Кой е успокояващият крем, който помогна на хиляди да усетят облекчение при разширени вени

Кой е успокояващият крем, който помогна на хиляди да усетят облекчение при разширени вени

Като майка и предприемач, разбирам колко е важно използването на естествени продукти - както за мен, така и за моето семейството. Затова съм много щастлива да ви представя Успокояващ крем с Конски кестен и Смрадлика! Този натурален и нежен крем, който семейството ни разработи, вече помогна на над 200 000 души в Европа да усетят истинско облекчение на болката и дискомфорта от разширени вени и хемороиди. Само със силата на природата. 

крем за разширени вени инаесеншълс

Как се роди идеята за Успокояващ крем със Смерадлика и Конски кестен

В един юлски ден аз и съпругът ми Николай бяхме в дестилерията в Панагюрище. Тогава се обади сина ми Васил и каза, че има страхотна идея за нов продукт. Обясни, че негов приятел му е разказал за силата на конския кестен и смрадликата при проблеми с разширени вени, хемороиди и отоци.

Не ни отне много да се съгласим. Самата аз десетки пъти съм усещала дискомфорта на уморените крака, пулсирането и болката, дори когато легнеш. Срещнахме се с момчето и започнахме съвместна работа. Не след дълго имахме напълно натурална формула, която честно казано надмина нашите очаквания.

Кремът предизвиква истински фурор...Приятелките, на които го бях раздала не спираха да ми звънят и да казват колко са благодарни, а в имейла на фирмата постъпваха всеки ден благодарствени писма. Кремът наистина помагаше. 

С хиляди успешни лични истории, нашият Успокояващ крем с Конски кестен и Смрадлика се превърна в истинско спасение за хората, борещи се с разширени вени и хемороиди без значение от пола и възрастта.

семейство бере смрадлика

Силата на конския кестен и смрадликата

Смрадликата и конският кестен, характерни за нашия регион, се използват от стотици години заради успокояващите, регенериращите и антисептичните си свойства.

  • Екстрактът от конски кестен се бори с дискомфорта и умората в краката, тонизира вените, подобрява кръвообращението и подпомага възстановяването на тъканите.
  • Маслото от смрадлика пък намалява болката и неприятните усещания, действа като натурален антиоксидант, възстановява баланса на кожата, прави я мека, нежна и хидратирана.
  • Бадемовото масло успокоява раздразнената кожа, омекотява и хидратира, а хиалуроновата киселина стимулира регенерацията на кожата и подпомага синтеза на колаген.

Науката зад ефективността на семейния ни Успокояващ крем с Конски кестен и Смрадлика се крие в богатия състав от антиоксиданти, противовъзпалителни и антимикробни съединения в билките. Тези свойства, заедно с леките масажни движения, които използвате при нанасянето на крема, работят съвместно, за да редуцират зачервяванията и възпаленията, да намалят отока и болката, да хидратират кожата и подобрят кръвообращението.

А, при някои клиенти ефектът настъпва още след първото ползване!

Това е една много малка част от клиентски ревюта:

- Облекчава болката при разширени вени и намалява чувството на тежест. Страхотен продукт :)
- Много съм доволен от продукта. Ползвам го за разширени вени и има добър и тонизиращ ефект.
- Страхотен продукт силно го препоръчвам и на мой роднини да си го вземат!

Кремът е страхотен начин да облекчите тежеста в краката след физически тренировки - подходящ е за жени и мъже.

Нашето пътешествие

Стартирането на бизнес никога не е лесно, но с подкрепата на моя съпруг и трите ни деца, създадохме бранд, който въплъщава нашата страст към естествената красота. Семейството ни работи заедно, за да ви предложим висококачествени био продукти, запазили терапевтичните свойства на билките - директно от природата в ръцете ви. За да го направим, създадохме собствен семеен уебсайт и поставихме името си на картата на всеки европейски пазар.

Веселина Ралчева на производствена линия

Качеството е ключово

В InaEssentials вярваме в използването само на най-добрите съставки и нашият Успокояващ крем с Конски кестен и Смрадлика не е изключение. Използваме биодинамичен подход към земеделието и третираме нашите полета с отвара, направен от коприва, събрана при пълнолуние, за да запазим силата и ефективността на нашата лавандула.

Производство на вода от коприва

Лично отношение

Основна наша ценност е да предоставяме качествено обслужване и личен контакт с клиентите - затова до ден днешен отговаряме на всички съобщения във Facebook и Instagram лично. С над 110 000 изпратени бутилки и само под 1% върнати, сме горди с нашия продукт и въздействието, което има върху живота на толкова много хора.

Семейство Ралчеви в производството

"Внесете силата на природата във вашата грижа за кожата"

Нашият Успокояващ крем с Конски кестен и Смрадлика е лесен за употреба – просто го нанесете с леки масажни движения и се насладете на мигновения ефект. Използвайте сутрин и вечер (преди лягане) за най-добри резултати. Без значение дали се борите тежест, умора, разширени вени, хемороиди или просто искате да подобрите здравето на кожата си, нашият Успокояващ крем с Конски кестен и Смрадлика е идеалното решение.

УСПОКОЯВАЩ КРЕМ ИНАЕСЕНШЪЛС

Опитайте, за да повярвате

Вярваме в нашия продукт и искаме и вие да го направите. Затова предлагаме пълно възстановяване на парите, ако няма ефект, без нужда да връщате продукта. Като семеен бранд сме ангажирани да предоставяме най-доброто възможно изживяване за нашите клиенти.

Васил Ралчев и Хидролина

Опитайте нашия Успокояващ крем с Конски кестен и Смрадлика за облекчение на уморени крака, разширени вени или хемороиди, доставен в рамките на 48 часа. Използвайте промо код: ina20 за 20% отстъпка при първа поръчка.

Нашият уебсайт: https://inaessentials.com/ 

👇 Намерете правилното решение за вашата кожа с едно кликване на червения бутон! 👇
InaEssentials-Website

Крем за разширени вени - ще ми помогне или не?

Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.