Веселина Ралчева inaessentials

Как един семеен бизнес пребори акнето, пърхота и кървящите венци

Гръмко заглавие, което изглежда преувелично до момента, в който се срещнем с повече от 200 000 клиенти на Inaessentials и не прочетем техните коментари под всеки един пост на бранда. Гръмко заглавие, докато не се срещнем с Биопроизводителя на Годината и майка на 3 деца, Веселина Ралчева, която през 2020 предлага българска био козметика в почти цяла Европа.

Веселина Ралчева Inaessentials

Веселина започва своето био пътешествие още през 2004 година, когато заедно със съпруга си Николай започва нещо ново, което преобръща живота им. През тази далечна година биоземеделието било екзотика.. Въпреки това, семейството вярвало във философията на истинските храни и продукти без химия! Макар че били близо до фалит десетки пъти,  отглеждали и 3 деца и не срещали подкрепа, Веселина и Николай не се отказали. Днес те берат плодовете на тези усилия.

Лечебните води на Веселина и брандът Inaessentials

Най-големият успех на Веселина пак е свързан с био-то, но по-скоро с лечебните свойства на био флоралните води. След множество тестове, изследвания и валидации, през 2019 Веселина стартира заедно със сина си бранда Inaessentials. Бранд за биологична козметика, която реално помага на хората и променя съдби.

През Декември 2019 блогът  „Как един малък семеен бизнес реши проблема с АКНЕТО на повече от 10 000 тийнейджъри“  става хит и за 40 дни събира над 1 000 000 преглеждания в България

Блог Inaessentials

Това дава тласък и малкият семеен бизнес става малко по-голям, но по-хубавата новина е, че повече хора разбират за продуктите. През месец декември и трите деца на Веселина се включват и помагат. Васко помага със сайта и рекламите, Елена отговаря обслужването на клиените във Фейсбук, а Мария помага с изпращането на пратките. Това, което се случва, е че стотици хиляди българи намират решението на своите проблеми чрез природата.

Малкото продукти, които помагат на мнозина 

Био лавандуловата вода против акне, с която тръгва брандът и в момента има повече от 12 000 клиенти (основно майки на тийнейджъри) в България, които поръчват всеки месец. 50 000 бутилки, от които едва 60 клиенти са недоволни и получават сумата си обратно. Може би най-доброто средство за почистване на лице, което идва директно от лавандуловите поля в тази бутилка.

Био водата от смрадлика за устна хигиена: Ако трябва да сме честни, тази идея взехме от една баба, която ни посети. Не след дълго това се превърна и в любимата ни вода, защото за нищо време помогна с кървящите венци на един от близките ни, а днес всеки от семейството я ползва. Още по-голямото богатство са хилядите доволни клиенти и коментари като този.

Мнения Inaessentials

Био Водата от Маточина за изгаряния, белези, зачервявания и релакс. Въпреки че не рекламираме маточината поради ограничените ни количества, тя е флоралната вода, която се превръща в любимата на всеки, който я пробва. Ще се постараем да произведем повече за лятото, защото тази вълшебна водичка прави на пух и прах всякакъв тип изгаряния.

Био Розовата Вода и нейните регенериращи свойства. Розовата вода е любима на всички дами над 35 години, защото тя стяга и регенерира кожата. Именно това ѝ свойство е причината във всяка книга да пише, че тя е била тайната за красотата на Клеопатра 😊 Въпреки че не можем да проверим този факт, можем да се вслушаме в стотиците дами, които ни пишат колко са доволни от водичката…

Био Вода Салвия за пърхот и себорея

Най-новият ни продукт, който има страхотен ефект при борбата с пърхот и себорея и за разлика от шампоаните против пърхот, тя има благоприятно действие в дългосрочен план. Тя също направи фурор на пазара и това не е случайно.. Тествахме множество води, но никоя не се доближи до тази от салвия. Дава на косата това, от което се нуждае, и я съживява с помощта на природата.

Ето и клиент, който използва нашата лавандулова вода и ни даде позволение да качим снимка на промяната при нея :)

Имаме и изненада за всички нови клиенти, които биха искали да пробват нашите продукти, и тя, заедно с блога, е вдъхновена от най-малката в нашето семейство: Елена

 Елена Ралчева

A изненадата е код не за 5, не за 10, а за цели 15% ОТСЪПКА ОТ първата ви поръчка, и той е: eli15

- Важно (кодът за отстъпка не работи заедно с други отстъпки и може да бъде използван само веднъж при първа поръчка)

Може да се възползвате още сега на: inaessentials.com

- Кодът може да въведете, когато добавите продукти в количката си и натиснете "Покажи резюме на поръчка" в горната част на страницата. Там ще се отвори поле, където кодът се въвежда.

В сайта може да влезете като натиснете на червения бутон отдолу:

 

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.