Мария Ралчева държи билката Жълт кантарион

Природното решение срещу Псориазис: Вода от Жълт Кантарион - Hydrolina

Като майка и предприемач, разбирам колко е важно използването на естествени продукти - както за мен, така и за моето семейството. Затова съм много щастлива да ви представя най-новото ни решение за грижа за кожата: Вода от Жълт Кантарион - Hydrolina. Продукт, създаден от природата и добит от собствените ни градини, който осигурява дългосрочно решение на проблема с псориазиса.


Вода от Жълт Кантарион - Hydrolina
Може да намерите Вода от Жълт Кантарион - Hydrolina ТУК

Защо вярваме в жълтия кантарион срещу псориазис

Доказано е, че жълтият кантарион, растение с дълга история на употреба в традиционната медицина, е ефективен в борбата с псориазиса. Нашата Вода от Жълт Кантарион - Hydrolina се извлича от най-добрите ръчно набрани цветове на жълтия кантарион и е специално създадена да успокоява и хидратира раздразнената кожа.

Науката зад него се крие във високото съдържание на антиоксиданти и противовъзпалителни съединения, които намаляват зачервяването и успокояват раздразнената кожа. Над 90% от клиентите ни в цяла Европа наблюдават значително подобрение на хидратацията на кожата и намаляване на симптомите на псориазис след продължително използване на нашата Вода от Жълт Кантарион - Hydrolina.

Може да намерите Вода от Жълт Кантарион - Hydrolina ТУК

За пълен и дълготраен ефект използвайте нашата Псориазис RoutINA™. Тази специално подбрана комбинация от клинично тествани био продукти ще се погрижи да получите нужното облекчение на болезнените обриви и да редуцира псориатичните плаки. След 90 дневна употреба на Псориазис RoutINA™ гарантираме по-здрава и гладка кожа, без дискомфорт и притеснения.

Виж най-добрата RoutINA комбинация с продукта тук

Нашето пътешествие

Започването на бизнес никога не е лесно, но с подкрепата на моя съпруг и трите ни децата създадохме марка, която въплъщава страстта ни към естествената красота. Семейството ни работи заедно, за да отглежда най-добрите натурални съставки, и се гордеем, че можем да предоставим благата на природата директно на вас.

Качеството е ключово

В InaEssentials вярваме в използването на най-добрите съставки и нашата Вода от Жълт Кантарион - Hydrolina не е изключение. Използваме биодинамичен подход към земеделието и третираме нашия жълт кантарион с отвара, направена от коприва, събрана при пълнолуние, за да запазим силата и ефективността.

Лично отношение

Основна наша ценност е да предоставяме качествено обслужване и личен контакт с клиентите - затова до ден днешен отговаряме на всички съобщения във Facebook и Instagram лично. С над 80 000 продадени бутилки и само няколко върнати продукта, сме горди с нашия продукт и въздействието, което има върху живота на толкова много хора. Но най-вече се гордеем с промяната, която тези продукти правят за нашите клиенти!

Внесете силата на природата във вашата грижа за кожата

Нашата Вода от Жълт Кантарион - Hydrolina е лесна за употреба, просто я нанесете върху памучен тампон и нанесете върху засегнатите зони, когато е необходимо. Използвайте я продължително време за най-добри поддържащи резултати и се насладете на предимствата на успокоената и хидратирана кожа за отрицателно време. Независимо дали се борите с псориазис или просто искате да подобрите здравето на кожата си, нашата Вода от Жълт Кантарион - Hydrolina е идеален избор.

Опитайте, за да повярвате

Вярваме в нашия продукт и искаме и вие да го направите. Като семеен бранд сме ангажирани да предоставяме най-доброто възможно изживяване за нашите клиенти.

Опитайте нашата Вода от Жълт Кантарион - Hydrolina. Използвайте промо код: ina20 за 20% отстъпка при първата си поръчка.

Нашия уебсайт: https://inaessentials.com/

👇 Кликнете върху бутона по-долу, за да видите всички продукти 👇

InaEssentials-уебсайт

 

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.