Преборете пърхота и косопада с натурални продукти

Преборете пърхота и косопада с натурални продукти

Красивата, здрава и гъста коса е източник на самочувствие, както за дамите, така и за мъжете. За съжаление косата нерядко страда от сериозни състояния като мазен скалп, пърхот и косопад. Освен че са източник на постоянен дискомфорт, те могат да се отразят негативно и на самочувствието на човек, който се сблъсква с този проблем. 
Постоянната смяна на шампоани и криенето на косата под шапка не са ефективно решение. Водени от желанието ни да помогнем на всички, които се борят с пърхота и косопада, нашата семейна фирма създаде ефективни и 100% натурални решения. 
В тази статия ще ви разкажем за отличните свойства на два от нашите продукти, предназначени да се погрижат именно за тези проблеми и да възвърнат здравето и красотата на изтощената коса. Става дума за нашата специална Вода от Дива Коприва - Hydrolina и един от най-новите продукти на InaEssentials  - натуралния шампоан с лавандула срещу мазна коса и пърхот.
Вода от Дива Коприва - Hydrolina за косопад и мазна коса
Открийте Вода от дива коприва - Hydrolina ТУК.
Водата от дива коприва е мощен натурален продукт срещу омазняване и косопад. По-горе отбелязахме, че тя  е специална - а причината е, че тя е единствената произвеждана в България.  Когато решихме да създадем този продукт, не е тайна, че срещнахме известни трудности в процеса.
Благодарение на дългогодишния опит на семейството ни в биоземеделието, както и голямото ни желание да създадем такъв продукт, в крайна сметка успяхме да съберем всички полезни свойства на дивата коприва в удобна спрей бутилка. 
Дивата коприва е източник на полезни антиоксиданти, които активно се справят с омазняването, пърхота и оредяващата коса. Водата от дива коприва, която ние произвеждаме, е извлечена като първичен дестилат и има изключително високо съдържание на масло. Продължителната  ѝ употреба ще ви помогне да възстановите здравето на скалпа и да се радвате отново на красива и жизнена коса. 
Водата от дива коприва се използва, като се впръсква в скалпа и след което се разтрива добре с масажни движения. Веднага ще почувствате облекчение от сърбящия скалп, а проблемът с омазняването изчезва трайно след 14 дни. 
Множество наши клиенти вече тестваха и сами се увериха в нейните лечебни свойства. Щастливи сме, че получихме толкова много положителни отзиви и им помогнахме да открият ефективно решение за своята коса. 
 
Натурален шампоан при Пърхот и Чувствителен скалп с Лавандула
Открийте продукта ТУК.
Лавандуловият шампоан на InaEssentials е нова преработена формула, направена от естествени ни и органично сертифицирани съставки. Уникалната комбинация от лавандулово масло, арганово масло и корен от стъблото на ябълка Фуджи, остава косата добре хидратирана, като допринасят за балансирането на скалпа. 
Ние държим да създаваме напълно натурални продукти, които са съхранили в себе си мощните лечебни свойства на природата. Затова в нашия шампоан няма да откриете парабени, сулфати, изкуствени оцветители и добавени аромати. Това ви позволява да се насладите на 100% натурален шампоан, който е нежен към скалпа и се грижи за възстановяването на вашата коса.
Употреба на лавандуловия шампоан ще ви донесе нужното облекчение и скоро ще забележите, че раздразнението и мазният скалп са овладени, а вие ще се радвате на чиста и здрава коса с по-свеж вид. 
Ако мазната коса, пърхотът, раздразненият скалп и косопадът са проблеми, които тревожат и вас, доверете се на продуктите на IneEsentials, създадени с много внимание и грижа. Нашата цел е наистина да предоставим на клиентите, които ни се доверяват, качествени, ефективни и 100% натурални продукти. Затова ще ви възстановим 100% от сумата, ако не сте доволни от продукта след 2 седмици употреба.
Тествайте и се уверете сами! Продуктите може да поръчате от нашия сайт
 

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.