Мария и Васил Ралчеви

Природното решение срещу Пигментни петна - Вода от Бяла ела - Hydrolina

Семейната история на InaEssentials

Семейният ни бранд вярва, че природата предоставя всички решения за здрава и красива кожа. Като родители на три деца, ние разбираме колко е важно да използваме само най-добрите и естествени продукти за нея. Ето защо сме развълнувани да ви представим нашето натурално решение в грижата за кожата: Био Вода от Бяла ела - Hydrolina при Пигментация на кожата.

"Много добър продукт, който не само изсветлява пигментацията, но подхранва и омекотява кожата. Благодаря!"

- Дарина Григорова, доволен клиент

Бялата ела, характерна за нашите планини, е известна с мощните си хидратиращи и регенериращи свойства. Уникалният ѝ състав спомага за намаляване на пигментацията и старческите петна, като разкрива по-светла кожа и равномерен тен. Нашата Био Вода от Бяла ела - Hydrolina се извлича от най-добрите, ръчно събрани иглички, което гарантира най-високо качество и ефикасност.

Резултати отвъд очакванията

Стотиците положителни отзиви от доволни клиенти в цяла Европа доказват ефективността на Водата от Бяла Ела - Hydrolina за намаляване на пигментацията и старческите петна. Те споделят, че след продължителна употреба са забелязали значително намаляване на тъмните петна. Уникалната смес от антиоксиданти, терпени и флавоноиди, присъстваща в  Био Вода от Бяла ела - Hydrolina, действа комплексно, за да редуцира пигментацията, да стимулира обновяването на кожните клетки и синтеза на колаген. В резултат на това кожата ви се сдобива с по-светъл и равномерен цвят и по-младежки и сияен тен.

За пълен и дълготраен ефект използвайте нашата Пигментация RoutINA™. Тази специално подбрана комбинация от клинично тествани био продукти ще се погрижи за това пигментните петна да останат само лош спомен, към който не искате да се връщате. След 90 дневна употреба на Пигментация RoutINA™ гарантираме младежки и сияен вид и възвърната усмивка на лицето!

Виж най-добрата RoutINA комбинация с продукта тук

Нашето пътешествие

Изграждането на бранд от нулата никога не е лесно, но с упоритостта и помощта на децата ни успяхме да го направим. Работейки заедно като семейство, ние обединихме уменията и знанията си, за да създадем уебсайт, който да представя продукта ни и да споделя историята ни със света. Все още си спомням как синът ни Васил пусна първата реклама във Facebook, която представляваше подобен блог. Хората се обвързаха с нашата мисия и ни дадоха шанс. Скоро започнаха да валят положителни коментари от доволни клиенти, което ни накара да пуснем още две реклами и всичко потръгна! 20 години усилен труд се материализираха в InaEssentials.

Горди сме, че:

Вече имаме над 1,3 милиона клиенти в Европа 🌍
Всичко се управлява от мен, съпруга ми и трите ни деца 👪
Доказваме, че биологичните продукти с 1 съставка могат да разрешат проблеми в дългосрочен план и да заменят изкуствените вещества 🍃

"Благодаря за качеството и отношението, което имате към клиентите си!"

- Анна Стоянова, доволен клиент

Нашата тайна на успеха? Уникалният ни подход към обработката на Бялата ела. Не правим компромис с качеството и използваме биодинамична технология за третиране на полетата с отвара от коприва, събирана при пълнолуние. Така се запазват лечебните свойства на Бялата ела, а това, което отличава нашия продукт, е несравнимата му ефективност върху пигментацията и старческите петна.

Лично отношение

С над 110 000 доставени бутилки и само няколко върнати, ние знаем, че продуктът ни работи. Наш приоритет винаги са били качественото обслужване и личното отношение, затова сами отговаряме на всички съобщения във Facebook и Instagram. Резултатът е повече от 10 000 положителни коментара за нашите био продукти на уебсайта ни.


"Чудесно успокоява и омекотява, освен това е и с уникален аромат!"

- Александра Боева, доволен клиент

Био Водата ни от Бяла ела - Hydrolina е лесна за използване, просто нанесете върху лицето и шията си, преди да използвате хидратиращия си крем. За най-добри резултати я прилагайте сутрин, за да се насладите на предимствата на по-светла и равномерна кожа за нула време. Независимо дали искате да се справите с пигментацията или старческите петна, или просто желаете да подобрите цялостното състояние на кожата си, нашата Био Вода от Бяла ела - Hydrolina е идеалното поддържащо решение.

Био Вода от Бяла ела Hydrolina
Виж продукта тук
Виж най-добрата RoutINA комбинация с продукта тук

Опитайте, за да повярвате

Вярваме в нашия продукт и искаме и вие да го направите. Като семеен бранд сме ангажирани да предоставяме най-доброто възможно изживяване за нашите клиенти.

Опитайте нашата Био Вода от Бяла ела - Hydrolina срещу пигментация на кожата. Използвайте код: ina20 за 20% отстъпка при първата си поръчка.

Нашия уебсайт: https://inaessentials.com/

👇 Кликнете върху бутона по-долу, за да видите всички продукти 👇

InaEssentials-Website

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.