Преминаване към съдържанието

Безплатна доставка над 50.00лв.

Количка

Количката ви е празна

Не сте сигурни откъде да започнете?
Изпробвайте тези категории:

1. ДОСТАВКА

1.1 Колко струва доставката?

⚬ За доставка до офис на Еконт и Спиди - 4.99 лв. За доставка до личен адрес - 6.50 лв.

1.2 Кога доставката ми е безплатна?

⚬ За всички поръчки над 50.00 лв, доставката е безплатна.

1.3 Колко дни отнема доставката?

⚬ Доставката отнема от 1 до 2 работни дни.
Ако поръчката Ви е забавена, може да се свържете с нас тук 

1.4 С кои куриери работите?

⚬ Доставяме Вашите пратки и с Еконт и със Спиди.

1.5. Какво да правя ако не съм получил имейл с потвърждение?

⚬ Свържи се с нас тук.

1.6. Какво да правя ако получа сгрешен продукт в пратката си?

⚬  Хей, ние също сме хора - понякога грешим, но винаги сме готови да се поправим! В случай на сгрешена доставка или объркан продукт, свържете се с нас тук.

1.7. Как мога да проследя поръчката си?

⚬ Свържи се с нас тук.

2. ПЛАЩАНИЯ И ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ

2.1. Как мога да платя?

⚬ Можете да заплатите с наложен платеж, при получаване на пратката си или по банков път, по време на създаване на поръчката си.

2.2. Какво трябва да направя, ако не съм доволен от продуктите си? Мога ли да получа парите си обратно?

⚬ За повече информация, моля, проверете политиката ни за възстановяване на суми ТУК.

3. ОТСТЪПКИ

3.1. Защо кодът ми за отстъпка не работи?

 ⚬ Не може да използвате повече от два кода за отстъпка в поръчка ( може или да добавите продукт с отстъпка от балончето ни с оферти, или да въведете код за отстъпка в края на поръчката си). Ако добавите код, който все пак не се прилага, свържете се с наш служител тук.

3.2. Къде да сложа кода за отстъпка?

⚬ Може да го направите в последната стъпка от завършване на поръчката си.

4. ПРОДУКТИ

4.1. За кого са подходящи нашите продукти ?

 Деца, бебета, бременни, кърмачки - Повечето ни продукти са напълно натурални, което ги прави напълно подходящи за всички клиенти - дори и за най-малките.  Въпреки това, винаги съветваме клиентите си да си направят тест за алергични реакции - нанесете малко количество от продукта в ямката на лакътя. Ако до 20 минути не се появи реакция като зачервяване или сърбеж, то тогава ще можете да ползвате продукта съвсем спокойно. И запомнете - понякога не сме ние тези, които избират билката, а тя  избира нас :) 

 Жени, мъже, тийнейджъри - Повечето ни продукти са напълно натурални, което ги прави напълно подходящи за всички клиенти. Въпреки това, винаги съветваме клиентите си да си направят тест за алергични реакции - нанесете малко количество от продукта в ямката на лакътя. Ако до 20 минути не се появи реакция като зачервяване или сърбеж, то тогава ще можете да ползвате продукта съвсем спокойно. И запомнете - понякога не сме ние тези, които избират билката, а тя избира нас  :)

⚬  За хора с алергии и хронични заболявания - Повечето ни продукти са напълно натурални, което ги прави напълно подходящи за всички клиенти. В случай на хронични заболявания и определени здравословни състояния Ви съветваме да се обърнете към Вашия личен лекар преди да използвате продуктите на InaEssentials. Също така, ние винаги препоръчваме на клиентите си да направят тест за алергии - нанесете малко количество от продукта в ямката на лакътя. Ако до 20 минути не се появи реакция като зачервяване или сърбеж, то тогава ще можете да ползвате продукта съвсем спокойно. И запомнете - понякога не сме ние тези, които избират билката, а тя избира нас :)

⚬ Комбинация с други козметични продукти - Тъй като повечето ни продукти са напълно натурални, може да ги ползвате в комбинация с други козметични продукти. Само че ние не можем да гарантираме крайния резултат от Вашето решение.

⚬ Комбинация с лекарства и/или Вашето лечение - Тъй като повечето ни продукти са напълно натурални, може да ги ползвате в комбинация с други продукти. Само че ние не можем да гарантираме крайния резултат от Вашето решение.

⚬ При боядисана коса - Нашите продукти за коса не съдържат никакви съставки, за които да имаме информация, че не могат да се нанасят на боядисана коса.

4.2 Миризма?

⚬ Защо нашите продукти не миришат конвенционално? - Нашите води се получават чрез първична парна дестилация на прясно набрани билки. Ние не обогатяваме нашите продукти с никакви допълнителни конвенционални аромати и парфюми, не се намесваме в свойствата, нито добавяме консерванти и стабилизатори. Това, което получавате, е чиста природа в бутилка, тъй като идва направо от почвата. По този начин можем да гарантираме най-доброто качество на нашите биологични води.

 ⚬ Защо различните партиди на един и същи продукт миришат различно? - Това е доказателство, че поддържаме продуктите си толкова чисти, колкото са направо от природата :) Отглеждаме нашите билки на различни места в България, където микроклиматът, свойствата на почвата и други селскостопански фактори могат да варират. По този начин биохимичните свойства на всяка реколта също се различават малко и може да се наблюдава фина разлика в различните партиди на един и същ продукт.

 ⚬ Разликата в нашите продукти изобщо не трябва да ви притеснява - ние просто не се интересуваме от добавяне на изкуствени аромати или оцветители, за да унифицираме нашите продукти. Ние искаме да ви предложим най-висококачествените продукти, направо от природата, толкова чисти, колкото ги създава плодородната българска почва.

4.3 Как да ползвате флоралните ни води?

⚬ За лице и тяло - Нанесете малко количество от водата върху памучен тампон и нежно го нанесете върху проблемните зони.

 ⚬ Може да нанасяте водите върху цялото тяло. Няма нужда от отмиване. Можете да използвате водата няколко пъти през деня, в зависимост от състоянието на кожата Ви. За повече информация, свържете се с нашия екип.

 ⚬ Можете да използвате повечето от водите като тоник или като основа за грим, преди да нанесете другите си продукти за грижа за лицето.

 ⚬ Когато използвате повече от една вода, препоръчваме да ги прилагате с интервал от поне 15-20 минути, за да позволите на активните съставки във всеки продукт да проникнат в епидермиса и да си свършат работата :)

 ⚬ За коса - Впръскайте водата в скалпа, върху корените и нежно масажирайте в продължение на няколко минути. Оставете го да подейства. Няма нужда от отмиване, тъй като ще изсъхне бързо и ароматът ще изчезне само за няколко минути.

 ⚬Можете да използвате водата няколко пъти през деня, в зависимост от състоянието на кожата ви. За повече информация, свържете се с нашия екип.

⚬ Нокти - Можете да впръскате водата директно върху ноктите.

 ⚬ Можете също така да приготвите малка вана и да накиснете стъпалата си във водата за няколко минути. ⚬ Препоръчваме и компрес за нокти – накиснете подложка или парцалче във водата и поставете върху ноктите си.

 4.4 Кои продукти препоръчваме за проблеми с кожата и косата?
Нашата RoutINA продуктова линия, подкрепена от клинични тестове и силата на природата, ви дарява с комплекса грижа и дълготраен ефект.

 4.5 Има ли значение моят тип кожа?

 ⚬ Да... Свържете се с нас, ако имате допълнителни въпроси: ТУК

 4.6 Предлагате ли мостри?

 ⚬ За флоралните води - не; предложеният период на тестване за нашите продукти е 14 дни

 ⚬ Крем за лице - Да, имаме тестери на нашия крем за лице.