ЕКЗЕМА и как малък семеен бранд се справи с този проблем с помощта на натурален продукт

ЕКЗЕМА и как малък семеен бранд се справи с този проблем с помощта на натурален продукт

Пъпки от мазна кожа- как да се справите? ЕКЗЕМА и как малък семеен бранд се справи с този проблем с помощта на натурален продукт 5 минути Напред Как се лекува суха кожа?

Екзема…

Проблем, с който се борят хора от всички възрасти. Големите брандове предлагат редица решения – някои по-скъпи, други по-бюджетни, но всичките имат една допирна точка – не разрешават проблема дълготрайно. През юли 2021г. проведохме тестове и изпратихме биологична вода от лайка до близки и приятели, споделящи този проблем. Останахме толкова впечатлени от факта, че скоро всички започнаха да ни звънят и да ни благодарят! Това бе моментът, когато решихме да предложим продуктът ни и онлайн.

За щастие към този момент InaEssentials вече съществуваше като бранд. Трите ни деца бяха наясно с технологичния процес и ни помогнаха да го осъществим. Ако превъртим напред лентата, ще видим как от един напълно непознат продукт, днес Водата от Лайка - Hydrolina е най-търсеният и най-ефективен продукт при екземи в InaEssentials. 

Може да намерите нашата Вода от Лайка - Hydrolina ТУК

За пълен и дълготраен ефект използвайте нашата Екзема RoutINA™. Тази специално подбрана комбинация от клинично тествани био продукти ще се погрижи да получите нужното облекчение на сърбящите обриви и намали значително бъдещи обостряния. След 90 дневна употреба на Екзема RoutINA™ гарантираме по-здрава и гладка кожа, без дискомфорт и притеснения.

Вижте най-добрата ROUTINA комбинация с продукта ТУК

Малко повече за нас

Ние сме семеен бизнес и се занимаваме с биологично земеделие от 2000г. Започнахме любителски, но с наистина много желание и ентусиазъм. Днес, въпреки това, че бизнесът ни постоянно се разраства, не спираме да се стараем да ставаме все по-добри в това, което правим. През февруари 2019г. заедно с децата ни предприехме голямата стъпка да предложим продуктите ни на местния пазар. Тогава това бе просто идея, която в настоящето изглежда като един наистина успешен бизнес в цяла Европа. Благодарение на това бях избрана за Биологичен производител на годината.

INAESSENTIALS

Всичко започна без никакви очаквания… Синът ни направи онлайн сайт InaEssentials докато учеше маркетинг и реклама. Искаше да си направи малък експеримент и сподели реклама във Facebook. В началото не се забелязваше значителен ефект – плащахме по 15 евро на ден за реклами и имахме по 1-2 поръчки. Но всичко се промени след седмица, когато започнаха да се появяват коментари от доволни клиенти под рекламите.

В какво се влюбихме

В един момент Водата от лайка - Hydrolina стана истински хит сред майките при проблеми с екземи и раздразнения по кожата на техните бебчета. Явно това е често срещан проблем и  трудно се намира продукт, който наистина да помага, а още по-трудно – натурално решение. Любимият ни разказ е от клиент на InaEssentials. Нейното малко момченце имаше сериозна екзема по краченцата вече 2-3 седмици и нищо не успяваше да успокои състоянието. След като ни сподели за проблема, изпратихме две безплатни бутилки от биологичната ни Вода от Лайка - Hydrolina и резултатите бяха зашеметяващи!

Ето какъв чудесен резултат сподели с нас друга майка, която ни изпрати снимки на детенцето си преди и след използването на Водата от Лайка - Hydrolina: "Честно, не мога да повярвам колко е качествена! Лекарите ни изписваха крем след крем, но никой не даде резултат! Изумителна е разликата, която видяхме след две употреби! Благодаря Ви толкова много!" 

След 1000 продадени води и нито една негативна обратна връзка, решихме да променим рекламите ни. Днес предлагаме безпроблемно връщане на заплатената сума на всяка поръчка, ако клиентът не почувства ефект и облекчение на кожния проблем от нашите биологични продукти. Тази политика помага на бранда ни да се развива, тъй като позволява на клиентите ни да тестват различните ни продукти, без да рискуват каквото и да е.

И до днес лично ние (аз, синът ми и дъщеря ми) отговаряме на всички съобщения във Facebook и Instagram, защото разбираме, че личната връзка и внимателното отношение към всеки е от изключително значение. Въпреки че е времеемко, ние искрено вярваме, че си заслужава! Доказателство за това са повечето от 14657 позитивни коментари за натуралните ни продукти в InaEssentials.

Какво е уникалното в продуктите ни?

Основната разлика е, че ние се грижим за полетата ни с лайка по напълно различен начин. Добивът ни е два пъти по-нисък от обикновения, но качеството е несравнимо, а именно това клиентите ни ценят най-високо. Това се случва, тъй като въпреки факта, че полетата ни са био сертифицирани, самите ние не си позволяваме да използваме дори органични торове и продукти за растителна защита. Единственото, което прилагаме, е нашата специална „тайна“ отвара, която изготвяме по биодинамична рецепта.

Основната съставка в отварата ни е коприва, която събираме при пълнолуние. Тя прогонва всички болести и запазва терапевтичните свойства на лавандуловата плантация, които от своя страна се пренасят и в Лавандуловата ни вода - Hydrolina. Ние вярваме силно, че именно едно от тези свойства придава уникалния ефект и благотворните качества срещу акне, които Лавандуловата ни вода - Hydrolina притежава – нещо, което никой друг хидрозол на пазара не предлага.

Не се фокусираме върху печалбата, а върху това да имаме доволни и лоялни клиенти. Положихме основи на бизнеса си на този принцип и ще го запазим и в бъдеще. Ако и Вие желаете да опитате нашата Вода от Лайка - Hydrolina срещу екземи, можете да го направите ТУК.

Получавате и код за 20% отстъпка на първата Ви поръчка с ina20.

Разгледайте и другите продукти от нашите билкови полета, които също притежават изключителни натурални свойства на https://inaessentials.com/ 

или

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.