Състарявате ли кожата си без да подозирате?

Състарявате ли кожата си без да подозирате?

Състарявате ли кожата си без да искате?

Много жени не осъзнават как и защо кожата им се изсушава и започва да губи естествения си блясък. Аз съм на 55 години и прекарах няколко десетилетия в отчаяни опити да открия тайната на здравия, хидратиран и сияен вид. Пробвах всяко решение на пазара, от висококласни хидратиращи серуми с хиалуронова киселина, маски за лице от аптеката, активни съставки против стареее, до най-новите тенденции в грижата за кожата, но нищо не доведе до резултатите, които търсех.

Докато не открих това...

Древно растение, събирано и обработвано по стари семейни рецепти и традиции, които запазват свойствата му да възстановява и подхранва кожата с всички хранителни вещества, от които тя се нуждае. Именно липсата им води до изсушаване, дехидратация и появата на фини линии и бръчки.

Казвам се Веселина Ралчева...

Моето пътуване в света на натуралната грижа за кожата започна преди повече от 20 години. Нека ви разкажа как превърнахме стара семейна рецепта в продукт, който помогна на над 100 000 жени по света да възвърнат увереността си.

В продължение на много години, нашето семейство се грижеше за красивите полета на България, изучавайки техните тайни и съкровища. Това, което открихме промени всичко, което досега сме знаели за стареенето. Научихме как да се грижим за кожата си, използвайки силата на природата.

Търсенето ни разкри голяма тайна...

кожата ни се нуждае от помощта на хиляди малки приятели - така наречените "полезни агенти", за да остане здрава, но не много от нас знаеха това. Оксидативният стрес замърсяването на въздуха и околната среда вреди сериозно на кожата ни, затова е необходимо да се грижим правилно за нея.

Представете си кожата си като жива и цветна градина. С времето и въздействието на множество фактори, тя започва да губи своя блясък, става суха и изглежда състарена.

Замърсяването, вредните слънчеви лъчи и дори собствените ни навици са някои от факторите, които ѝ влияят. Те причиняват загуба на влага от клетките, отпускане на тъканите и появата на фини линии и бръчки. Тези проблеми не са само на повърхността. Често те са отражение на по-дълбоки проблеми, които затрудняват способността на кожата да се възстановява и защитава правилно.

Известо е, че възстановяването на здравето на кожата не е просто въпрос на бързи корекции или прикриване на проблемите. Както една градина се нуждае от правилните хранителни вещества и грижи, за да цъфти, така и нашата кожа изисква внимателна грижа, за да възстанови своя естествен баланс и жизнеността си.

Разбираме, че ако не се грижим за кожата си проблемите ще се задълбочат. В резултат на това, кожата ще губи все повече своя здрав и свеж вид, ще започне да увисва, а бръчките да се задълбочават.

След като се запознахме подробно с проблемите, с които се сблъсква кожата ни, решихме да създадем нещо иновативно. Искахме решение, което не само да слага край на тези проблеми, но и да доведе до промяна в начина, по който се грижим за кожата си.

Затова се отправихме на мисия...

да открием нещо нежно, но ефективно, естествено, но достатъчно силно.Търсехме природни съставки, които обещават млада и сияйна кожа. Целта ни беше проста, но амбициозна - да намерим мощна съставка, която да се бори със стареенето в основата, без странични ефекти.

Пробвахме всякакви продукти...

от домашно приготвени, до стриктно изследвани и дори инвазивни процедури, но ефектът им беше незадоволителен. По време на това неуморно търсене попаднахме на откритие, скрито не в синтетичните лаборатории на съвременната наука, а в цветовете на едно устойчивото и очарователно цвете...

Героят в нашата история? Българската роза Дамасцена. 

Известна със своите мощни антиоксидантни свойства...

роза Дамасцена регенерира и успокоява кожата, премахвайки белезите, оставени от времето и околната среда. Именно тази съставка превръща нашия Розов крем в извор на младостта за вашата кожа. С всяко нанасяне, кожата започва да отразява жизнеността и елегантността на добре поддържана градина, всяка като ппомага на оксидатиявния стрес да се освободи от кожата ни.наситена със свежестта и аромата на рози.

В сърцето на нашия Розов крем лежи мощна смес от животворни хранителни вещества: Aquaxyl за дълбока хидратация, хиалуронова киселина за хидрататция и подхранване, ниацинамид за укрепване на кожната бариера, и D-пантенол за успокояване и заздравяване. Заедно те действат като първия подхранващ дъжд след суша, утолявайки жаждата на кожата и възстановявайки загубената ѝ еластичност и плътност. Тази формула не само овлажнява; тя трансформира, вдъхва живот обратно в кожата, събуждайки нейната естествена красота и устойчивост.

Но подхранването не свършва само с хидратацията. За да предпазим кожата от вредното въздействие на слънчевите лъчи, нашият Розов крем съдържа SPF 30, благодарение на който предотвратява UV уврежданията и риска от преждевременно стареене.

Подмладяване на кожата в дълбочина...

Българската роза подобрява защитната функция на кожата, което помага за задържането на влагата и защитава от замърсяване. Нейните естествени противовъзпалителни свойства успокояват раздразнението и зачервяването, правейки този крем изключително подходящ за чувствителна кожа.

Нашият Розов крем е специално разработен да възстановява естествения баланс и здравето на кожата. Той снабдява кожата с необходимите хранителни вещества и я хидратира в дълбочина. Резултатът? Кожа, която не само изглежда, но и се чувства по-здрава, по-устойчива и сияйно млада – вашата кожа, възродена.

Вижте продукта ТУК

Българската роза...

не е просто символ на красота. Нейните свойства заздравяват и подмладяват кожата. Нашите предци са знаели това. Щастливи сме, че ние също предлагаме уникалната ѝ способност да възстановява кожния микробиом и да подхранва кожата отвътре.

Роза Дамасцена има висока цена, но не само в парично измерение, а и в усилията и страстта, вложени в беритбата и обработваето на всяко венчелистче.

Един килограм розово масло обикновено се произвежда от 3000 до 3500 килограма розови цветове от сорта Дамасцена, което се равнява на около 1 500 000 венчелистчета. Ако използвате сорта Алба, ще ви трябват 5000 килограма розов цвят. При други сортове са нужни между 5000 и 10000 килограма венчелистчета.


В сърцето на нашия ангажимент към най-високо качество, ние наблюдаваме всеки етап от пътя – от нежното събиране на всяка българска роза от семейните ни розови градини по разсъмване, през дестилацията на етеричното масло и хидролата в дестилерията ни в сърцето на Панагюрище, до внимателното създаване на нашия крем. Този личен подход гарантира, че душата и науката зад нашите продукти са запазени, предоставяйки ненадминато качество директно от нашите ръце до вашите.

В един момент осъзнахме...

колко огромно влиание има откритието ни. Това не беше просто създаване на поредния продукт за грижа за кожата. Това беше начало на революция, връщане към мъдростта на земята и лечебната прегръдка на природата. Бяхме решени да създадем формула, която да надхвърля повърхностното, да достигне дълбоко в същността на кожата, за да я подхрани, защити и подмлади.

В търсенето на млада кожа, мнозина се обръщат към решения, които обещават бързи резултати, но често не успяват. Скъпите синтетични кремове едва докосват повърхността, агресивните химически пилинги нанасят повече вреда, отколкото полза, а инвазивните процедури крият рискове и изискват време за възстановяване.

Тези алтернативи не само натежават финансово, но и оставят кожата в цикъл на зависимост, раздразнение и разочарование. Те са заобиколни пътища във вашето пътуване към сияйна кожа, предлагащи временни решения, без да адресират основната причина за стареене. Нашият подход е различен, фокусиран върху подхранването на кожата отвътре, използвайки силата на природата за дълготрайна красота.

розов крем
розов крем

Вижте продукта ТУК

В процеса на разработване на формулата...

се срещнах с Елена - моя стара приятелка. Тя ми разказа, че от известно време се бори с образа си. Че се чувства недостатъчна, неуверена и уаязвена. Тя се се срамуваше. А този срам бе подхранен от обществените стереотипи и страха от осъждане. Белезите на стареене вече можеха да се забележат по кожата ѝ.

Промяната не беше само на повърхността. С всеки изминала ден, Елена ставаше свидетел на това как кожата ѝ възвръща загубената си жизненост, а отражението ѝ започваше да отразява яркия дух, който тя носеше вътре в себе си. Формулата работеше, за да успокои тихите викове на кожата ѝ за подхранване, адресирайки основната причина за нейното отчаяние и извеждайки я от дълбините на ада, в който се намираше до новооткрит рай на здрава и сияйна кожа.

Трансформацията на Елена беше доказателство...

за силата на природата, науката и посветеността на едно семейство в разкриването на тайните, скрити в българската роза. Нейното пътуване от сенките на ниското самочувствие до възобновена вяра в себе си е надежда за всички жени, които се притесняват от стареенето. Това е напомняне, че с правилната грижа, духът вътре може да свети ярко върху лицата на каквато и възраст да сме.

Резултатът беше истинско чудо.

Несравнимата сила на роза Дамасцена, комбинирана със страстта и отдадеността на нашето семейство към натуралната, ефективна грижа за кожата, създаде формула, която не се нуждаеше от промяна, защото беше перфектна. Не създадохме просто продукт, създадохме обещание за възобновена жизненост, за сияйна красота, която не се подчинява на времето.

Когато видяхме как един живот се променя пред очите ни...

започнахме производството на продукта. В следващите години събрахме над 5000 истории от жени, които се освободиха от скритата борба за самооценка и криза на идентичността. Те започнаха да изпитват най-доброто от живота и отново почувстваха радостта... точно както преди, когато бяха млади. Това е същността на мисията на нашето семейство, обещание, родено от сърцето на България, което има потенциала да промени завинаги начина, по който мислим за стареенето на кожата.

Вижте продукта ТУК

Но първо, нека ви попитам нещо...

Колко би струвало за вас да живеете живота си с външния вид и усещането, за което винаги сте мечтали, без повече да избягвате отражението си в огледалото?

Колко би струвало за вас да си възвърнете младежкия външен вид, позитивността и радостта?

Колко би струвало за вас да се събуждате всяка сутрин с усмивка, чувствайки се страхотно в собствената си кожа?

Помислете за това за секунда.

Колко време губите в проучвания, тестване на нови процедури и да не говорим за щетите, които вашата кожа търпи от тези агресивни химикали... И няма да споменавам нищо за парите, които отиват на вятъра... Колко? 2000лв.? 1000лв., 5000лв.?

Можете ли наистина да сложите цена на това?

Можете да имате сияйна кожа на много по-ниска цена, отколкото си мислите.

Знаем, че можем да променим живота ви. Както го направихме с животите на толкова много хора.

Не искаме вие, вашите близки или който и да е, да се върти в този омагьосан кръг на отчаяние ...

Всичко, което ни интересува, е да помогнем на възможно най-много хора. 

Затова цената на розовия ни крем не е дори половината от тази, която ни посъветваха да предложим.

В момента можете да получите Розов крем на InaEssentials за символичната цена от само 69,99 лв с 30% отстъпка от редовната му цена.

За да гарантираме резултатите, ще ви позволим да поръчате крем за 90 или 180 дни днес с невероятна еднократна отстъпка, която ще ви спести допълнително пари.

Тази цена ще бъде актуална само за кратък период или до изчерпване на количествата. Поради огромния обем от труд и разходи, които изисква производството на крема, за нас е трудно да поддържаме тази специална цена за дълго.

А количествата произведен крем се изчерпват по-бързо, отколкото сме предполагали.

И понеже истински вярваме в продукта и в това, че той ще промени живота ви, не само обещаваме резултатите, но и заставаме зад тях.

Предоставяме ви 90-дневна гаранция за връщане на парите.

Ако Розовият крем на InaEssentials не е най-доброто решение... 

което някога сте вземали и не виждате обещания ефект или по някаква причина сте недоволни от продукта, просто ни уведомете в следващите 90 дни и ние ще ви върнем парите ви.

Нашият екип е винаги готов да ви помогне. Без риск за вас.

Това, което може да загубите е само възможността да промените кожата и живота си с нежната ни формула.

Това не е просто грижа за кожата, а възвръщане на естествения, младежки блясък на кожата. Добре дошли в революционната и натурална грижа за кожата. Добре дошли в семейството на InaEssentials.

Време е да решите. Кликнете на линка по-долу и поемете по пътя на здравата и сияйна кожа. Без риск!

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.