Съвети и трикове за след слънце, от които се нуждаете и за които не знаете

Съвети и трикове за след слънце, от които се нуждаете и за които не знаете

InaEssentials-Bio-Voda-ot-Matochina

 

Семейството на InaEssentials е подготвило полезни съвети за перфектна естествена грижа за след слънце. Вече знаете, че вълшебният продукт е нашата 100% БИО ВОДА ОТ МАТОЧИНА! Прочетете тази статия докрай, за да разберете как да се наслаждавате на красива и здрава кожа това лято!


Био Вода от Маточина - най-добрият приятел на кожата Ви за лятото!

Маточината, позната още като Melissa officinalis, е една от билките, известни с полезните си свойства от векове. Тя е широко разпространена в народната медицина, а бабите ни са я използвали за приготвяне на различни лекове.

 

InaEssentials-Bio-Voda-ot-Matochina

Нашият семеен бранд държи на традициите и искрено вярва, че природата ни е дарила с ценни източници на здраве. Ето защо създадохме 100% Био Вода от Маточина, която ще бъде най-добрият приятел на кожата Ви това лято. Вижте какви са нейните полезни свойства и как можете да я използвате.


Маточината е добре познато средство за защита на кожата от вредните UV лъчи. За съжаление, докато се наслаждавате на топлото време на плажа или край басейна, силното слънце може да изгори кожата и да причини още по-сериозни последици. Това включва стареене на кожата, поява на бръчки и старчески петна. Излагането на слънце без защита може да доведе и до опасни състояния като рак на кожата.

Водата от Маточина има естествени защитни свойства и според нашите тестове намалява възможността за слънчево изгаряне с до 60%! Това я прави чудесна допълнителна грижа, когато прекарвате време на открито в планината или на плажа.


Тази флорална вода също така ще осигури необходимата грижа за кожата Ви след излагане на слънце. Нейният нежен и напълно натурален състав осигурява дълбока хидратация и успокоява раздразнената от слънцето кожа. Ще помогне на кожата Ви да се възстанови по-бързо, като я остави мека и подхранена.

Освен това Водата от Маточина има доказано противовъзпалително действие и помага за подобряване на различни кожни състояния, включително екземи, обриви и проблемна кожа.

Bio-Voda-ot-Matochina

Как да използвате нашия продукт?

Био Водата с Маточина на InaEssentials е подходяща за употреба при суха и чувствителна кожа. За да постигнете максимален ефект, нанесете я върху проблемните зони с помощта на памучен тампон. Също така, тя може да се използва като тоник за ежедневна грижа за лицето, шията и деколтето. Изчакайте докато се абсорбира напълно. Продуктът не изисква изплакване. Препоръчваме Ви да го използвате сутрин и вечер и след всяко излагане на слънце, за да се насладите на нежния му хидратиращ и ревитализиращ ефект.


Водата от Маточина на InaEssentials  е природен дар, който ще осигури на кожата Ви надеждна грижа след излагане на слънце. Не пропускайте да изпитате нейните ефективни свойства от първа ръка. Поръчайте този уникален, изцяло натурален продукт от нашия онлайн магазин. Неговият свеж аромат и ефективно действие ще го превърнат в една от любимите Ви находки това лято! 


Доверете се на 100% Био Вода от Маточина - Hydrolina - абсолютната необходимост за Вашето лятно настроение точно сега със специална лятна ОТСТЪПКА - 20%.
Просто използвайте този код:
LEMONBALMSUMMER
https://inaessentials.com/


“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.