Тайната как да се справим с пърхота и себореята в една био стъпка

Тайната как да се справим с пърхота и себореята в една био стъпка

Толкова е важно да се чувствате удобно в кожата си! Ако сте се сблъсквали със себорея обаче знаете, че да запазиш комфорта в тези моменти е изключително трудна задача. 

Себореята и себорейният дерматит са кожно заболяване, което се изразява във нарушаване на нормалните функции на мастните жлези на кожата. Симптомите често се проявяват в мазен блясък, лющене на скалпа на люспи, пърхот, възпаление. Причинява безусловно голямо смущение, сърбеж по скалпа и кожата, неприятен вид на косата. 

Пърхотът и себореята са проблем, с който може да се познавате добре, да сте се борили дълго и упорито, да сте прибягвали дори до лекарска намеса и специализирани медицински препарати. За жалост, всички лекарства, шампоани, серуми и добавки предлагат временно решение, третиране на симптомите, не на първоизточника на проблема. 

В InaEssentials знаем, че натуралните съставки в биологично отглежданите продукти са онези, които предлагат решения на всеки проблем, защото природата е щедра, когато става дума за билки и лечебните им свойства. 

Био вода от салвия

 

Салвията е едно от скритите оръжия на природата при себорея, себореен дерматит и пърхот. Нашата Био вода от Салвия има чудесни качества, които упорито се борят срещу пърхот и себорея. Биологичното  отглеждане и първичната дестилация на свеж цвят позволява на всички полезни вещества да се запазят максимално така, както идват директно от природата. 

Салвията е чудесна за косата и кожата на главата - изключително богата е на витамини А, В и С, калий, калций и други микро и макроелементи. Нашите стотици доволни клиенти свидетелстват за полезните й действия - възвръща силата и блясъка на косъма, помага за намаляване на производството на себум и забавя омазняването на скалпа.

 

Качествата на водата от салвия

Препоръчваме Био водата ни от Салвия за ежедневна употреба. Напълно достатъчно е да впръскате обилно в корените и да масажирате нежно с пръсти за минутка - две. Водата няма да остави неприятен мирис и ще се изпари за няколко минути, а активните съставки ще попият в скалпа и ще действат. 

При редовно ползване на водата от Салвия ще усетите голямо успокоение на целия скалп, а ефектът ще е дълготраен и сигурен.

Витамините и минералите във водата от Салвия активно допринасят за успокояване на скалпа. Сами ще се убедите, че сърбежът ще намалее, а появата на люспи и пърхот ще е само спомен. Зачервяването по скапла ще изчезне и скоро ще забележите как фоликулите на косъмчетата ще заздравяват, в Вие се наслаждавате на красива и здрава коса. 

 

Натуралано, природно, био

ina-essentials

Това са само част от думите, които можем да използваме за нашата вода от Салвия. В InaEssentials предлагаме само качествени, природни продукти, без химия, без силикони и без оцветители. Влагаме всичката си любов и внимание от засяване на семенцето, през отглеждането и дестилацията, до крайния продукт, който Ви предлагаме, грижливо опакован в рециклируема бутилка, без вредни примеси и без тестване върху животни. 

По този начин е създадена и Био водата от Салвия на InaEssentials, с която ще усетите моментално успокояване на проблемните участъци и ще се сдобиете с една здрава и красива коса. Не забравяйте, че природата е дала всичко, от което имаме нужда. Използвайте го!

Доверете се на Био водата от Салвия на InaEssentials и няма да сбъркате!

Пазарувайте СЕГА с 20% ОТСТЪПКА на всички флорални води на InaEssentials с код SBlog20 тук:
https://inaessentials.com/

 

Разгледайте и другите продукти от нашите билкови полета, които също притежават изключителни натурални лечебни свойства на https://inaessentials.com/ 

или

👇 Натиснете линка, за да видите всичките ни продукти 👇

 

📌 100% Връщане на пари – Без въпроси 📝
От 2011 следваме политиката, че „клиентът е винаги прав“. Това означава, че предлагаме пълно възстановяване на заплатената сума, ако не сте доволни от продуктите ни :) 

 

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.