Отворихме врати в Пловдив: Домът на Ина

Отворихме врати в Пловдив: Домът на Ина

Кога поставихме основите?

На 13.05.23 г. официално открихме своя пръв физически магазин и поставихме основите на едно ново начинание за нас. Подготовката беше усилена и целият ни екип вложи сърце и душа в Домът на Ина. 

Мястото, което не само дава възможност на клиентите ни да закупят от биологичната ни българска козметика, но носи онова спокойствие, топлина и уют. Място, което зарежда със своята специална енергия и чувство - на семейство.

Как отпразнувахме специалния повод?

От 11:30 до 18:00 ч. имахме възможността да се запознаем със стотици наши клиенти. Тогава за пореден път осъзнахме какви късметлии сме. Заобиколени от нашите семейства, близки, приятели и последователи прерязахме червената лента и дадохме началото на празничния ден.

За настроението на всички ни подготвихме специални игри с награди - безплатни подаръци от нашите натурални продукти. Трите гост-звезди -  Александра Богданска, Виктор Стоянов и Николаос Цитиридис озариха всички със своето присъствие и свежо настроение. 

За какво сме благодарни?

Ентусиазмът и подкрепата на нашите клиенти ни мотивират да продължим да предлагаме висококачествени, натурални и екологични продукти. Това винаги е бил и ще бъде основният двигател на положителната промяна за нас като бранд.

Благодарни сме за огромната вълна от положителни отзиви, подкрепата и усърдния труд на целия ни екип! 

А сега накъде...

Към следващите висини! Междувременно може да ни откриете всеки ден от 10:00 до 19:00 на ул. Райко Даскалов № 7 - Малката Главна, срещу Централни Хали в гр. Пловдив.

Позволете на магията на природата да докосне сетивата ви, а семейството ни - сърцата ви! Очакваме ви :)