Природното решение срещу Дерматит: Био Вода от Маточина - Hydrolina

Природното решение срещу Дерматит: Био Вода от Маточина - Hydrolina

Като майка и предприемач разбирам колко е важно да използвам естествени продукти за себе си и за семейството си. Ето защо съм развълнувана да ви разкажа за Био Вода от Маточина - Hydrolina при кожни раздразнения и Дерматит, която произвеждаме от нашите биологични полета. Продукт, който вече е помогнал на повече от 85 000 души в Европа.

Нашият пробив срещу Дерматит

След години упорита работа открихме невероятната сила на Био водата от маточина за успокояване на симптомите на дерматит (вид екзема). С повече от 15 000 успешни истории, нашата Био Вода от Маточина - Hydrolina доказа своя ефект при хора, които се борят с екзема и раздразнена кожа.

Започнахме да произвеждаме Био Вода от Маточина - Hydrolina още през 2017 г., но през 2018 г. мой приятел ми каза, че след употребата на водата от маточина "дерматитът на ръцете му изчезнал за 2 седмици" и кожата му се облекчила значително. По това време, вече бяхме пуснали на пазара нашия най-продаван продукт - Био Лавандулова Вода - Hydrolina при Акне и така семейния ни бранд добави още един биологичен хидролат към гамата от натурални продукти, които помагат на всички ни. 

Ralchevi family holding Hydrolina

Силата на биологичната Маточина

Маточината, растение, което се среща в нашия регион, се използва от векове за своите успокояващи и противовъзпалителни свойства. Маточината в нашата био Вода от Маточина - Hydrolina се добива от най-добрите ръчно брани биологични полета с маточина и е специално създадена за успокояване на дерматитни състояния и раздразнения и подобряване на здравето на кожата.



 

Науката, която стои зад ефективността на нашата Био Вода от Маточина - Hydrolina при кожни раздразнения и Дерматит, се крие в богатия ѝ състав от антиоксиданти и противовъзпалителни съединения. Тези свойства действат в синхрон, като намалят сърбежа, успокояват раздразнената кожа - включително слънчеви изгаряния или ухапвания от насекоми. Според отзивите на наши клиенти, те виждат положителни резултати след 1-2 седмици употреба!

Нашето пътешествие

Започването на бизнес никога не е лесно, но с подкрепата на съпруга ми и трите ми деца създадохме марка, която въплъщава страстта ни към естествената красота. Семейството ни работи заедно, за да отглежда най-добрите био съставки, и сме горди да предоставим ползите от природата директно на вас. За целта създадохме нашия семеен уебсайт и изнесохме нашите продукти на всеки европейски пазар.
Veselina Ralcheva on production line

Качеството е ключово

В InaEssentials вярваме, че използваме само най-добрите съставки, а нашата Био Вода от Маточина - Hydrolina не прави изключение. Използваме биодинамичен подход към земеделието и обработваме полетата си с отвара от коприва, събирана при пълнолуние, за да запазим силата и ефективността на нашата маточина.
Nettle water production

Лично отношение

Стремим се да предоставяме качествени услуги и лично отношение и затова сами отговаряме на всички съобщения във Facebook и Instagram. С над 85 000 изпратени бутилки и само 156 върнати, ние се гордеем с нашия продукт и с въздействието, което е оказал върху живота на толкова много хора.

Ralchevi family at the factory

Включете природните решения в грижата си за кожата

Нашата Био Вода от Маточина - Hydrolina е лесна за употреба, просто я нанесете върху памучен тампон и я използвайте върху засегнатата област. Използвайте я сутрин и вечер (преди лягане) за най-добри резултати и се насладете на предимствата на по-чиста и здрава кожа за нула време. Независимо дали се борите с дерматит и раздразнения или просто искате да подобрите здравето на кожата си, нашата Hydrolina от Маточина е идеалното решение.


Ние вярваме в нашия продукт и искаме и вие да го направите. Ето защо предлагаме пълно възстановяване на сумата, ако няма ефект и НЕ Е НЕОБХОДИМО да връщате продукта. Семейството ни винаги се е старало да осигури възможно най-доброто изживяване за нашите клиенти..

Vasil Ralchev and Hydrolina

Опитайте нашата Био Вода от Маточина - Hydrolina при кожни раздразнения и Дерматит. Използвайте промокод: ina20 за 20% отстъпка от първата си поръчка.

Нашият уебсайт: https://inaessentials.com/

👇 Кликнете върху червения бутон и вижте цялата ни гама продукти 👇

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.