Покажете лицето си пред света - био козметиката на бъдещето!

Покажете лицето си пред света - био козметиката на бъдещето!

Покажете лицето си пред света

  Използването на розова или лавандулова вода ще ви помогне да поддържате кожата си в отлично състояние, без да се налага да плащате луди пари.

Био лавандулова вода - спрей

Дори и да сте дарени свише с природна красота и прекрасна кожа, това не означава, че няма нужда да полагате грижи за поддържането й. Особено силно това се отнася, когато говорим за тази част от тялото, която показвате пред света – лицето. Да, знаем, че ви е писнало от шумните реклами на скъпи кремове, които ви предлагат винаги “перфектна” защита. Дори и да допуснем, че качествата на такива козметични препарати са доказани и че няма риск, цената често е твърде висока. А в сравнение с това използването на лавандулова вода е значително по-бюджетно и не по-малко ефективно решение: ЛАВАНДУЛОВА ВОДА . На стойността на един сандвич в центъра на София (или на една салата в някой от не толкова скъпите заведение в сърцето на столицата) получавате прекрасно средство за всекидневна грижа за лицето, което можете да използвате седмици наред.

Лавандулова вода

Основният фактор за доброто състояние на кожата е хидратацията

 

Именно в това отношение употребата на лавандулова вода има особено осезаема полза. Този естествен продукт се явява едва ли не универсален помощник за всякакъв тип кожа. Добрата хидратацията на лицето е важна не само за външния вид и атрактивността, но и за общото здраве на човек. Ако имате суха кожа, лавандулова кожа е подходящо решение, ако се прилага регулярно. Същевременно, ако проблемът се намира в другия полюс – епидермис, който има склонност да се омазнява твърде бързо, тогава отново шишензето с екстракт от прословутото лилаво растение ще свърши работа. Регулиращата функция на pH нивото е основна характеристика на разтвора с есенция от лавандула.

 

Не всеки харесва аромата на това растение, но пък има достатъчно добра алтернатина – розовата вода, която има подобни свойства и също така доста приемлива цена: РОЗОВА ВОДА. И в двата случая става дума за природни продукти, които са извлечени по напълно натурален начин, без да бъдат намесени никакви химикали и без да съдържат рискови съставки.

  био розова вода

 

Решение за всеки ден и всяка ситуация

 

Независимо дали ще използвате лавандулова вода или ще се спрете на  розова, основният фактор за добри резултати е постоянството. Използването на какъвто и да е продукт “от дъжд на вятър”, веднъж в седмицата или хаотично няма да доведе до желания ефект. Трайно подобрение се постига тогава, когато грижата е всекидневна. Желателно е да третирате лицето си сутрин и вечер, ако желаете да изглеждате добре винаги. 

 

А ако смятате, че това ще ви отнеме много време, притесненията ви са напълно напразни. Когато говорим за третиране на лицето с розова вода или с разтвор от лавандула, това буквално ще ви отнеме минута или две. Посипвате няколко капки върху памучен тампон, след това ги нанасяте върху кожата, повтаряте няколко пъти – това е достатъчно. Измиването на зъбите или бръсненето вероятно ще отнеме повече време.

 

Употребата на лавандулова вода за тонизиране на кожата може да се прилага дори и в движение. Ако изберете спрей за впръскване от каталога на InaEssentials, можете да използвате продукта практически навсякъде – докато чакате автобус на спирката на градския транспорт или пък си правите кратка пауза по време на работния процес. Използването на лавандулова или розова вода ще ви помогне да поддържате кожата си в отлично състояние, без това да натовари вашия бюджет.

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.