Сбогом на ПЪРХОТА и МАЗНАТА коса с Натуралния Шампоан Против Пърхот на InaEssentials

Сбогом на ПЪРХОТА и МАЗНАТА коса с Натуралния Шампоан Против Пърхот на InaEssentials

 
 naturalen-shampoan-sreshtu-mazna-kosa-parhot
Въпроси като: с кой шампоан косата ми може да стане по-гладка, по-здрава или по-мека? Може ли да направи нещо повече от това да измие косата ми? Кой е най-подходящият за мен?
 
 
Имаме отговора и решението на Вашите проблеми! Нека първо да разберем проблема и причините за него, за да се съгласите защо да изберете InaEssentials пред всички останали!
 
Да разберем какво е пърхот:
 Пърхотът представлява мъртви кожни клетки, които падат от скалпа - особено ако се чешете. Може да си мислите, че сухият скалп води до пърхот, но както сухият, така и мазният скалп може да доведе до струпване на излишни клетки и падането им, образувайки пърхот.
 
 
Какво причинява ПЪРХОТ и СУХА/МАЗНА КОСА?
Наследственост, хормонални промени (като пубертета), прекомерна консумация на алкохол, консумация на храни с високо съдържание на захар, пикантни храни или храни с високо съдържание на сол, липса на хранителни вещества като мастни киселини и витамин В, стрес и определено състояние на кожата (мазна/суха). Сезонните промени и семейната обремененост също могат да бъдат причина.
 
 
Шампоаните са най-важните продукти в грижата за косата ни. Ние в InaEssentials се отнасяме изключително сериозно към значимостта им. Предлагаме Ви НАТУРАЛНО и 100% ефективно РЕШЕНИЕ.
 
 
Лавандуловият шампоан на InaEssentials е нова преработена формула, направена от натурални и органично сертифицирани съставки. Невероятната смесица от био лавандулово масло и арганово масло балансира скалпа и помага при справянето с мазната коса, без да я лишава от естествената й хидратация. Обогатен на витамини А & E и екстракт от стъблото на ябълка Фуджи, нашият шампоан подхранва и успокоява скалпа, намалява раздразнението и прекомерното отделяне на себум, нежно почиства косата, като в същото време естествено я подмладява, правейки я свежа и здрава.
naturalen-shampoan-sreshtu-mazna-kosa-parhot 
Заменете обикновения шампоан, съдържащ добавки и консерванти, с Натурален Лавандулов Шампоан Против Пърхот за мазна коса с био лавандулово масло. Поддържайте косата си лесно и естествено, без да използвате продукти, които в повечето случаи дори не са ефективни!
 
Това са тайните ни оръжия, които ГАРАНТИРАТ успеха на нашия шампоан, потвърдени от всички наши клиенти, които вече са го използвали.
 
✔️ Балансира скалпа, намалява омазняването, намалява раздразнението
✔️ За нормална до мазна коса
✔️ Без парабени
✔️ Без сулфати
✔️ Без добавени аромати
✔️ Без изкуствени оцветители
✔️ 100% удоволствие
 
Защо нашият шампоан е най-подходящ? Убедете се сами и го изпитайте като тези, които вече са го използвали, наслаждавайки се на магията...
 
Нашите шампоани са създадени не само да измият косата Ви, но и Вашите проблеми!
 
naturalen-shampoan-sreshtu-mazna-kosa-parhot
https://inaessentials.com/collections/bg-home-page-1/products/naturalen-shampoan-sreshtu-mazna-kosa-parhot
Сложете край на всички безумни експерименти  ДНЕС и се извинете на косата си, като й дадете най-добрата грижа, която може да получи, с нашите невероятни ОТСТЪПКИ! До 40% НАМАЛЕНИЕ в различни пакети за грижа за косата, които ще задоволят и удовлетворят нуждите и сетивата Ви.
 
Побързайте и посетете нашия уебсайт СЕГА - https://inaessentials.com/ -  ще откриете невероятна колекция от шампоани за различни нужди и ще изберете идеалния за Вас!
 
Натурален шампоан при Пърхот и Чувствителен скалп с Лавандула
Натурален шампоан при Косопад с Коприва
Натурален шампоан от маслодайна роза  за Суха и Увредена коса
 
Разгледайте тук цялата колекция Шампоани.
Ако не сте сигурни кой шампоан е най-подходящият за Вас, не се колебайте да се свържете с нас на адрес: inaessentials.es@gmail.com -  с удоволствие ще Ви помогнем да вземете най-доброто решение.
naturalen-shampoan-sreshtu-mazna-kosa-parhot
 
 100% възстановяване на сумата - без въпроси 📝
 
От 2021 следваме политиката, че клиентът винаги е прав. Това означава, че предлагаме пълно възстановяване на сумата, ако не сте доволни от продуктите.
Naturalen-Shampoan
 
 

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.