Как да подпомогнем лечението на пародонтоза с натурални средства?

Знаем колко може да бъде неприятно появяването на кървене на венците, неприятен мирис в устната кухина и дори поява на притеснение да общувате с близките си, заради появилата се пародонтоза. Това е изключителен проблем, който обаче, има решение! 
Много от лекарите препоръчват силни лекарствени продукти, които наистина помагат, но след спиране на употребата им, често се връщат старите оплаквания, а това не води до траен резултат. Познато ли ви е?

Вода от дива смрадлика

👉Защото на нас, не! Смрадликата е невероятна билка, която е антибактериална и перфектна за трайно лечение на пародонтоза. Това е и единствената билка, която е биологично отглеждана и сертифицирана в страната, за да се справи с проблемите на венците. Биологичното отглеждане запазва нейните терапевтични свойства в пъти повече, което я прави по-силна, по-качествена и по-чиста.
В Inaessentials се гарантира качеството на всеки продукт, от засяването в градината, до правилното отглеждане, за да може, когато е затворено в шишенцето, което получавате, да се убеждавате в продукцията и доволни да се връщате пак. 

Смардликата - ценна билка

Смрадликата е една от билките, която е с изключителни качества и не случайно често се използва в бита с антибактериални цели, за промивка на рани, интимна хигиена и компреси, включително и за коса. Смрадликата не отстъпва и тук, когато става дума за устна хигиена, защото антибактериалните свойства създават в устната кухина филм, който не позволява бактериите да проникват във венците, а самите те стават по стегнати и не позволяват на зъбите да се поклащат или самите венци да кървят. Само след няколко използвания ще усетите, че венците заздравяват, пародонтозата започва да се лекува, няма да усещате честия дъх на желязо, който съпътства кръвта, ще се храните по-спокойно и най-важното, ще се усмихвате по-широко. 

Билки, масла и витамини

В Inaessencial се популяризират забравените билки, масла и витамини, онези, които са заместени от химичните си братя, които обаче нямат нищо общо по сила, състав и резултат. Именно затова, ви представяме продукта - вода за уста със смрадлика, който ще ви даде всичко, от което имате нужда, като тук мислим и за природата, която ни е дарила с всички тези полезни съставки. Опаковките са изцяло рециклируеми, което прави продукта още по-ценен, не само за защитниците на природата, а и за всеки човек, който цени природата, която ни носи храна и ценни билки. Продуктът за уста, е не само с разградима опаковка, но и не се тества върху животни, изцяло естествен е и без изкуствени примеси. 

Подкрепете българското и защитете себе си! Пародонтозата може да бъде изключително опасна, затова не подценявайте проблема, обърнете се към лекар, а след това се сдобийте с продукт, на който вярвате.
Смрадликата е идеален помощник на всеки борещ се с проблеми в устната кухина, но и за всички, които искат да имат добра хигиена ежедневно, без да имат видими проблеми. Водата за уста със смрадлика е идеална и за ежедневна грижа, за да освежи и за даде още една допълнителна грижа, след старателното измиване на зъбите.

Доверете се на естественото, природата е дала всичко, от което се нуждаете, просто трябва да направите своя избор! 🌳

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.