InaEssentials е бранд, ангажиран с устойчивото развитие във всеки аспект от дейността си. От земеделските практики, които прилагаме в отглеждането на собствените си био култури, до опаковките, които използваме за продуктите ни. Ние сме посветени в свеждането до минимум на въздействието ни върху околната среда и насърчаването на справедлива търговия и отговорното снабдяване.

 Един от начините, по които се стремим към устойчивост, са земеделските ни практики. Използваме техники за устойчиво земеделие, като например консервационна обработка на почвата и ротация на културите, за да пестим ресурси и да опазваме околната среда. Растителните ни култури се отглеждат по биодинамичен начин, което означава, че прилагаме естествени методи за запазване и подхранване на растенията, като например използването на екстракт от дива Коприва. Копривата се бере при пълнолуние в съответствие с биодинамичните методи, за които се смята, че повишават ефикасното действие на растенията.

 Също така използваме остатъците от дестилацията на етерично-маслените култури като компост, които спомага за подобряване на състоянието и плодородието на почвата. Това ни позволява да произвеждаме висококачествени биологични култури, като същевременно свеждаме до минимум въздействието си върху околната среда.

 В допълнение към земеделските си практики подкрепяме и справедливата търговия и отговорното снабдяване. Работим в тясно сътрудничество със земеделски производители и доставчици, които използват устойчиви земеделски практики и осигуряват справедливо заплащане и условия на труд. Подкрепяйки тези хора, ние помагаме за насърчаване на устойчивото земеделие и подобряване на живота на хората, ангажирани в този отрасъл.

 Освен това се стремим да използваме екологично чисти опаковки. Всички те могат да се преработват и насърчаваме клиентите си да ги рециклират след използването на продуктите ни.

 InaEssentials е бранд, отдаден на устойчивото развитие във всички аспекти на бизнеса ни. Стремим се да намалим до минимум въздействието си върху околната среда и да насърчаваме справедливата търговия и отговорното снабдяване - от земеделските практики до опаковането и доставянето.

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.

ОСТАНЕТЕ В КРАК С НОВОСТИТЕ

Блог постове

Косопад: Видове, симптоми и ефективни методи за лечение
Косопад

Косопад: Видове, симптоми и ефективни методи за лечение

Косопадът е проблем, който може да засегне всеки, без значение на възрастта или пола. Той може да доведе до значително оредяване на косата и дори до пълно оплешивяване. Причините за косопад могат д...
Пърхот: причини, симптоми, натурални продукти и лечение на пърхота
Пърхот

Пърхот: причини, симптоми, натурални продукти и лечение на пърхота

Пърхотът е проблем, с който може би всеки втори човек се е сблъсквал някога в живота си. Всички знаем колко неприятни могат да бъдат сърбежа, паренето и дискомфорта, които той създава.  В статията ...
мента за матиране на кожата

Природното решение за стягане и Матиране на кожата: Био Вода от Мента - Hydrolina

Когато децата ми бяха в тийнейджърска възраст имаха огромен проблем с омазняването на кожата. А дойдеше ли лятото, лицата им лъщяха непрекъснато. Това разбира се подронваше тяхното самочувствие и с...