8 март - Кой продукт ще раздаваме безплатно тази година?

8 март - Кой продукт ще раздаваме безплатно тази година?

Всяка година на 8 март раздаваме безплатно един от най-продаваните ни продукти.

Причината за това е нашата мисия: да направим натуралната козметика достъпна за възможно най-много хора, тъй като вярваме, че природата има решение за всички проблеми.

Как го правим? - Благодарение на вас <3

В началото бяхме сами, но в един момент лоялните ни клиенти започнаха да ни подкрепят, взимайки 2-3 допълнителни продукта на 8 март. Реинвестирахме тези средства, за да окажем по-голямо въздействие с всяка година и да дадем възможност на повече хора да изпробват натуралната козметика БЕЗПЛАТНО.

Тази година подаряваме нашата Био Розова Вода - Hydrolina! Сигурни сме, че ще я харесате.🩷

- Всичко, което трябва да направите, е да посетите уебсайта ни на 8 март.
Подготвили сме 8000 бутилки за България.

Ето и цялата история:

2019 - раждането на традицията за 8-ми март

През 2019 г. никой не знаеше за бранда ни. До 8 март имахме около 300 клиенти и искахме да направим нещо специално за дамите. Бяха ни останали 1000 Розови води и решихме да ги направим наистина специални и да ги раздадем безплатно.

Отзивите на клиентите бяха невероятни, но най-хубавото бе, че представихме натуралната козметика на нови хора.

2020: 1,000 опаковки с Лавандулово масло

През 2020 г. вече продавахме в 4 държави и решихме да изненадаме хората в цяла Европа. Обожаваме Лавандуловото ни масло и искахме да го споделим със света. Това беше годината, в която разбрахме, че много хора никога не са използвали такъв вид козметика и наистина я оцениха и харесаха.

2021: 1,000 Бутилки от Бял бор

През 2021 г. представихме нещо различно - нашия нов продукт тогава - Вода от Бял бор при Гъбички и неприятни миризми. Още 1000 бутилки намериха своя път към домовете на прекрасни дами, носейки със себе си успокояващата прегръдка на българските гори.

2022: 10,000 Бутилки с Лавандулова вода - Hydrolina

Най-продаваният и обичаният ни продукт през 2021 г. беше Лавандуловата вода за акне. В един момент решихме да направим нещо, което никой не очакваше. Да раздадем най-продавания си продукт напълно безплатно. Подарихме 10 000 бутилки! Реакцията беше изумителна. Това бе денят, в който разширихме клиентската си база на съвсем ново ниво. Хората ни познаваха благодарение на тази инициатива. Дори някои от колегите ни в офиса са разбрали за нас през 2022 г. и кампанията за 8-ми март.

2023: 10,000 Бутилки Hydrobiotic - Лавандула и Мента

Миналата година, през 2023 г., раздадохме още един нов продукт, в който вярваме истински - Hydrobiotic - Лавандула и Мента - интензивна грижа при Акне . Това беше първият продукт, който обогатихме с постбиотични култури, които са забележителна иновация в биокозметиката. Още 10 000 бутилки бяха изпратени до вратите ви, а положителните отзиви не закъсняха.

2024: Кой продукт ще раздадем безплатно тази година

8000 Бутилки с Розова вода - Hydrolina.

Тази година ще раздадем 8000 бутилки Био Розова Вода - Hydrolina за изтощена и суха кожа. Това е спомен за това откъде сме тръгнали и колко далеч сме стигнали. Това пътешествие не е свързано само с продуктите; то е свързано с връзките, които сме създали, и с усмивките, които сме предизвикали на лицата ви.

InaEssentials е нещо повече от бранд. InaEssentials е семейство.

Всеки продукт, който раздаваме, е символ на благодарността ни, частица от сърцето ни. Вярваме в силата на естествената красота и за нас е чест да я споделяме с всички вас. За още много години, в които ще правим 8 март специален за всяка дама!

И, дами, продължавайте да бъдете прекрасни, точно такива каквито сте.❤️

С любов,
Веселина Ралчева

InaEssentials-уебсайт

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.