Защо трябва да изберете натурален шампоан за Вашата коса

Със сигурност искате да имате красива коса, която да бъде много жизнена, да изглежда добре без тонове лак или без използване на топлинна обработка. Искате в момента, в който излезете от банята, да се носи аромат на земни продукти, които да подхранват из основи скалпа ви, а той, в знак на благодарност, да ви дарява с буйна грива, която да пленява с блясък и аромат. Точно затова трябва да изберете натурален шампоан в грижата за вашата коса.

Как да изберете?

Ако имате мазна коса, която лесно създава олиа в корените и искате да овладеете това, тогава се насочете към натурален шампоан с лавандула. Това е шампоанът, който наистина ще ви помогне и след натрупване, ще успеете да усетите осезаема промяна, която ще остане трайна. Ако до момента сте използвали обикновени шампоани, вероятно ще има период на нагаждане, но той няма бъде повече от 2 седмици. Дайте си време и се насладете на преработената формула на продукта, която ще ви запознае със съставки, като лавандулово масло, арганово, както и витамини А+Е.

Натурален шампоан с лавандула срещу мазна коса и пърхот

Това, че използвате шампоани, които са предназначени за мазна коса, не означава, че нямате нужда от хидратация на скалпа, напротив, шампоанът няма да изсуши скалпа, а ще го балансира без да го лиши от естествената му хидратация. Маслата, които произвежда скалпа са уникални и са специално за вашите нужди, така че следващият път, когато косата ви се омазни я оставете поне ден, за да може да се възползвате от невероятните масла.

Суха и увредена коса

Ако косата ви обаче, е много суха и увредена, тогава е добре да се насочите към натурален шампоан от маслодайна роза. Нашият шампоан ще се погрижи за скалпа ви, така че да не усещате досадното опъване, което се случва при сухата коса и кожа. Ще подхрани в дълбочина фоликулите на косъмчетата и ще направи косата по-силна и сияйна.

Натурален шампоан от маслодайна роза за суха и увредена коса

Богатството на този шампоан се крие в неговите натурални съставки, като арганово масло, био розово масло, макадамия, както и уникалните витамини А, Е, D - Panthenol, които влияят изключително благоприятно върху сухата коса. Освен, че шампоанът ще подхрани скалпа, той ще даде нов живот на сухите краища и ще направи косата по-загладена, ще я подмлади и ще я направи жизнена.

Косопадът

Косопадът е следващият често срещан проблем, от който дамите се оплакват. Вероятно не си давате сметка, че голяма част от продуктите, които поставяте на скалпа си могат пряко да засегнат някои важни части от него, като това да допринесе за появата на косопад. След като обаче, сте изключили всички вътрешни фактори в тялото, си за появата на косопад, можете да се насочите към смяна на грижата с натурален шампоан с коприва.

Натурален шампоан срещу косопад

Шампоанът ни е с органично сертифицирани съставки, които имат за цел да направят фоликулите по-здрави и да не пускат толкова лесно косъмчетата. За тази цел шампоанът трябва да е обогатен с коприва, мента, арган, маточина, които да подсилят растежа на косата и да запазят издръжливостта и, като за тази цел са и витамините, А, Е, Б3, D-Panthenol, както соеви и пшенични протеини.
👉Направете правилния избор и се доверете на продукти, които са без силикони, парабени, изкуствени аромати, изкуствени оцветители и сулфати.

Заслужавате да се чувствате добре в кожата си, а това може да стане само по-близо до природата! ❤️

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.