Откриваме първия физически магазин на InaEssentials!

Откриваме първия физически магазин на InaEssentials!

Откриваме първия физически магазин на InaEssentials! 3 минути Напред Отворихме врати в Пловдив: Домът на Ина

Вълнението в семейството ни е повече от огромно и с притаен дъх искаме да съобщим, че на 13 май 2023 г., от 12:00 часа, официално ще открием първия физически магазин InaEssentials, който се намира в сърцето на град Пловдив!

Нашата кауза

Това събитие ще отбележи началото на нашето физическо, а не само дигитално присъствие на българския пазар и ще затвърди още повече ангажимента ни да предоставяме на клиентите ни висококачествени натурални продукти за ежедневна грижа.

Кога и къде ще се състои събитието?

Откриването ще се проведе на 13-ти май 2023, от 12:00 часа, на адрес: ул. Райко Даскалов 7 /Главната улица, срещу Централни Хали/.

Линк към местоположението на магазина в Google карти: https://goo.gl/maps/P67fCEM69YMeLiYTA.

Какво да очаквате?

Гостите ще имат възможност да се запознаят с нашия разнообразен био асортимент, който отговаря на нуждите на всеки клиент. Искаме да ви направим част от нашата история, да ви разкажем за пътя на вашия продукт. От засаждането до пристигането му във вашите ръце.

В чест на откриването на магазина, на 13 май ще предложим специални промоции, отстъпки за избрани продукти и изненади. Поканили сме три гост-звезди, които ще са част от цялото изживяване. Ще сме безкрайно щастливи да усетим подкрепата на нашите клиенти и да се видим на живо!

Програма на събитието

11:30 - Начало на томбола *Томболата се провежда на всеки 30 мин. с нови участници - победителят се тегли публично и получава специален подарък от нас.

12:00 - Начало на игра "Колело на късмета" - всеки един от вас има възможност да се включи в тази игра и да спечели подаръци, следвайки специални указания

13:00 - Церемония рязане на червена лента - последвана с шампанско и възможност да пробвате нашите продукти.

13:00 - 18:00 - VIP гости - Ще имате възможност да се докоснете и обмените приказки с вашите идоли, присъствието им е обвързано с много изненади и незабравими моменти!

Усетете семейния дух

Вложихме сърце и душа в създаването на място, където хората не само да закупят нашите натурални продукти, но и да усетят топлина и уюта на семейството.

Ние от InaEssentials сме горди да направим тази крачка напред и вярваме, че магазинът ни ще стане любимо място за пазаруване, което едновременно вдъхновява към използване на естествена грижа и място, което ни обединява.

Нямаме търпение да ви видим на откриването!