Екзема: натурален продукт, който наистина помага и 5 причини да го изберете

Екзема: натурален продукт, който наистина помага и 5 причини да го изберете

Екзема - не просто раздразнение.

Сърбеж, парене, дразнещи обриви и възпаление. Кошмарът, който ви буди нощем и не ви дава мира. Екзема.

Проблем, с който се сблъскват хора от всички възрасти и толкова много деца. За жалост, огромен % от конвенционалните продукти съдържат агресивни съставки, които единствено влошават състоянието на кожата.

Затова семейството ни залага на натуралната и биологична лайка. Вижте 5 причини, поради които десетки хиляди клиенти избраха Био Вода от Лайка - Hydrolina и как тя им помогна. :)

ПРИЧИНА 1: 100% НАТУРАЛНА & БИОЛОГИЧНА

 "Това е продукт, който всеки заслужава да притежава!"
- Полина, доволен клиент

Био Вода от Лайка - Hydrolina при Екземa и раздразнена кожа е напълно натурална и биологична. Имаме затворен производствен цикъл, което означава, че се грижим за растението от семето до бутилката, която пристига в ръцете ви. По този начин гарантираме възможно най-високо качество. Био Вода от Лайка - Hydrolina е биологично сертифицирана от компетентните институции. Тя е преминала през всички законодателни и технически процедури, за да докаже своя 100% биологичен произход :)

Останете до края на блога, където ще откриете  Екзема RoutINA - клинично тестваната ни семейна рутина от 3 продукта, специално разработени да дадат натурално трайно решение в дългосрочен план.  

ПРИЧИНА 2: ЕФИКАСНИ ДЪЛГОТРАЙНИ РЕЗУЛТАТИ

"Откакто ползвам водата от лайка и водата от маточина ,кожата ми просто се оправи! А 3 години ходих по мъките! Толкова съм щастлива ,че наистина има хора, които да произваждат качествени неща!"
- Радослава, доволен клиент

Това е силата на природата. Противно на многото вярвания, че натуралната козметика е неефективна, нашата Био Вода от Лайка - Hydrolina с 1 единствена съставка доказва, че това не е така. Био Вода от Лайка - Hydrolina и всички наши продукти са богати на естествени антиоксиданти, витамини и етерични масла, които имат доказани ползи за здравето на кожата.

От друга страна, конвенционалните продукти само маскират проблема или дори го влошават заради синтетичния си състав. Точно затова се намирате в омагьосан кръг на купуване на нови и нови козметични продукти без реален ефект.

ПРИЧИНА 3. ЛЮБИМИЯТ ПРОДУКТ НА РОДИТЕЛИТЕ - НЕЖНА КЪМ БЕБЕШКАТА КОЖА

Baby eczema

Много родители намериха своя естествен спасител за раздразнената кожа на децата си. Като майка на 3 деца знам колко е трудно да намериш безопасен продукт за своето бебе. Изключително сме щастливи, че можем да предложим това така необходимо решение :)

ПРИЧИНА 4: ПРИРОДОСЪОБРАЗНА

  "Имам чувствителна и суха кожа, успокоява след употреба при зачервявания и екземи също. Уникален натурален био продукт препоръчвам го!"
- Евелина, доволен клиент

Ние следваме устойчиви земеделски практики, никога не тестваме върху животни и използваме напълно рециклируеми бутилки. Ако изберете нашите продукти, освен да се грижите за здравето си, се грижите и за природата, която ни дарява със своите богатства!

ПРИЧИНА 5: №1 ПРЕПОРЪЧВАН ПРОДУКТ ОТ КЛИЕНТИ С ЕКЗЕМА

Пуснахме на пазара Био Вода от Лайка - Hydrolina при Екземa и раздразнена кожа преди 4 години. Ако прехвърлим времето напред до днешни дни, ще видим как от неизвестен продукт Био Вода от Лайка - Hydrolina се превърна в най-високо ценения и най-ефективен продукт за екзема и раздразнена кожа сред клиентите на InaEssentials.

БОНУС ПРИЧИНА: ПРЕМИНЕТЕ КЪМ ЕКЗЕМА ROUTINA - КЛИНИЧНО ТЕСТВАНОТО ДЪЛГОТРАЙНО РЕШЕНИЕ

Години след големия успех на Hydrolina с органична лайка създадохме пълна грижа за кожата при екзема и кожни раздразнения, наречена RoutINA. Клиничните тестове доказват нейната ефективност. Можете да ги проверите:

InaEssentials-уебсайт

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.