Винаги млади? Вижте как са го постигали преди 2000 години

Винаги млади? Вижте как са го постигали преди 2000 години

Научете как розите са били основна съставка във висококачествената козметика за хиляди години и защо:

Всичко започна в Древен Египет преди над 2000 години, място известно със своята ранна употреба на козметика.

Установено е, че розите са изключително полезни за медицински цели. Хората варили рози, за да правят лечебни мехлеми и използвали розово масло, за да защитят кожата си от абразивните пустинни ветрове. Клеопатра, известна със своите завладяващи външни черти, често се къпела в розова вода, правейки я ключова част от своята козметика.

В Древна Гърция лекар на име Диоскорид възхвалява розите за тяхната способност да успокояват и стягат кожата, като използва розови листа, накиснати в масло. Римляните обичали розовата вода заради приятния ѝ мирис и лечебни сили, използвайки я за различни здравословни проблеми. Те дори започнали да включват рози в грима си за маски за лице, сенки за очи и руж.

Когато ароматът на розите достигнал до Персия, днес известна като Иран, през 10-ти век те усъвършенствали изкуството на парната дестилация, извличайки розово масло от хиляди листа.

Стандартът бил и до ден днешен е:

2000 рози за 1мл. розово масло.

Този процес направил розовото масло луксозен артикул, ценен от богатите.

Роза Дамасцена от България

Отглеждането на Роза Дамасцена в България започнало през 16-ти век, въведено от османски търговци. Страната има идеални условия за отглеждане на рози, оттук идва и името на региона - Розовата долина.

Днес едно българско семейство следва всички древни формули и предава мъдростта за различните ползи на течното злато през поколенията.

Ние сме това семейство - Веселина и Николай, родители на три деца и основатели на INA Essentials. Ние бяхме мотивирани да решим проблемите с кожата, използвайки натуралните ползи на розовото масло. Започнахме органично отглеждане на тези рози с цел да произведем козметични продукти, които са ефективни и безопасни за употреба от нашите деца.

Но нека не пишем само за историята и да ви покажем нашите розови чудеса за суха кожа и бръчки:

Търсите облекчение за суха кожа? Какво ще кажете за Органичната Розова Вода от InaEssentials?

Толкова реална и чиста, както е била преди 2000 години, INA Essentials ви предлага Органичната Розова Вода - съкровище за вашата кожа, пълно с древни тайни за красота. С фокус върху хидратацията на кожата, балансирането на pH и успокояването на възпаленията, тази розова вода е gamechanger за всеки, който търси натурален блясък.

Но истинското доказателство за магията ѝ се крие в историите на над 100 000 клиенти по целия свят.

Някога да сте се чудили за тайната на вечната красота?

Точно както персийците, INA разкрива отговора с луксозния си хидратант за лице Creme de Rose SPF30, хармонична комбинация от органично розово масло и розова вода. Това не е просто още един овлажнител, това е любовно писмо към кожата ви, създадено от сърцето на българските традиции за грижа за кожата. Този крем е натурално и чисто решение на дългогодишния проблем с бръчките. Той не само прикрива проблемите с кожата, той работи в хармония с естествените процеси на тялото ви, за да лекува и подмладява отвътре.

СЕГА НА 30% НАМАЛЕНИЕ:

 

 И най-добрата новина - всичко е напълно натурално! Съставките са:

Розова вода и масло от Роза Дамасцена за хидратация, успокояване и аромат, с масло от макадамия за влага и регенерация, особено подпомагащо сухата или старееща кожа.

Включихме натурални ниацинамид и пантенол, за да подобрим еластичността и тона на кожата, докато токоферол и токоферил ацетат, форми на витамин Е, предлагат антиоксидантна защита срещу негативните влияния на околната среда.

Содиум хиалуронат е включен заради изключителните му овлажняващи свойства, способен да задържа значително количество влага.

Защо да се влюбите в Crème de Rose от InaEssentials? Представете си, че се потапяте в басейн от интензивна хидратация, усещайки нежния допир на слънцето без страх. Всяко нанасяне е подмладяващо пътуване, изпълнено с антиоксиданти, които успокояват и регенерират кожата ви. Това е 100% натурално, 100% радост за вашите сетива. Обещание за най-чистите и мощни природни съставки, работещи в перфектна хармония с вашето тяло.

Откакто стартирахме нашия семеен онлайн магазин, вдъхновени от нашите деца, успяхме да повлияем на много хора с нашата органична козметика. Вече сме на повече от 23 европейски пазари и преживяваме вдъхновяващ растеж. Нашите клиенти обичат резултатите и често ни препоръчват, което прави нашия Крем от рози популярен избор за грижа за кожата. Открийте историите на над 40 000 клиенти, които подмладиха кожата си:
Този продукт илюстрира продължаващата актуалност и ефективност на съставките на база роза в грижата за кожата, продължавайки наследството на розите като символ на красота и здраве. Тяхната популярност сред потребителите е свидетелство за трайното привличане на натурални, обогатени с роза решения за грижа за кожата.

 

Нашият уебсайт: https://inaessentials.com/ 

👇 Намерете правилното решение за вашата кожа с едно кликване на червения бутон! 👇
InaEssentials-Website

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.