Obratno-v-Uchilishte-s-Inaessentials

Обратно в училище с InaEssentials

 

Obratno-v-Uchilishte-s-Inaessentials

 

Обратно в училище с InaEssentials


Може би скоро ще започнете училище, университет или нова работа и е важно да създадете подходяща рутина за кожата си, за да я поддържате здрава. По този начин ще започнете новия период от живота си по-уверени и разбира се с по-здрава кожа, с InaEssentials.


Натуралните продукти ще Ви помогнат да разберете значимостта на техните съставки и ще Ви научат как внимателно да избирате продукта, от който се нуждаете, в зависимост от специалните необходимости на Вашата кожа. В тази статия ще Ви разкажем повече за ползите от натуралната козметика и ще Ви предложим някои препоръки за продукти, от които кожата Ви се нуждае в ежедневието си. 



100% натурална козметика, която Ви съветваме да изпробвате в рутинната си Грижа за Кожата

Obratno-v-Uchilishte-s-Inaessentials

 

Един продукт, полезен за косата Ви, е Натуралният Шампоан от Маслодайна Роза, който е произведен с изцяло натурални и органично сертифицирани съставки. Той съдържа комбинация от арганово масло, розово масло и макадамия, благодарение на които косата Ви ще стане по-гладка и сияйна, накъсването ще се редуцира и цялостното състояние на косата Ви ще се подобри. Важно е да дадете шанс поне 2 седмици на шампоана да подейства, за да усетите цялостната разлика и очакваните резултати.


Био Розовата Вода е чудесна за почистване и хидратиране на кожата, подходяща е за всеки тип кожа. Тя стимулира регенерацията на епидермиса и може да Ви помогне да се преборите с проблемната кожа без добавени химикали, сулфати или агресивни компоненти.

Хидратиращият крем, в комбинация с Био Розовата ни Вода, прави кожата мека и здрава, като по този начин предотвратява стареенето. 


Нашият InaEssentials Натурален Крем за Ръце с Лавандула е 100% натурален и съдържа важни съставки за добрата хидратация на кожата, без вредни вещества и агресивни компоненти. Това е висококачествен крем с натурална маска, съдържащ 100% лавандулово масло и вода, който има доказан положителен ефект върху кожата на ръцете и ноктите, а Вие ще забележите всичко това само след 2 седмици употреба.


Водата от Дива Смрадлика е водата за уста, която трябва да бъде част от сутрешната и вечерната Ви рутина. По този начин ще можете да поддържате устната си хигиена по естествен начин и само след 2 седмици да усетите осезаем резултат. Тази вода за уста елиминира проблемите с венците, справя се успешно с добрата хигиена и има бърз и видим ефект.


Защо да изберете натурални продукти?


В допълнение към вече споменатите причини, поради които си заслужава да използвате натурална козметика, си струва да споменем още една - натуралната козметика е широка гама от продукти за всички типове кожа и коса, достъпни за всеки бюджет. Поради нарастващата им популярност, покупката на Био крем за лице вече не се свързва с много по-висока цена, отколкото покупката на популярен крем от аптеката.


Включването на натурални продукти в рутинните Ви дейности в училище или в работата ще Ви помогне да бъдете по-организирани, както и да поддържате по-здрава и красива кожа, коса и тяло като цяло. 


Запознайте се с отделните категории на нашия сайт https://inaessentials.com/ , където ще откриете голямо разнообразие от продукти на нашия семеен бранд, които ще Ви бъдат полезни в ежедневието. 


Не се колебайте да изберете новите си продукти за ново начало на сезона, нова глава и нова страница в живота си, с помощта на нашето семейство на


bulgaria@inaessentials.eu

 

Натиснете бутона по-долу и изберете своите обратно в училище козметични продукти за кожа и коса с до -40% намаления. 




 

📌 100% Връщате на парите – Без да задаваме въпроси 📝
От 2021 имаме политика "клиентът винаги е прав". Това означава, че ви предлагаме пълно връщане на парите, ако не сте доволни от нашите продукти.

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.