Природното решение срещу Екзема: Био Вода от Лайка - Hydrolina

Природното решение срещу Екзема: Био Вода от Лайка - Hydrolina

Като майка и предприемач разбирам колко е важно да използвам естествени продукти за себе си и за семейството си. Ето защо съм развълнувана да ви разкажа за Био Вода от Лайка - Hydrolina при Екземa и раздразнена кожа, която произвеждаме от нашите биологични полета. Продукт, който вече е помогнал на повече от 90 000 души в Европа.

Нашият пробив срещу Екзема

След години упорита работа открихме невероятната сила на Био водата от лайка за успокояване на симптомите на екзема. С повече от 20 000 успешни истории, нашата Био Вода от Лайка - Hydrolina доказа своя ефект при хора, които се борят с екзема и раздразнена кожа. Започнахме да произвеждаме Био Вода от Лайка - Hydrolina още през 2001 г., но едва през 2018 г. една моя приятелка ми каза, че "сме спасили 4-месечното ѝ бебе", тъй като е развило много тежка екзема по краката и ръцете, и това значително е намалило дразненето на кожата му. Две години след като представихме нашия най-продаван продукт - Био Лавандулова Вода - Hydrolina при Акне семейния ни бранд пусна на пазара своя втори био продукт, а именно водата от био лайка. 

Ralchevi family holding Hydrolina

Силата на биологичната Лайка

Лайката, растение, което се среща в нашия регион, се използва от векове за своите успокояващи и противовъзпалителни свойства. Лайката в нашата био Вода от Лайка - Hydrolina се добива от най-добрите ръчно брани биологични полета с лайка и е специално създадена за успокояване на екзема и подобряване на здравето на кожата.

 

Науката, която стои зад ефективността на нашата Био Вода от Лайка - Hydrolina при Екземa и раздразнена кожа, се крие в нейния богат състав от антиоксиданти и противовъзпалителни съединения. Тези свойства действат синергично, за да намалят сърбежа, да успокоят раздразнената кожа и да се справят с бактериите, причиняващи екзема. Клиничните ни проучвания потвърждават тези резултати, като над 90% от участниците наблюдават подобрена хидратация на кожата и значително намаляване на симптомите на екзема след използването на нашата Био Вода от Лайка - Hydrolina само за 4 седмици.

Био Вода от Лайка - Hydrolina при Екземa и раздразнена кожа - Купете 2, Получете 1 Безплатно

Нашето пътешествие

Започването на бизнес никога не е лесно, но с подкрепата на съпруга ми и трите ми деца създадохме марка, която въплъщава страстта ни към естествената красота. Семейството ни работи заедно, за да отглежда най-добрите био съставки, и сме горди да предоставим ползите от природата директно на вас. За целта създадохме нашия семеен уебсайт и изнесохме нашите продукти на всеки европейски пазар.
Veselina Ralcheva on production line

Качеството е ключово

В InaEssentials вярваме, че използваме само най-добрите съставки, а нашата Био Вода от Лайка - Hydrolina не прави изключение. Използваме биодинамичен подход към земеделието и обработваме полетата си с отвара от коприва, събирана при пълнолуние, за да запазим силата и ефективността на нашата лайка.
Nettle water production

Лично отношение

Стремим се да предоставяме качествени услуги и лично отношение и затова сами отговаряме на всички съобщения във Facebook и Instagram. С над 90 000 изпратени бутилки и само 164 върнати, ние се гордеем с нашия продукт и с въздействието, което е оказал върху живота на толкова много хора.

Ralchevi family at the factory

Включете природните решения в грижата си за кожата

Нашата Био Вода от Лайка - Hydrolina е лесна за употреба, просто я нанесете върху памучен тампон и я използвайте върху засегнатата област. Използвайте я сутрин и вечер (преди лягане) за най-добри резултати и се насладете на предимствата на по-чиста и здрава кожа за нула време. Независимо дали се борите с екзема и раздразнения или просто искате да подобрите здравето на кожата си, нашата Hydrolina от Лайка е идеалното решение.

Ние вярваме в нашия продукт и искаме и вие да го направите. Ето защо предлагаме пълно възстановяване на сумата, ако няма ефект и НЕ Е НЕОБХОДИМО да връщате продукта. Семейството ни винаги се е старало да осигури възможно най-доброто изживяване за нашите клиенти..

Vasil Ralchev and Hydrolina

Опитайте нашата Био Вода от Лайка - Hydrolina при Екземa и раздразнена кожа. Използвайте промокод: ina20 за 20% отстъпка от първата си поръчка.

Нашият уебсайт: https://inaessentials.com/

👇 Кликнете върху червения бутон и вижте цялата ни гама продукти 👇

ЕКЗЕМА и как малък семеен бранд се справи с този проблем с помощта на натурален продукт

В един момент Водата от лайка - Hydrolina стана истински хит сред майките при проблеми с екземи и раздразнения по кожата на техните бебчета. Явно това е често срещан проблем и трудно се намира продукт, който наистина да помага, а още по-трудно – натурално решение.

Практики за устойчивост

InaEssentials е бранд, ангажиран с устойчивото развитие във всеки аспект от дейността си. От земеделските практики, които прилагаме в отглеждането на собствените си био култури, до опаковките, които използваме за продуктите ни. Ние сме посветени в свеждането до минимум на въздействието ни върху околната среда и насърчаването на справедлива търговия и отговорното снабдяване.