ПОСТБИОТИЦИТЕ – НАЙ-НОВАТА ТЕНДЕНЦИЯ В ГРИЖАТА ЗА КОЖАТА И ЗАЩО СЕ НУЖДАЕТЕ ОТ НЕЯ

ПОСТБИОТИЦИТЕ – НАЙ-НОВАТА ТЕНДЕНЦИЯ В ГРИЖАТА ЗА КОЖАТА И ЗАЩО СЕ НУЖДАЕТЕ ОТ НЕЯ

Hydrobiotic-Lavandula-Menta-InaEssentials


След големия успех и хилядите доволни клиенти, които опитаха нашата Био лавандулова вода и намериха решение за проблемната си кожа, ние от InaEssentials искахме да предложим нещо още по-добро. Не се примиряваме лесно – млади сме, любопитни сме и сме гладни за нови иновации. Започнахме да разглеждаме обратната връзка на нашите клиенти и анализирахме от какво още имате нужда, Целта ни беше да  вдигнем нивото на нашите продукти.

Вложихме време, желание и любов в редица лабораторни изследвания и много усърдна работа, за да създадем нещо, в което днес силно вярваме. Проведохме множество тестове, излизахме от зоната си на комфорт много пъти, но си заслужаваше! Днес с гордост можем да кажем, че предлагаме на нашите клиенти ТОП ПРОДУКТ със 100% натурални съставки, разработен на базата на най-новите козметични технологии.

 

Запознайте се с нашия InaEssentials Хидробиотик – Лавандула и Мента

Хидробиотикът на InaEssentials – Лавандула и мента, е уникална, иновативна формула. Съчетава 100% био лавандулова вода и 100% био вода от мента в комбинация с Лентимирт – постбиотична симбиоза на мирта и мастиково дърво.

 • 100% Био Лавандулова вода от нашите Био полета - естествено решение в борбата с акне и черни точки

Акнето и черните точки са често срещани кожни проблеми, особено сред тийнейджърите. Ето защо ние от InaEssentials създадохме ефективно и 100% натурално решение. Благодарение на биологичния метод на отглеждане, водата е запазила способността си да почиства порите на лицето и по този начин да предотвратява акне и черни точки. Водата от лавандула е идеална за мазна кожа, поради своите pH-регулиращи свойства.

 • 100% Био вода от мента – стяга и матира кожата

Водата от мента е идеалното ежедневно допълнение към грижата за кожата ви, ако имате доста суха кожа. Ще я хидратира и ще донесе усещане за свежест. По-важното е, че активните съставки в ментата почистват в дълбочина порите и регулират излишния себум.

 • Мирта

Мирта е един истински скрит скъпоценен камък в козметиката! Клинично е доказано, че намалява степента на акне. Растението помага за елиминирането на лошите микроорганизми от кожата – особено тези, които се натрупват през деня, когато сме навън, благодарение на голямата си антибактериална активност върху кожата на лицето. Миртата е много ефективна за премахване на себума и мъртвите кожни клетки и осигурява на кожата здравословен естествен блясък!

 • Мастиково дърво

Магията на средиземноморския регион! Богато на витамин Е, Омега 6 и 9, растението има мощни антисептични и лечебни свойства. Това наистина е най-доброто нещо, което човек може да направи за своята раздразнена и чувствителна кожа!

 • Lentimyrt постбиотичен комплекс

Получен чрез внимателна ферментация на растенията чрез иновативна технология, постбиотичният комплекс от Мирта и Мастиково дърво:

 • подобрява на бариерната функция на кожата на различни нива;
 • балансира кожната микробиота – не уврежда добрите бактерии по кожата и бори активно с лошите микроорганизми;
 • силлно изразени антиоксидантни и хидратиращи свойства;
 • образува хидролипиден филм – „бодигардът“ на кожата.

 

И защо всичко това е невероятно?

Ферментацията на растенията и резултатът – постбиотикът, е последната иновация в козметиката за грижа за кожата, тъй като подпомага за нормализирането на естествения микробиом и помага да подържаме красива, здрава, сияеща кожа. Звучи невероятно, нали?

Нека да разгледаме отблизо трите вида биотици – пребиотици, пробиотици и постбиотици и каква роля могат да имат в грижата за кожата.

Hydrobiotic-Lavandula-Menta-InaEssentials

Пребиотична грижа за кожата

Пребиотиците са основен естествен хранителен източник на пробиотиците и когато се прилагат локално върху кожата, могат да имат различни ползи:

 • да успокои зачервени и раздразнени зони;
 • да намали признаците на естествено стареене;
 • да хидратира кожата.

Пребиотиците в грижата за кожата се появяват като растителни захари или екстракти от естествени източници с високо съдържание на пребиотици (овес или ечемик).

Пробиотична грижа за кожата

Пробиотиците поддържат и подобряват здравето на стомашната флора, но също така имат допълнителна полза и за кожата. Те се грижат за живите организми, които помагат да поддържаме микробиома силен и здрав, особено когато се комбинират с пребиотици.

С напредването на възрастта рH-то на кожата се повишава, което води до дехидратация на кожата. В същото време по-сухата кожа означава по-малко добри бактерии и повече „лоши” такива. Това оказва влияние върху външния вид и здравето на кожата. Пробиотичната грижа за кожата има за цел да възстанови баланса в микробиома и да противодейства на ефектите от стареенето.

Постбиотична грижа за кожата

Постбиотиците също помагат за поддържането на добрите бактерии, живеещи върху кожата, но тяхната роля е и да се борят срещу „лошите”  бактерии.

Постбиотиците често се получават повреме на процеса на ферментация на пробиотичните бактерии, така че осигуряват най-доброто от два фронта. Те могат да се използват за спряване с различни кожни проблеми:

 • Намаляване на себума;
 • Осигуряване на защита срещу замърсяване;
 • Успокояване на кожни възпаления;
 • Изглаждане на текстурата на кожата.

Те обикновено намират място в серумите за поддържане на активни съставки като салицилова киселина и дори продукти с ретинол.

ЗАСЛУЖАВАТ ЛИ СИ ПОСТБИОТИЧНИТЕ ПРОДУКТИ? 

Абсолютно! Нека обобщим – имате нужда от пребиотици, за да захраните пробиотиците, които чрез ферментация осигуряват най-добрия краен продукт – постбиотика.

Пребиотиците са храна за бактериите и работят за подхранване и обогатяване на микробиома, докато постбиотиците взаимодействат с вече съществуващите бактерии в кожата.

Защо се нуждаете от Хидробиотика на InaEssentials?

Макар и невидими с просто око, микроорганизмите, живеещи върху кожата, са от съществено значение за сияйния й и здрав вид. Когато този баланс се наруши по някаква причина, кожата започва да показва различни признаци на увреждане. Подсилването на микробиома с коктейл от добри бактерии е чудесен начин да възстановите здравето и естествения й блясък. Нашите 100% Био лавандулова вода и 100% Био вода от мента ще подобрят, хидратират и почистят в дълбочина кожата, като същевременно балансират перфектно pH-то й. Комбинацията от двете билки прави този продукт подходящ за всеки тип кожа – суха, комбинирана и мазна.

 

 

Готови ли сте да дадете на кожата си здравословна доза постбиотици? Вижте Хидробиотика от лавандула и мента от InaEssentials, за да получите най-добрата постбиотична грижа за кожата на пазара.

Направете своята поръчка сега! На https://inaessentials.com/

Или кликнете тук:
 
📌 100% Връщате на парите Без да задаваме въпроси 📝
От 2021 имаме политика "клиентът винаги е прав". Това означава, че ви предлагаме пълно връщане на парите, ако не сте доволни от нашите продукти :)
InaEssentials

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.