Сбогом на Пърхота и Мазната коса с Натуралния Шампоан Против Пърхот на InaEssentials

Сбогом на Пърхота и Мазната коса с Натуралния Шампоан Против Пърхот на InaEssentials

 
Въпроси като: с кой шампоан косата ми може да стане по-гладка, по-здрава или по-мека? Може ли да направи нещо повече от това да измие косата ми? Кой е най-подходящият за мен?

Имаме отговора и решението на Вашите проблеми! Нека първо да разберем проблема и причините за него, за да се съгласите защо да изберете InaEssentials пред всички останали!

Да разберем какво е пърхот:

Пърхотът представлява мъртви кожни клетки, които падат от скалпа - особено ако се чешете. Може да си мислите, че сухият скалп води до пърхот, но както сухият, така и мазният скалп може да доведе до струпване на излишни клетки и падането им, образувайки пърхот.

Какво причинява пърхот и суха/мазна коса?

Наследственост, хормонални промени (като пубертета), прекомерна консумация на алкохол, консумация на храни с високо съдържание на захар, пикантни храни или храни с високо съдържание на сол, липса на хранителни вещества като мастни киселини и витамин В, стрес и определено състояние на кожата (мазна/суха). Сезонните промени и семейната обремененост също могат да бъдат причина.

 
Шампоаните са най-важните продукти в грижата за косата ни. Ние в InaEssentials се отнасяме изключително сериозно към значимостта им. Предлагаме Ви НАТУРАЛНО и 100% ефективно РЕШЕНИЕ.

Лавандуловият шампоан на InaEssentials е нова преработена формула, направена от натурални и органично сертифицирани съставки.

Мощните активни съставки в този продукт действат благоприятно на косата и скалпа, осигурявайки нежно и дълбоко почистване, защита, балансиране на прекомерното омазняване и цялостно здраве.

Био лавандуловото масло и лавандуловата вода, богати на антиоксиданти, предпазват косата и скалпа от оксидативен стрес и свободни радикали, намаляват бактериите и успокояват раздразнения или възпален скалп, като придават деликатен аромат.

DefenScalp (екстракт от розов цвят) регулира производството на себум, предотвратява пърхота и предоставя противовъзпалителни свойства. Aloferm HF Bio Cosmos (постбиотик от алое вера) укрепва микробиома на скалпа, осигурява хидратация и подхранване, подобрява състоянието на космените фоликули и допринася за здравето на скалпа и еластичността на косата.

Заменете обикновения шампоан, съдържащ добавки и консерванти, с Натурален Лавандулов Шампоан Против Пърхот за мазна коса с био лавандулово масло. Поддържайте косата си лесно и естествено, без да използвате продукти, които в повечето случаи дори не са ефективни!

Това са тайните ни оръжия, които гарантират успеха на нашия шампоан, потвърдени от всички наши клиенти, които вече са го използвали.

✔️ Балансира скалпа, намалява омазняването, намалява раздразнението

✔️ За нормална до мазна коса

✔️ Без парабени

✔️ Без сулфати

✔️ Без добавени аромати

✔️ Без изкуствени оцветители

✔️ 100% удоволствие

 

Защо нашият шампоан е най-подходящ?

Убедете се сами и го изпитайте като тези, които вече са го използвали, наслаждавайки се на магията...

Нашите шампоани са създадени не само да измият косата Ви, но и Вашите проблеми!
 
naturalen-shampoan-sreshtu-mazna-kosa-parhot
https://inaessentials.com/collections/bg-home-page-1/products/naturalen-shampoan-sreshtu-mazna-kosa-parhot

Сложете край на всички безумни експерименти и се доверете на най-добрата грижа, която косата ви може да получи.

 

Разгледайте тук цялата колекция Шампоани.

Ако не сте сигурни кой шампоан е най-подходящият за Вас, не се колебайте да се свържете с нас -  с удоволствие ще Ви помогнем да вземете най-доброто решение. 

Побързайте и посетете нашия уебсайт  - https://inaessentials.com/  

Тайната как да се справим с пърхота и себореята в една био стъпка

Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.