АКНЕТО и как историята на една майка промени живота на над 50 000 тийнейджъри!

АКНЕТО и как историята на една майка промени живота на над 50 000 тийнейджъри!

Акнето…

Здравейте, аз съм Веселина Ралчева. Моят първи допир с  органичната грижа за кожата не започна с моето проблемите на моето дете, а с отчаяната молба на друга майка в моя град. Нейната история дълбоко ме трогна. Така започна историята за това как майчината любов върна усмивката на повече от 50 000+ тийнейджъри, страдащи от акне.

Беше 2019 година, когато една моя приятелка дойде у дома и ме помоли за нашата домашно приготвена лавандулова вода, тъй като дъщеря ѝ имаше абитуриентски бал след 2 седмици и страдаше сериозно от акне. Акне, което нанасяше вреди не само по лицето и, а и върху нейното самочувствие и психическо здраве. Майката беше чула от други, на които бях дала лавандулова вода, че наистина помага.

Нейната дъщеря се сблъскваше с нещо повече от просто акне. Тя се бореше със страха и срама, които са неизбежна част от него. Абитуриентският бал наближаваше, а тя се криеше у дома, срамуваше се да излезе навън заради лицето си.

Невероятната трансформация...

Два дни преди абитуриентския бал някой почука на вратата ми. Беше майка ѝ! Тя се върна с домашно приготвен сладкиш и очи, светещи от благодарност. Показа ми снимка на дъщеря си преди и след лавандуловата вода... разликата наистина беше отвъд това, което бях очаквала. Тя я нарече “магическата вода” и нейната история се разпространи в целия град, предизвиквайки вълна от любопитство. Бях виждала как лавандуловата вода помага на моите деца, но никога не бях виждала такъв ефект при хора, които имат наистина сериозни проблеми с кожата.

Това беше шокиращо за мен! И тогава осъзнах: нашата обикновена лавандула притежаваше силата да променя животи. Това отбеляза началото на нова мисия за InaEssentials – да помогнем на възможно най-много семейства навсякъде чрез нашата лавандула, превръщайки отчаянието в надежда.

Момиче с лавандулова Хидролина

Виж продукта ТУК

Виж най-добрата оферта с продукта ТУК

Вълшебното растение…

Буквално беше в нашите ръце през цялото време. Силата на лавандулата, естествено чудо, често пренебрегвано при лечението на кожни проблеми. Това беше повече от откритие, това беше лъчът надежда на едно семейство, на проблем, засягащ хиляди. Лавандулата, с нейните успокояващи и антибактериални свойства, в комбинация с дългогодишния ни опит в отглеждането на билки, беше възможност за помощ на хилядите страдащи от акне.

Нашата лавандула и какво я прави уникална…

Различното при нас е, че гледаме нашите лавандулови полета по напълно различен начин. Добивът ни е 2 пъти по-малък от нормалния, но качеството е несравнимо, а именно него търсят нашите клиенти. При пълнолуние набираме коприва, която после използваме като основна съставка за нашата отвара, съставките на които са ни предоставени от природата. Тази отвара прогонва всички болести и съхранява терапевтичните свойства на лавандулата, които се пренасят и в нашата лавандулова вода. Вярваме, че едно от тези свойства е именно уникалният й ефект срещу акнето, нещо което никоя друга флорална вода няма.

Но…

Истинската работа тепърва започваше… Имахме продукта и знаехме, че работи, но как да помогнем на възможно най-много хора? Започнахме без очаквания… Синът ни направи сайта InaEssentials докато изучаваше маркетинг и реклама. Реши да тестваме и да пуснем реклама във Фейсбук. В началото нямаше голям ефект, докато след седмица не се появиха коментари под рекламите на доволни клиенти. Поръчките се увеличиха и нашето скромно домашно начинание бързо започна да расте.

До ден днешен ние лично (аз, синът ми и дъщерите ми) отговаряме на съобщения, защото знаем, че личното отношение е ключово и макар да отнема време, вярваме, че си струва. Доказателство за това са повече от 10,000 позитивни коментара за лавандуловата ни вода против акне. Това е осъществена мечта на едно семейство.

500 000+ клиенти

Увереност в нашата лавандулова вода ни накара да предложим смело обещание: пълно възстановяване на сумата, ако клиентите ни не видят резултати. Tова показа на клиентите ни, че не сме поредния бранд, който само и единствено обещава, но и спазва обещанията си. Преобразихме живота на над 50 000 тийнейджъри в цяла Европа, като същевременно запазихме душата и качеството на семейния бизнес.

Нашият уебсайт: https://inaessentials.com/

Искате да пробвате?

Ако и вие искате да опитате от нашата вълшебна био вода може да го направите от ТУК, а от нас ще получите като подарък промо код за 15% отстъпка от първата ви поръчка, който е: ina15

Неуморно работихме, за да запазим нашето решение достъпно, но времената се променят. Нарастващото търсене и разходи означават, че не можем да задържим тези цени завинаги. 

Нашия уебсайт: https://inaessentials.com/

 

👇 Намерете правилното решение за вашата кожа с едно кликване на червения бутон! 👇
InaEssentials-Website

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.