Решение за акнето ✔️ Как семейство от Панагюрище помогна на над 50, 000 тийнейджъри с акнето

Решение за акнето ✔️ Как семейство от Панагюрище помогна на над 50, 000 тийнейджъри с акнето

Екзема: натурален продукт, който наистина помага и 5 причини да го изберете Решение за акнето ✔️ Как семейство от Панагюрище помогна на над 50, 000 тийнейджъри с акнето 3 минути Напред Хемороиди - всичко, което трябва да знаете

   Началото

Веселина Ралчева - Био фермер на годината 2019

През 2001 година мъжът ми и аз решихме да се захванем със земеделие и да произвеждаме биологични маслодайни продукти в родния ни град Панагюрище. Имахме 3 деца, бяхме на 30 години, а балансирането между семейството и работата беше трудно. Работехме повече от 12 часа на ден и правехме всичко възможно, за да успеем. Вярвахме, че ако произвеждаме висококачествени, биологични продукти, които наистина помагат на хората, всичко ще бъде наред.

Очакванията и реалността

Произвеждахме страхотни продукти, но не можехме да ги пласираме на пазара. Просто не разбирахме как точно се прави бизнес. Раздавахме лавандуловата ни вода на всички родители в родния ни град. Казвам "раздавахме", защото не бяхме добри и в продажбите 😅. Често дарявахме продуктите си или ги продавахме без надценка. Всички тези хора бяха доволни и разказваха на приятелите си как са се справили с различни проблеми като акне, екзема, косопад и други. Нашите биологични билкови продукти помагаха, но никой извън родния ни град не знаеше за тях.

Как всичко се промени

През годините децата ни помагаха в дестилерията и берейки рози в градините. Още си спомням как най-малката ни дъщеря Елена веднъж попита: "Ще обеднеем ли, ако си купя обувки?". Изпитвахме финансови затруднения, но важното бе, че бяхме заедно.
Всичко се промени, когато синът ми Васил създаде уебсайт - inaessentials.com и страница във Facebook. Той вярваше, че всичко ще се промени, щом повече хора разберат за това, което правим.

9-ти февруари 2019г.

През февруари 2019 синът ми стартира първата ни рекламна кампания. Тя представляваше снимка от Google, нашият продукт и истинска история за това как подарихме лавандуловата ни вода за абитуриентския бал на дъщерята на наша близка и как животът на детето ѝ се промени само след 2 седмици.
Винаги сме държали на искреността към клиентите ни, което ни се отблагодари в тяхната лоялност и доверието им. Лавандуловата ни вода стана най-продаваният продукт за акне в България, и аз спечелих наградата Био фермер на годината.

Как се промени живота ни

През 2020 и 2021 година отворихме онлайн магазини и складове във всички европейски страни. Достигнахме до хиляди хора, като просто разказвахме как отглеждаме продуктите си в нашите биологични градини, как се грижим за всяко растение и как продуктите ни помагат в дългосрочен план. През 2023г. проведохме клинични проучвания на нашата лавандулова вода, които показаха 90% ефективност в трайното премахване на акне.

Най-голямото ни постижение

През 2023 година представихме първото на пазара клинично доказано, дълготрайно решение против акне. Благодарение на постбиотици, разработени в Болоня, Италия, и обогатени с нашите биологични хидролати, създадохме RoutINA, която успешно се справя с акнето за 90 дни.

Опитайте, за да повярвате

Вярваме в нашия продукт и искаме и вие да го направите. Затова предлагаме пълно възстановяване на парите ви, ако не сте удовлетворени от ефекта след 90 дни. Не само, че ще възстановим сумата безвъздмездно, но и ще ви подарим ваучер за козметика на стойност 40лв. Нашият семеен бизнес следва политиката, че клиентът заслужава най-доброто отношение, затова винаги се стремим да предлагаме точно това.

Изпробвайте нашата ACNE ROUTINA с промо код: ina10 за 10% отстъпка при първата ви поръчка. Побързайте, кодът важи само днес.

Нашият уебсайт: https://inaessentials.com/ 

👇 Намерете правилното решение за вашата кожа с едно кликване на червения бутон! 👇
InaEssentials-Website

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.