява голямо неудобство, сърбеж по скалпа и кожата, дразнене и неприятен вид на косата от появата на люспи. 

Пърхотът и себореята са нещо, с което може да сте се сблъсквали, да сте се борили упорито, дори с намесата на лекар и след като спрете шампоаните и добавките, отново се появяват познатите симптоми. 

Натуралните съставки в био продуктите са онези, които ще ви дадат решения на всеки проблем, защото природата е щедра, когато става дума за билки и лечебни масла. 

Био вода от салвия

 

Био водата от салвия има страхотни качества, които упорито се борят срещу пърхот и себорея. Биологичното и отглеждане е позволило на всички полезни вещества да се запазят максимално и да могат да ви помогнат. При редовното ползване на тази магическа вода, ще усетите голямо успокоение на целия скалп, ще можете да си помогнете чрез използване на натурален продукт, а ефектът ще е дълготраен и сигурен.

 

Качествата на водата от салвия

Това, което ще направи тази вода, за вашия скалп е на първо място да го успокои добре, това е първата важна стъпка при грижата за скалп, който страда от пърхот или себорея. Следващата важна стъпка е успокояването, сами ще се убедите, че сърбежът ще намалее, както и появата на люспи. Зачервяването ще изчезне, а след него ще усетите как целият ви скалп и фоликулите на косъмчетата ще заздравяват, за да се наслаждавате на красива и здрава коса. 

Натуралано, природно, био

Това са само част от думите, които можем да използваме за нашата вода от салвия. В Inaessenticals ви предлагаме само качествени, природни продукти, които да окажат желаното влияние, без химия, без силикони и без оцветители. Такива продукти се обработват с голямо внимание, за да достигнат до вас, но за нас е важно да получавате продукти, които са с рециклируема опаковка, без вредни примеси и изключително важно е, че не се тестват върху животни. 

По този начин е създадена водата от салвия, с която ще усетите моментално успокояване на проблемните участъци и след честа употреба ще забележите значителни промени в цялото състояние на косата и здравината на кожата на скалпа.

Битката срещу пърхота и себореята, може да бъде наистина ожесточена, може да се отказвате многократно от тази борба и да срещате множество продукти, които да обещават промяна, а такава да няма. Продуктите в Inaessentials са натурални, но това не означава, че тяхната сила е по-малка от обикновените продукти, напротив, силата им е по-голяма, по-ефективна и по-чиста, което ги прави предпочитани, обогатени и ефективни. 

Когато намерите подходящите продукти за вашата коса и скалп, ще усетите, че ги подхранвате именно с това, от което имат нужда. Само тогава, скалпът ви ще ви се отплати с красива и здрава коса. Не забравяйте, че природата е дала всичко, от което имаме нужда. Използвайте го!

3 коментара

 • Препоръчвам с две ръце! Страшно бърз ефект върху моята кожа! Изключително съм доволна от продуктите Ви!

  Андриана Стоянова
 • През зимните месеци имах сериозни проблеми с кожата на ръцете си. Благодарение на вашия крем, ръцете ми са меки, без рани и напукване. Благодаря ви!

  Лора Иванова
 • Вода от дива коприва
  Много съм доволна от покупката на вода от дива коприва. Подейства страхотно на косата ми и я чувствам много жива, освежена и понамаля косопада.

  Анелия Кьосева

Оставяне на коментар

Медали за преглед на Judge.me

Judge.me Top 10 Trending Shops medal
Judge.me Diamond Monthly Record Shop medal
Judge.me Platinum Authentic Shop medal
Judge.me Gold Transparent Shop medal
Judge.me Top 250 Shops medal