9 причини защо 100хил. семейства избраха тази рутина и се сбогуваха с акнето

9 причини защо 100хил. семейства избраха тази рутина и се сбогуваха с акнето

Обобщение: Вече е възможно да се сбогувате с болезнените възпаления и черните точки по кожата си само за 5 минути на ден. Acne RoutINA е най-достъпното и дълготрайно решение при проблемна кожа. Научете повече в тази кратка статия.

1. Клинично тествана за дълготрайни резултати

Успяхме да разработим и установим формулата на RoutINA™ като запазена марка. Клинично тествана в независима лаборатория I.E.C Франция. С успеваемост от над 90% в клинични тестове. Acne RoutINA активно се бори срещу акне, черни точки и подобрява здравето и цялостния вид на кожата. Кликнете тук за сертификат. 

2. Бързо и лесно ще победите акнето

Комплектът включва 3 части, които да добавите към сутрешната и вечерната си рутина, просто и лесно, както да си измиете зъбите. Отнема само 1-2 минути да почистите кожата си със сапуна и да нанесете освежаващата Лавандулова хидролина. Сбогувайте се със сложните и времеемки рутини. 

3. Спестявате пари с Акне RoutINA

Тази рутина ви спестява лутане и изпробване на всякаква скъпа козметика. Може да получите 23% намаление от цената на 3-месечна RoutINA и да се насладите на красива и чиста кожа за 1.15лв. на ден. Кликнете тук, за да се възползвате от лимитираната промоция.

4. Спестявате си страничните ефекти от антибиотиците

Известно е, че приемът на антибиотици крие своите рискове поради множеството странични ефекти. Не са ви нужни "луксозни" марки медицинска козметика или вредни медикаменти като Изотретиноин и Азитромицин, чиято цел е само да потушат симптомите, докато всъщност нанасят повече вреди, отколкото ползи!

5. Подходяща за всеки тип кожа

Нашият подход да използваме само една съставка гарантира, че получавате най-чистите и натурални продукти, които не предизвикват алергии и са перфектен избор за нормална, смесена и мазна кожа. Над 90% от клиентите ни в световен мащаб потвърждават ефективността на продуктите ни.

6. Семейно производство със затворен цикъл

“Този хидролат е създаден с любов от ръчно набрана лавандула от семейните ни биологични полета. “ - Веселина Ралчева, носител на престижната награда Organic Factor и Био фермер на годината през 2019г.

Пътят на лавандулата започва от засаждането и продължава до последната капка, бутилирана в Лавадуловата Hydrolina. Семейството ни се занимава с биоземеделие повече от десетилетие. Обработваме реколтата в собствена дестилерия, а крайните продукти биват бутилирани и етикетирани в наш собствен производствен център. 

7. Избирате грижата за света 

Всички наши продукти са произведени чрез устойчиви земеделски техники и бутилирани в 100% рециклируеми опаковки, които са много по-устойчив вариант от биоразградимите. Подкрепяме един по-чист свят за децата ни не само с възможност за рециклиране, но и с план за действие как да постигнем нулев въглероден отпадък с Хидролина, за който може да научите повече на сайта ни.

8 . Цялостно преобразяване

Тъй като лавандулата почиства кожата ви отвътре навън, ще забележите дълбоко чувство на обновление, оставяйки усещане за свежест и увереност, че вътрешната ви красота сега се вижда и на лицето ви.

9. Ексклузивна гаранция за 100% възстановяване на парите

Нашата Семейна Гаранция за 90-дневна RoutINA означава, че не само ще ви възстановим парите, ако не сте доволни, но и ще ви подарим допълнително ваучер на стойност 40лв., който може да използвате за всички останали продукти по ваш избор.
Със затворения цикъл на производство, семейството ни застава зад безупречното качество на всеки един продукт. 

Нашият уебсайт: https://inaessentials.com/ 

👇 Намерете правилното решение за вашата кожа с едно кликване на червения бутон! 👇
InaEssentials-Website

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.