Натуралното решение срещу Косопад и Мазна Коса - Вода от Дива Коприва

InaEssentials

Inaessentials е Български семеен бранд, който се занимава с биологично земеделие от далечната 2001 година, но започва да предлага продуктите си на крайни клиенти едва през февруари, 2019. Именно заради Inaessentials собственичката на бранда и майка на 3 деца, Веселина Ралчева, е избрана за първия "Биопроизводител на годината" през 2020 година. Заедно с децата си, тя успява да превърне Inaessentials от микроскопичен бранд до онлайн магазин, който днес оперира в повече от 16 европейски страни и има над 500 000 доволни клиенти.

Най-желаният продукт на InaЕssentials

Откакто с децата и съпруга ми създадохме нашия семеен онлайн магазин, успяхме да помогнем на много хора с биологичните продукти, които отглеждаме в родния си град. Биологичната ни лавандулова вода се превърна в истински хит в борбата с акнето, водата ни от смрадлика е позната на всички със страхотния си ефект срещу възпаления на венците... НО нищо не може да се сравнява с най-желания продукт на InaEssentials - Водата от дива коприва срещу косопад, на която InaEssentials е единственият производител в света.

Водата от дива коприва и нейната история

Много от нашите клиенти ни питаха за продукт срещу коспад и мазна коса. Цялото ни семейство знае идеално за страхотните качества на копривата срещу този проблем, но за да създадем хидролат от нея, имаше много пречки:

1. Копривата не е маслодайно растение ❌

2.Отварата от коприва се разваля за по-малко от 10 часа ❌

3.За събирането на коприва, която е достатъчно за дестилация, ни бяха нужни над 200 души по полетата ❌

4.Мирисът на водата беше изключително неприятен. ❌

Всички вкъщи седнахме заедно и успяхме да намерим решение на всеки един от тези проблеми. Трябва да благодарим най-много на таткото Николай, чиято производствена тайна успя да направи продукта траен и с не дотолкова неприятна миризма. В края на 2020 година успяхме да произведем количества за следващите 12 месеца за всички пазари в Европа ... или поне в това вярвахме.

Огромният БУМ на Водата от Дива коприва срещу Косопад и Мазна Коса

Пуснахме продукта си на пазара в България и искахме да получим обратна връзка, преди да го изпратим и в чужбина, но още на първия ден имаше над 1000 продадени води. След по-малко от две седмици имаше 100-тици коментари за копривата, а след едва 2 месеца всички количества от водата ни от коприва бяха продадени. Това бяха количествата, които бяхме подготвили за 12 месеца за 8 пазара по онова време - цялото това нещо ни шокира, а вече беше зима и коприва нямаше...

Какво казваха клиентите за този продукт:

Разбрахме, че проблемите с косопада и мазната коса са наистина голями, разбрахме също така, че копривата е дори по-добро средство отколкото смятахме първоначално. В крайна сметка отзивите бяха най-позитивните, за който и да е наш друг продукт 

Вместо да влизаме в детайли ще ви дадем най-добрата обратна връзка - тази на нашите клиенти.

Тези и още над 300 отзива за копривата може да видите като натиснете: ТУК 

Изненадата на InaEssentials

След като разпродадохме продукта, оставихме много недоволни клиенти, които искаха да закупят пак продукта, но той не беше наличен. Всяка седмица получавахме 10-ки запитвания... Е, голямото чакане свърши! Отново произведохме количества от най-желания продукт на InaEssentials. Водата от дива коприва, според нас, най-доброто изцяло природно решение за борбата с косопада, е отново налична и може да я тестваш още сега.

Ние ценим клиентите си и тяхното време, така че, ако си стигнал/а чак дотук и си прочел/а нашата история, ще се радваме да те зарадваме с цели 20% отстъпка от първата ти поръчка от нашия семеен бранд - с промо код: 20KO

Може да видиш нашите продикти като натиснете бутона отдолу:

📌 100% процента връщане на сумата - без никакви въпроси и уловки 🧾

От 2021 следваме политиката, че клиентът винаги е прав. Това означава, че предлагаме пълно възстановяване на сумата, ако не сте доволни от продуктите. :) 

 

80 коментара

 • Био Лавандулова Вода – Против Акне 200 мл.
  Магията на Лавандуловата вода!
  Благодаря от сърце за прекрасните продукти! Бъдете здрави и даряваите хората с усмивка от магичната вода! Ние сме доволни от това което ползваме, затова препоръчвам и на приятелите си! 😘🌹🌹🌹

  ФАТМЕ РЯХОВА
 • Натурален Течен Билков Сапун с Био Лавандулово масло
  Доволен клиент
  Използвам лавандуловите вода, шампоан и течен сапун. Изключително доволна съм от продуктите ви. Водата от лайка ежедневно използва сина ми, чувства подобрение и изчезват ситните пъпчици по лицето му!

  Надежда Николова
 • Био води от Маточина и Смрадлика
  Здравейте, бих искала да кажа, че съм безкрайно доволна от био водите от Маточина и Смрадлика. Водата от Маточина много помогна при алергична уртикария и значително намали отока и зачервяването, също и сърбежа още след първото използване.
  Водата за уста от Смрадлика я ползвам редовно след миене на зъби. Благодарение на нея за 2 дни успя да заздравее раничка на венеца, която ме болеше повече от седмица.
  Препоръчвам! 😊

  Ekaterina Parpuleva
 • Био Вода от Лайка за екземи и раздразнена кожа – 200 мл.
  Здравейте.
  Имам често появяващи се обриви по кожата. Последния път, когато се появи използвах водата ви от лайка, което много облекчи сърбежа и успокои кожата. Обрива ми премина по-бързо от обикновено.
  Препоръчвам продукта!
  Благодаря за коректното отношение и вниманието, което показвате към всеки клиент.

  Боряна Сиджимова
 • Био Вода от Бяла ела срещу пигментация на кожата – 200 мл
  Купих водата защото ми се появиха тъмни петна по лицето и за сега нещата изглеждат много добре петната изсветляха .
  Надявам се още да изсветлеят
  Много съм доволна от покупката

  Десислава Моше

Оставяне на коментар

Медали за преглед на Judge.me

Judge.me Diamond Monthly Record Shop medal
Judge.me Top 25 Trending Shops medal
Judge.me Platinum Authentic Shop medal
Judge.me Gold Transparent Shop medal
Judge.me Top 100 Shops medal