Преминаване към съдържанието

Безплатна доставка над 50.00лв.

Количка

Количката ви е празна

Не сте сигурни откъде да започнете?
Изпробвайте тези категории:

ТОВА Е ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ ЗАД НАШИЯ СЕМЕЕН БРАНД...

" История за провала, успеха, тъгата и много щастливи моменти. Искаме да бъдем колкото се може по-открити с нашите клиенти и наистина да ги накараме да се почувстват като част от семейството''
- Веселина Ралчева

   ИСТОРИЯТА НА INAESSENTIALS

Началото...

 През далечната 1999-та година бях омъжена, с две деца. Бях учител по музика, а съпругът ми бе пожарникар. Искахме да направим нещо повече, искахме да бъдем различни. Тогава, обаче, все още не знаехме как и кое щеше да е най-подходящо за нас. Един ден, докато пътувах със съпруга си, той изведнъж спомена: ''Хайде да отглеждаме роза и лавандула''. Това бе традиция в нашия роден град, която по това време вече беше почти забравена. Бях доста скептично настроена, но поради някаква причина просто казах ''ДА''. Започнахме всичко като пълни аматьори с финансовата помощ на нашите родители. Инвестирахме в 4 големи градини и една малка дестилерия. Малко след това бях бременна с третото ни дете и бяхме доста притеснени какво щеше да се случи след това.

До 2007-ма година бяхме на голяма загуба и бяхме доста притеснени. Няма да забравя думите на най-малкото ни дете, Елена, когато ни питаше: '' Ще станем ли бедни ако си купя обувки?'' Финансовото ни състояние беше наистина лошо. Произвеждахме изключително висококачествени продукти, но не успявахме да намерим пазар за тях.
Всичко се промени през 2007-ма година, когато България бе приета в ЕС и най-накрая успяхме да дадем реализация на продуктите си. 2013-та бе годината, в която най-накрая имахме голяма финансова стабилност, 14 години след началото на нашия бизнес. 

''Цялото това изживяване промени живота ни и ни накара да повярваме, че вложиш ли цялата си енергия, любов и вяра в нещо, то няма как то да не процъфти''

РАЖДАНЕТО НА INAESSENTIALS

InaEssentials

IПрез 2019-та година на моя син му хрумна идея да направи онлайн магазин и да предлага продуктите ни под бранда, наречен InaEssentials. Поръчките започнаха да идват от нищото и цялото семейство трябваше бързо да преструктурира работата си. Аз поех административната част, Елена и Мария - социалните мрежи и комуникацията с клиенти, а съпругът ми Николай се зае с производството. Семеен бизнес до мозъка на костите си :) 

.Заради  постиженията на InaEssentials и страхотната обратна връзка от целия местен български пазар, както и няколко други европейски пазара, през 2020-та година ми бе връчен първия по рода си приз ''Био фермер на годината''. Това бе огромно признание за мен, тъй като пред очите ми изникваха само безсънните нощи и трудностите. И достигането до този момент, до тази награда ми доказа, че всичко това си е заслужавало. И това бе момент, който разбрах, че съм сътворила нещо прекрасно заедно със семейството си и най-вече, момент, който успях да споделя и с второто си семейство - нашите клиенти. ❤️

INAESSENTIALS И В ЧУЖБИНА

 От 2019-та година нашият семеен бранд не спира да се развива. Сега с гордост можем да съобщим, че оперираме на 18 европейски пазара като предлагаме качествени продукти, клиентско обслужване и бърза доставка и цяла Европа.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Като майка на три деца знам какво значи да носиш отговорност и да даваш грижа...истинска грижа. Така се отнасям и към нашите козметични продукти. Ето защо решихме да затворим цикъла. Всички наши продукти са отгледани в нашите био градини.

Нашата реколта е обработвана в нашата собствена дестилерия, а крайните продукти биват бутилирани и етикетирани в наш собствен производствен център. Този затворен цикъл на производство беше много важен за мен, тъй като исках да застана с името си зад нещо, което виждам от малко семе до готов краен продукт. По този начин мога съвсем спокойно и уверено да ползвам тези продукти вкъщи, както и да ги предлагам на второто ми семейство - нашите клиенти.

 Нашето семейство се занимава с био земеделие повече от десетилетие. Компанията култивира насаждения от био лавандула, роза, смрадлика, маточина, лайка и салвия.

Междувременно бихме искали да кажем колко много оценяваме това, че отделихте от времето си и прочетохте нашата история. Поради тази причина бихме искали да Ви изненадаме с код за отстъпка за 12% процента. Кодът е about12. Може да го ползвате веднага от тук

 Да, искаме да сме различни и може да не е много професионално да сложим код за отстъпка в страницата ''За нас'', но това е семеен бизнес и такива неща се правят в семействата 😅

Нашата социална политика

От 2002-ра година нашата компания е изградила сериозна социална политка. Наемаме предимно хора от малцинствата. По този начин им даваме шанс да се борят за прехраната си. От 2002-ра година насам сме помогнали на повече от 150 семейства да построят своите домове, да станат равноправна част от обеществото ни и да изпратят децата си на училище. Все още си спомням как преглеждах бележниците им и им давах бонус, когато получаваха добри оценки :) 

 Сега се чувстваме повече от благословени, че те са с нас. Повечето от семействата от малцинствата сега работят в Испания, Португалия и Чехия. За щастие хората, на които помагахме повече от 20 години, си спомнят какво сме направили. Сега имаме своите лоялни служители, които ни помогнаха да построим брандът InaEssentials такъв, какъвто е днес. Искаме да покажем лицата на тези хора, тъй като те са нашите трудолюбиви служители, които стоят в ядрото на нашата компания.

 Вярваме в това, което правим и сме сигурни в едно нещо: че с добро отношение към клиентите, постоянна мисъл за тях и техните нужди, както и готовността да им съдействаш по всяко време, InaEssentials има потенциала да се превърне в нещо голямо. Обещаваме, че колкото и да се разрастваме, винаги ще носим ценностите на малкия семеен бранд, които са същността и причината за нашия успех❤️. 

- Веселина Ралчева