За нас

ТОВА ЩЕ БЪДЕ ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ ЗАД НАШИЯ СЕМЕЕН БРАНД...

" История за провала, успеха, тъгата и много щастливи моменти. Искаме да бъдем колкото се може по-открити с нашите клиенти и наистина да ги накараме да се почувстват като част от семейството''
- Веселина Ралчева

   ИСТОРИЯТА НА INAESSENTIALS

Началото...

 През далечната 1999-та година бях омъжена, с две деца. Бях учител по музика, а съпругът ми бе пожарникар. Искахме да направим нещо повече, искахме да бъдем различни. Тогава, обаче, все още не знаехме как и кое щеше да е най-подходящо за нас. Един ден, докато пътувах със съпруга си, той изведнъж спомена: ''Хайде да отглеждаме роза и лавандула''. Това бе традиция в нашия роден град, която по това време вече беше почти забравена. Бях доста скептично настроена, но поради някаква причина просто казах ''ДА''. Започнахме всичко като пълни аматьори с финансовата помощ на нашите родители. Инвестирахме в 4 големи градини и една малка дестилерия. Малко след това бях бременна с третото ни дете и бяхме доста притеснени какво щеше да се случи след това.

До 2007-ма година бяхме на голяма загуба и бяхме доста притеснени. Няма да забравя думите на най-малкото ни дете, Елена, когато ни питаше: '' Ще станем ли бедни ако си купя обувки?'' Финансовото ни състояние беше наистина лошо. Произвеждахме изключително висококачествени продукти, но не успявахме да намерим пазар за тях.
Всичко се промени през 2007-ма година, когато България бе приета в ЕС и най-накрая успяхме да дадем реализация на продуктите си. 2013-та бе годината, в която най-накрая имахме голяма финансова стабилност, 14 години след началото на нашия бизнес. 

''Цялото това изживяване промени живота ни и ни накара да повярваме, че вложиш ли цялата си енергия, любов и вяра в нещо, то няма как то да не процъфти''

РАЖДАНЕТО НА INAESSENTIALS

InaEssentials

IПрез 2019-та година на моя син му хрумна идея да направи онлайн магазин и да предлага продуктите ни под бранда, наречен InaEssentials. Поръчките започнаха да идват от нищото и цялото семейство трябваше бързо да преструктурира работата си. Аз поех административната част, Елена и Мария - социалните мрежи и комуникацията с клиенти, а съпругът ми Николай се зае с производството. Семеен бизнес до мозъка на костите си :) 

.Заради  постиженията на InaEssentials и страхотната обратна връзка от целия местен български пазар, както и няколко други европейски пазара, през 2020-та година ми бе връчен първия по рода си приз ''Био фермер на годината''. Това бе огромно признание за мен, тъй като пред очите ми изникваха само безсънните нощи и трудностите. И достигането до този момент, до тази награда ми доказа, че всичко това си е заслужавало. И това бе момент, който разбрах, че съм сътворила нещо прекрасно заедно със семейството си и най-вече, момент, който успях да споделя и с второто си семейство - нашите клиенти. ❤️

INAESSENTIALS И В ЧУЖБИНА

 От 2019-та година нашият семеен бранд не спира да се развива. Сега с гордост можем да съобщим, че оперираме на 18 европейски пазара като предлагаме качествени продукти, клиентско обслужване и бърза доставка и цяла Европа.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Като майка на три деца знам какво значи да носиш отговорност и да даваш грижа...истинска грижа. Така се отнасям и към нашите козметични продукти. Ето защо решихме да затворим цикъла. Всички наши продукти са отгледани в нашите био градини.

Нашата реколта е обработвана в нашата собствена дестилерия, а крайните продукти биват бутилирани и етикетирани в наш собствен производствен център. Този затворен цикъл на производство беше много важен за мен, тъй като исках да застана с името си зад нещо, което виждам от малко семе до готов краен продукт. По този начин мога съвсем спокойно и уверено да ползвам тези продукти вкъщи, както и да ги предлагам на второто ми семейство - нашите клиенти.

 Нашето семейство се занимава с био земеделие повече от десетилетие. Компанията култивира насаждения от био лавандула, роза, смрадлика, маточина, лайка и салвия.

Междувременно бихме искали да кажем колко много оценяваме това, че отделихте от времето си и прочетохте нашата история. Поради тази причина бихме искали да Ви изненадаме с код за отстъпка за 25% процента. Кодът е about25. Може да го ползвате веднага от тук

 Да, искаме да сме различни и може да не е много професионално да сложим код за отстъпка в страницата ''За нас'', но това е семеен бизнес и такива неща се правят в семействата 😅

Нашата социална политика

От 2002-ра година нашата компания е изградила сериозна социална политка. Наемаме предимно хора от малцинствата. По този начин им даваме шанс да се борят за прехраната си. От 2002-ра година насам сме помогнали на повече от 150 семейства да построят своите домове, да станат равноправна част от обеществото ни и да изпратят децата си на училище. Все още си спомням как преглеждах бележниците им и им давах бонус, когато получаваха добри оценки :) 

 Сега се чувстваме повече от благословени, че те са с нас. Повечето от семействата от малцинствата сега работят в Испания, Португалия и Чехия. За щастие хората, на които помагахме повече от 20 години, си спомнят какво сме направили. Сега имаме своите лоялни служители, които ни помогнаха да построим брандът InaEssentials такъв, какъвто е днес. Искаме да покажем лицата на тези хора, тъй като те са нашите трудолюбиви служители, които стоят в ядрото на нашата компания.

 Вярваме в това, което правим и сме сигурни в едно нещо: че с добро отношение към клиентите, постоянна мисъл за тях и техните нужди, както и готовността да им съдействаш по всяко време, InaEssentials има потенциала да се превърне в нещо голямо. Обещаваме, че колкото и да се разрастваме, винаги ще носим ценностите на малкия семеен бранд, които са същността и причината за нашия успех❤️. 

- Веселина Ралчева

Открийте ни и в социалните мрежи

Медали за преглед на Judge.me

Judge.me Diamond Monthly Record Shop medal
Judge.me Top 25 Trending Shops medal
Judge.me Platinum Authentic Shop medal
Judge.me Gold Transparent Shop medal
Judge.me Top 100 Shops medal