Сигурна и Бърза Доставка

Плащане: с наложен платеж в брой при доставка или с карта.

Доставките се извършват с куриерските услуги на Спиди и Еконт. За поръчки, приети до 14:00 ч. в работен ден, доставката е в рамките на 2 работни дни или според упоменатите срокове за доставка в Общите условия за използване.

Цени на доставка:
  • От 0 лв до 49.99лв:
  • СПИДИ - 4.99лв.
  • ЕКОНТ - 5.49лв.
  • ДО ЛИЧЕН АДРЕС - 6.99лв.

Над 50лв - БЕЗПЛАТНО 🎁🎁

*Такса наложен платеж: 0.99лв.

Нашата гаранция: Вашата удовлетвореност

Надяваме се, че сте доволни от поръчката си, но ако по някаква причина не сте, по-долу може да видите повече относно правата ви в случай, че искате да върнете продукт от онлайн магазина ни inaessentials.com.  :)

☑СЕМЕЙНА ГАРАНЦИЯ - Ако използвате нашата RoutINA™ в продължение на 90 дни (3 месеца) и не видите резултат - получавате пълно възстановяване на сумата + 40лв за био продукти по ваш избор!

Важно: Гаранцията за възстановяване е валидна само ако поръчате продуктите за 3 месеца. Ако поръчате за 2 месеца и след това за още 1 месец, тя няма да бъде активна.

Понастоящем няма възможност за възстановяване на суми за единични продукти в магазина ни. Гаранцията за възстановяване е само за RoutINA™ за 3 месеца. 

Важно: В случай че сте поръчали само един продукт, може да се свържете с нас, за да намерим начин да ви компенсираме и зарадваме :) За нас най-важното е всеки клиент да остане доволен!