Водата от Дива Коприва - Натуралното решение срещи Косопад и Мазна Коса

Натуралното решение срещу Косопад и Мазна Коса - Вода от Дива Коприва

5 начина да се справим с акнето от вкъщи Натуралното решение срещу Косопад и Мазна Коса - Вода от Дива Коприва 4 минути Напред Преборете пърхота и косопада с натурални продукти

InaEssentials

Inaessentials е Български семеен бранд, който се занимава с биологично земеделие от далечната 2001 година, но започва да предлага продуктите си на крайни клиенти едва през февруари, 2019. Именно заради Inaessentials собственичката на бранда и майка на 3 деца, Веселина Ралчева, е избрана за първия "Биопроизводител на годината" през 2020 година. Заедно с децата си, тя успява да превърне Inaessentials от микроскопичен бранд до онлайн магазин, който днес оперира в повече от 16 европейски страни и има над 500 000 доволни клиенти.

Най-желаният продукт на InaЕssentials

Откакто с децата и съпруга ми създадохме нашия семеен онлайн магазин, успяхме да помогнем на много хора с биологичните продукти, които отглеждаме в родния си град. Биологичната ни лавандулова вода се превърна в истински хит в борбата с акнето, водата ни от смрадлика е позната на всички със страхотния си ефект срещу възпаления на венците... НО нищо не може да се сравнява с най-желания продукт на InaEssentials - Водата от дива коприва срещу косопад, на която InaEssentials е единственият производител в света.

Водата от дива коприва и нейната история

Много от нашите клиенти ни питаха за продукт срещу коспад и мазна коса. Цялото ни семейство знае идеално за страхотните качества на копривата срещу този проблем, но за да създадем хидролат от нея, имаше много пречки:

1. Копривата не е маслодайно растение ❌

2.Отварата от коприва се разваля за по-малко от 10 часа ❌

3.За събирането на коприва, която е достатъчно за дестилация, ни бяха нужни над 200 души по полетата ❌

4.Мирисът на водата беше изключително неприятен. ❌

Всички вкъщи седнахме заедно и успяхме да намерим решение на всеки един от тези проблеми. Трябва да благодарим най-много на таткото Николай, чиято производствена тайна успя да направи продукта траен и с не дотолкова неприятна миризма. В края на 2020 година успяхме да произведем количества за следващите 12 месеца за всички пазари в Европа ... или поне в това вярвахме.

Огромният БУМ на Водата от Дива коприва срещу Косопад и Мазна Коса

Пуснахме продукта си на пазара в България и искахме да получим обратна връзка, преди да го изпратим и в чужбина, но още на първия ден имаше над 1000 продадени води. След по-малко от две седмици имаше 100-тици коментари за копривата, а след едва 2 месеца всички количества от водата ни от коприва бяха продадени. Това бяха количествата, които бяхме подготвили за 12 месеца за 8 пазара по онова време - цялото това нещо ни шокира, а вече беше зима и коприва нямаше.

Какво казваха клиентите за този продукт:

Разбрахме, че проблемите с косопада и мазната коса са наистина голями, разбрахме също така, че копривата е дори по-добро средство отколкото смятахме първоначално. В крайна сметка отзивите бяха най-позитивните, за който и да е наш друг продукт 

Вместо да влизаме в детайли ще ви дадем най-добрата обратна връзка - тази на нашите клиенти.

Тези и още над 300 отзива за копривата може да видите като натиснете: ТУК 

Изненадата на InaEssentials

След като разпродадохме продукта, оставихме много недоволни клиенти, които искаха да закупят пак продукта, но той не беше наличен. Всяка седмица получавахме 10-ки запитвания. Е, голямото чакане свърши! Отново произведохме количества от най-желания продукт на InaEssentials. Водата от дива коприва, според нас, най-доброто изцяло природно решение за борбата с косопада, е отново налична и може да я тестваш още сега.

Виж продукта ТУК

Ние ценим клиентите си и тяхното време, така че, ако си стигнал/а чак дотук и си прочел/а нашата история, ще се радваме да те зарадваме с цели 20% отстъпка от първата ти поръчка от нашия семеен бранд - с промо код: 20KO

Може да видиш нашите продукти като натиснете бутона долу:

InaEssentials-Website

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.