Ina_Essentials_Zhult_Kantarion

Защо този природен продукт за ПСОРИАЗИС е толкова подценен? Лекувайте се по ПРАВИЛНИЯ НАЧИН и сами направете своята оценка!

Кажете сбогом на ХИПЕРПИГМЕНТАЦИЯТА благодарение на един-единствен Био продукт с естествен SPF - тайната на InaEssentials Защо този природен продукт за ПСОРИАЗИС е толкова подценен? Лекувайте се по ПРАВИЛНИЯ НАЧИН и сами направете своята оценка! 4 минути Напред Съвети и трикове за след слънце, от които се нуждаете и за които не знаете
Ina_Essentials_Zhult_Kantarion

В InaEssentials се гордеем и изпитваме удоволствие да събираме богатството на билките от нашите полета заедно с работниците, които винаги ни подкрепят с усърдна работа. Това е прекрасна традиция, която ценим също толкова, колкото усещането и мириса на ароматите около нас.

Жълтият Кантарион без съмнение е един от любимите ни - той е истинско лечебно чудо срещу ПСОРИАЗИС, ДЕРМАТИТ и редица други! Вложихме сърцето, душата и толкова труд, за да разработим най-успешния продукт, който покрива всички нужди и проблеми, които има вашата ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА особено през летния сезон.

А Вие готови ли сте за лятото?

Време е да се насладите на топлите слънчеви дни и дългите летни нощи. Но докато се забавляваме, често забравяме, че трябва да се грижим за кожата си. Особено през лятото тя е изложена на различни външни фактори, като UV лъчи, горещо време, солена морска вода и др.

Ако искате да се радвате на здрава и красива кожа през лятото, но сте уморени от рутинни процедури за грижа за кожата, които включват много продукти, InaEssentials има решение за Вас. Прочетете до края, защото ще Ви разкажем за един естествен продукт, който чудесно се съчетава с лятната грижа за кожата. Има само една съставка и множество полезни свойства и може да е точно това, от което се нуждаете през новия сезон.

InaEssentialsZhultKantarion

Защо Водата от Див Жълт Кантарион е чудесен избор за летните дни?

Освен с красивия си жълт цвят, Жълтият Кантарион е една от билките, известни с дългия си списък от полезни свойства. Ето защо нашият семеен бранд реши да използва този природен дар и да създаде 100% Био Вода от Жълт Кантарион


Този продукт е изключително подходящ за лятото, тъй като ефективно лекува изгаряния на кожата. Всички знаем, че по време на лятната ваканция слънчевите изгаряния са един от най-честите и неприятни проблеми, които можете да изпитате. Ако някога неволно сте заспали на шезлонг или сте прекарали дълго време на открито, без слънцезащитен крем, знаете колко болезнено и неприятно може да бъде това. В случай че планирате лятната си почивка, не забравяйте да се подготвите с бутилка от нашата Вода от Жълт Кантарион.


Топлото време, силното слънце и морската вода могат да предизвикат изсушаване и раздразнение на кожата. Освен това през този сезон често се появяват обриви и различни кожни възпаления. Особено уязвими са малките деца, които имат изключително чувствителна кожа. 

InaEssentialsKantarion

Нашата Флорална Вода от Жълт Кантарион е първичен дестилат и има високо съдържание на етерично масло. Тя нежно подхранва кожата и спомага за бързото ѝ възстановяване. Изцяло естественият ѝ състав, без изкуствени аромати и консерванти, я прави подходяща за употреба от хора с чувствителна кожа. Водата от Жълт Кантарион може да бъде чудесен помощник при по-сериозни кожни заболявания, включително екзема, псориазис и дерматит.


Как да използвате Водата от Жълт Кантарион?

Натуралната флорална вода е лесна за употреба. Всичко, което трябва да направите, е да нанесете достатъчно количество от нея върху памучен тампон. Уверете се, че сте я нанесли добре върху засегнатите участъци от кожата и изчакайте да попие напълно.

Препоръчително е третиране 2-3 пъти дневно, върху предварително почистена кожа. Най-важно е да я нанасяте преди лягане, за да подпомогнете регенеративните процеси през нощта. Не е необходимо измиване след нанасяне.

Ina_Essentials_Kantarion

За още по-добър ефект, можете да я комбинирате с нашата Био Вода от Маточина, която има овлажняващи и антибактериални свойства. Това е чудесна комбинация за горещите слънчеви дни. 

В онлайн магазина на InaEssentials можете да намерите голям избор от 100% продукти, произведени с любов и грижа. Разгледайте ги и намерете подходящото решение за нуждите на Вашата кожа!


Където и да отидете, 100% Водата от Жълт Кантарион ще бъде Вашият верен и полезен партньор при пътуване. Не се колебайте и КУПЕТЕ този продукт, преди да заминете на мечтаната лятна ваканция. Вземете своята Вода с Жълт Кантарион InaEssentials сега със специална лятна отстъпка  -20%. 


Просто използвайте този код в поръчката: SUMMEROFF20
Или кликнете тук:
https://inaessentials.com/
 
📌 100% Връщате на парите  Без да задаваме въпроси 📝
От 2021 имаме политика "клиентът винаги е прав". Това означава, че ви предлагаме пълно връщане на парите, ако не сте доволни от нашите продукти :)
InaEssentials

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.