МАГИЧЕСКИ ШАМПОАН С РОЗА ЗА СУХА И УВРЕДЕНА КОСА - съдържащ най-скъпото масло в света

МАГИЧЕСКИ ШАМПОАН С РОЗА ЗА СУХА И УВРЕДЕНА КОСА - съдържащ най-скъпото масло в света

 
magicheski-shampoan-s-roza-za-suha-i-uvredena-kosa 
  
Всеки мечтае за красива и здрава коса. InaEssentials е тук, за да Ви осигури висококачествена естествена грижа. Нашият шампоан от Маслодайна роза е уникален поради състава си и съдържанието на най-скъпото масло в света - розовото.
 
Шампоанът от роза на InaEssentials е за тези, които търсят продукт без парабени, сулфати, изкуствени аромати и оцветители. И за тези, които имат нужда от регенериращ, възстановяващ и подхранващ продукт.
 
А какви са основните съставки?
 
Шампоанът от Маслодайна Роза на InaEssentials съчетава био розово масло с арганово масло, масло от макадамия и бабасу, за да възстанови косата, да я изглади и укрепи, като намали до минимум накъсването и капането на косата. Обогатен с витамини A, E, D-пантенол и лозов екстракт за подхранване на скалпа, нашият шампоан нежно почиства, като същевременно естествено подмладява косата, придавайки й свеж и здрав вид.
 magicheski-shampoan-s-roza-za-suha-i-uvredena-kosa
 
Това е най-добрата комбинация, която можете да осигурите на косата си след горещото лято, когато често е била изложена на слънце и солена вода. Ето защо косата Ви се нуждае от допълнителна регенерация и освежаване.
 
Грижата може да бъде толкова лесна с InaEssentials. Ние Ви осигуряваме най-добрата грижа само в 1 бутилка! Не се нуждаете от нищо повече, а от нашия шампоан от роза, за да заблести косата Ви отново.
 
Купете това вълшебство сега със специална отстъпка от - 40%. И побързайте, тази промоция няма да продължи дълго.
 
 
 
 
 
📌100% възстановяване на сумата - без въпроси 📝
 
От 2021 следваме политиката, че клиентът винаги е прав. Това означава, че предлагаме пълно възстановяване на сумата, ако не сте доволни от продуктите.
 
 

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.