Как се лекува суха кожа?

Сухата кожа може да бъде истинско мъчение. Измивните продукти са много агресивни, не можете да намерите подходящи кремове, води и дори сапуни. Именно днес ще ви покажем няколко страхотни продукта, които ще спомогнат за балансирането на кожата ви и ще се борят със сухотата и раздразненията. 


Избирайте правилните продукти

Много често, когато се борим срещу някакъв проблем, сме склонни да взимаме продукти, които са много агресивни, защото си мислим, че така ще мине по-бързо. Истината е, че лечението, на който и да е кожен проблем се лекува бавно и последователно.


Тук е важно да избирате възможно най-натурални продукти, които да са леки върху кожата и които ще започнат внимателно да и влияят. Обръщайте внимание и на начина, по който са извлечени есенциите и маслата, които са в продуктите. За да може те да предоставят на кожата максимален ефект те трябва да са извлечени правилно. 


В повечето случаи се използва парна дестилация за извличане на маслата от листата на билките. Този метод е изключително щадящ, което позволява да се запазят всички важни вещества, за да достигнат до вашата кожа. 


Доверете се на натуралните продукти

Водата от маточина е перфектен начин да успокоите кожата, като я използвате като релаксиращ тоник. Той ще овлажни кожата и ще забележите анестетично, антибактериално, антивирусно, антиоксидантно и невроуспокояващо действие. 

Тази магическа вода ще ви помогне при възпаления, алергии и дерматит. Изключително подходящ е за суха и чувствителна кожа, която е склонна към лишеи, зачервявания и подуване. 

Водата от бяла ела също е вариант за подпомагане на сухата кожа. Тази вода стимулира образуването на нови клетки и успокоява процеса на заздравяване на кожата. Тя също е идеална при пигментни петна, като има балансиращо и регенериращо действия. Придава на кожата по-равномерен тен и ще забележите сияйния си вид. 

Водата от бяла ела също влияе идеално за регулиране на омазнена и чувствителна кожа без да я раздразнява. Повечето продукти за мазна кожа имат силно измивен и изсушаващ ефект, докато тази вода ще балансира и подхрани кожата ви.


Тази вода може да използвате и като тоник за лице за ежедневна употреба. Тя ще почисти кожата ви и ще я предпази от външната среда.


Сапунът от коприва и борово масло ще спомогне на проблемната кожа при лечение на псориазис, себорея, екземи, обриви, рани и др. Билковите ни сапуни в InaEssentials са напълно натурални, което позволява да запазим всички важни вещества в тях. 


Този сапун има лек аромат, не се пени много, защото е изцяло натурален, но това не го прави по-малко измивен. Той има всички функции, които има всеки един сапун. 


Препоръчва се да се използва за лице, но спокойно може и за тяло. Кожата ви ще бъде чиста и свежа през целия ден. Лекият аромат ще ви помогне да релакисрате и да се насладите на целия ден спокойни за кожата си.

Залагайте на леки продукти, които нежно да влияят на кожата ви. Натуралните продукти са изключително ефективни срещу всеки появил се проблем.

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.