Васил и Мария Ралчеви

Природното решение срещу Акне: Био Лавандулова Вода - Hydrolina

Като майка и предприемач, разбирам колко е важно използването на естествени продукти - както за мен, така и за моето семейството. Затова съм много щастлива да ви представя Био Лавандулова Вода - Hydrolina, която произвеждаме от нашите собствени био полета. Това е натурален продукт, който до момента е помогнал на повече от 200 000 души в Европа.

Био лавандулова вода Хидролина на лавандулово поле

Нашият пробив срещу акне

След години на упорита работа, разкрихме страхотната сила на био лавандуловата вода за борба с основната причина, причиняваща акне. С повече от 30 000 успешни лични истории, нашата Био Лавандулова Вода - Hydrolina се превърна в истинско спасение за хората, борещи се с акне по време на юношество или в зрялата си възраст. Но понякога големите неща се случват благодарение на малки, но постоянни крачки напред. Започнахме да произвеждаме лавандулова вода още през 2001 година, но през 2016 година една приятелка ми сподели, че "сме спасили живота на дъщеря ѝ", тъй като тя използвала нашата лавандулова вода преди абитуриентския си бал и лицето ѝ се изчистило от всякакви пъпки. Тогава започнахме да произвеждаме непрестанно растящата гама от нашите хидролати и така се роди "InaEssentials".

Семейство Ралчеви с Хидролина

Силата на лавандулата

Лавандулата, характерна за нашия регион, се използва от стотици години заради успокояващите и антисептичните си свойства. Нашата Лавандулова Вода - Hydrolina се произвежда от свежия цвят на билката, ръчно и грижливо събран от биологичните ни лавандулови полета и е специално създадена за борба с акне и подобряване на здравето на кожата.

Науката зад ефективността на нашата Био Лавандулова Вода - Hydrolina срещу акне се крие в богатия състав от антиоксиданти, противовъзпалителни и антимикробни съединения. Тези свойства работят съвместно, за да намалят зачервяването, да успокоят раздразнената кожа и да атакуват бактериите, предизвикващи акне. Нашите клинични изпитания подкрепят тези резултати, като над 90% от участниците изпитват подобрена хидратация на кожата и значително намаляване на симптомите на акне след използване на нашата Био Лавандулова Вода - Hydrolina само за 4 седмици.

Момиче с лавандулова Хидролина

Виж продукта ТУК

Виж най-добрата оферта с продукта ТУК

Нашето пътешествие

Стартирането на бизнес никога не е лесно, но с подкрепата на моя съпруг и трите ни деца, създадохме бранд, който въплъщава нашата страст към естествената красота. Семейството ни работи заедно, за да ви предложим висококачествени био продукти, запазили терапевтичните свойства на билките - директно от природата в ръцете ви. За да го направим, създадохме собствен семеен уебсайт и поставихме името си на картата на всеки европейски пазар.

Веселина Ралчева на производствена линия

Качеството е ключово

В InaEssentials вярваме в използването само на най-добрите съставки и нашата Био Лавандулова Вода - Hydrolina не е изключение. Използваме биодинамичен подход към земеделието и третираме нашите полета с отвара, направен от коприва, събрана при пълнолуние, за да запазим силата и ефективността на нашата лавандула.

Производство на вода от коприва

Лично отношение

Основна наша ценност е да предоставяме качествено обслужване и личен контакт с клиентите - затова до ден днешен отговаряме на всички съобщения във Facebook и Instagram лично. С над 110 000 изпратени бутилки и само под 1% върнати, сме горди с нашия продукт и въздействието, което има върху живота на толкова много хора.

Семейство Ралчеви в производството

"Внесете силата на природата във вашата грижа за кожата"

Нашата био лавандулова вода е лесна за употреба – просто я нанесете върху памучен тампон и използвайте върху лицето и шията си. Използвайте я сутрин и вечер (преди лягане) за най-добри резултати и се наслаждавайте на предимствата на по-чиста и по-здрава кожа за отрицателно време. Без значение дали се борите с акне или просто искате да подобрите здравето на кожата си, нашата Био Лавандулова Вода - Hydrolina е идеалното решение.

Опитайте, за да повярвате

Вярваме в нашия продукт и искаме и вие да го направите. Затова предлагаме пълно възстановяване на парите, ако няма ефект, без нужда да връщате продукта. Като семеен бранд сме ангажирани да предоставяме най-доброто възможно изживяване за нашите клиенти.

Васил Ралчев и Хидролина
Опитайте нашата Био Лавандулова Вода - Hydrolina срещу акне, доставена в рамките на 48 часа. Използвайте промо код: ina20 за 20% отстъпка при първа поръчка.

Нашия уебсайт: https://inaessentials.com/ 

👇 Намерете правилното решение за вашата кожа с едно кликване на червения бутон! 👇
InaEssentials-Website

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.