Пърхот RoutINA™: Дълготрайно натурално решение при пърхот за мъже и жени

Пърхот RoutINA™: Дълготрайно натурално решение при пърхот за мъже и жени

Борбата с пърхота може да бъде изтощителна. Сърбеж, люспи и неудобство – това са само част от проблемите, които той може да причини. За щастие, има решение!

продукти за пърхот в природата
Пърхот RoutINA™ е иновативна клинично тествана натурална рутина за грижа за косата, специално разработена, за да се справи с пърхота в дългосрочен план, както при мъже, така и при жени.

Какво включва Пърхот RoutINA?

Пърхот RoutINA™ е формулирана с мощни, но нежни съставки, които работят в синергия за борба с пърхота. Предлага се в 2 разновидности - за Него и за Нея.

Пърхот RoutINA™ за мъже
пърхот рутина за мъже

Нашата рутина за мъже с изцяло натурални съставки е специално разработена, за да се справи с нуждите на мъжката коса и скалп. Тя включва:

  1. Натурален шампоан при пърхот и чувствителен скалп с лавандула
  2. Био вода от салвия - Hydrolina - спрей за коса при пърхот и сърбящ скалп
  3. Hydrobiotic - Коприва и Салвия - интензивна грижа при Косопад, Пърхот и Чувствителен скалп
Как да я използвате?
Сутрешна RoutINA™

Стъпка 1: Впръскайте обилно Био Hydrolina от Салвия в корените на косата и втрийте в скалпа с леки масажиращи движения. Не отмивайте.
Вечерна RoutINA™

Стъпка 1: Нежно измийте косата и скалпа си с нашия нов и подобрен Натурален шампоан при Пърхот и Чувствителен скалп с Лавандула.

Стъпка 2: Впръскайте обилно Hydrobiotic - Коприва и Салвия в корените на косата и втрийте в скалпа с леки масажиращи движения. Не отмивайте.
Пърхот RoutINA™ за жени
пърхот рутина за жени

Натуралната ни рутина за жени е формулирана, за да подхрани и хидратира косата, като същевременно се бори с пърхота. Тя включва:

  1. Натурален шампоан при пърхот и чувствителен скалп с лавандула
  2. Натурален балсам за коса с масло от розмарин и бяла ела
  3. Hydrobiotic - Коприва и Салвия - интензивна грижа при Косопад, Пърхот и Чувствителен скалп

Как да я използвате?

Сутрешна/Вечерна RoutINA™
Стъпка 1: Нежно измийте косата и скалпа си с нашия нов и подобрен Натурален шампоан при Пърхот и Чувствителен скалп с Лавандула.

Стъпка 2: Сложете достатъчно количество от Натуралния балсам за коса с масло от Розмарин и Бяла ела в краищата и избягвайте корените. Изчакайте 2-5 минути и изплакнете.

Стъпка 3: Впръскайте обилно Hydrobiotic - Коприва и Салвия в корените на косата и втрийте в скалпа с леки масажиращи движения. Не отмивайте.

Как действа Пърхот RoutINA™?

Пърхот RoutINA™ действа в три основни стъпки:

  • Почистване и успокоение: Нашият безсулфатен шампоан с Био Лавандулово масло и постбиотик от Алое вера нежно почиства скалпа, като премахва люспите на пърхота и излишния себум, намалява сърбежа и раздразнението.
  • Подхранване: Балсамът ни с розмарин, бяла ела и постбиотик от оризова вода хидратира, заздравява и придава забележим блясък на косъма.
  • Възстановяване: Hydrobiotic - интензвина грижа с вода от коприва и салвия и специален постбиотичен комплекс, подхранва скалпа и стимулира естествените му защитни функции.

Натурална грижа без сулфати - Какви са ползите от съставките в Пърхот RoutINA™

Натурален шампоан при Пърхот и Чувствителен скалп с Лавандула
ползи от натурален шампоан за коса

Съдържа био Лавандулово масло и Лавандулова вода, които балансират косата и скалпа; Defencalp, основно хранително вещество за косата на базата на розов цвят, и Aloferm Hf Bio Cosmos - ферментирал екстракт от Алое Вера, който успокоява раздразненията на скалпа и се бори с бактериите, причиняващи пърхот.

Ако искате да разберете повече за пърхота, може да прочетете нашата блог статия като кликнете върху синия текст! 

Натурален Балсам за коса с масло от Розмарин и Бяла ела - интензивна подхранваща грижа за всеки тип коса
ползи от натурален балсам за коса

Съдържа Вода от Бяла Ела за подхранване на косата и намаляване на цъфтящите краища, VegeKer Plus като основна подхранваща съставка за косата на основата на конопено семе, която служи като алтернатива на животинския кератин, и масло от Розмарин за възстановяване на цялостното здраве и подсилване на косъма.

Hydrobiotic - Коприва и Салвия - интензивна грижа при Косопад, Пърхот и Чувствителен скалп
ползи от хидробиотик коприва и салвия

Съдържа Вода от Дива Коприва - Hydrolina и Био Вода от Салвия - Hydrolina, комбинирани с нашия постбиотичен комплекс Fermanthair.

Водата от Дива Коприва се бори с омазняването и укрепва фоликулите, за да намали косопада. Водата от Салвия се справя с пърхота, възстановява и успокоява скалпа.

Подобрен чрез ферментация, Hyperferment засилва тези действия и предпазва скалпа от вредните бактерии. Hyperferment е постбиотичен комплекс от коприва, дъбова кора и сладък корен, специално разработен във високотехнологична лаборатория в Болоня, Италия. Установено е, че всяко от тези растения има специфични свойства, които са полезни за хидратацията, растежа на косата и цялостното ѝ здраве.

Био Вода от Салвия - Hydrolina - спрей за коса при Пърхот и Сърбящ скалп
ползите за косата от вода със салвия

Продукт с една единствена съставка. Намалява развитието на бактериите, причиняващи пърхот, регулира pH на скалпа и предотвратява бъдещи раздразнения, което го прави ключов съюзник в борбата с пърхота и себореята.


Как изглежда бъдещето ви с RoutINA™:

Ден 1-30: Значително намаляване на пърхота
През първия месец нашата Пърхот RoutINA™ започва да действа магически. Скалпът ви започва да се изчиства и ще забележите намаляване на пърхота. Това се дължи на факта, че продуктите ни да балансират рН на скалпа и редуцират излишния себум.
Ден 30-60: Насочване към корена на проблема
През втория месец ефектът се засилва. Нашата Пърхот RoutINA™ се фокусира върху същинския проблем - свръхактивните мастни жлези и дрождите, причиняващи пърхот. Продуктите ни регулират производството на себум и се борят с дрождите Malassezia, в резултат на което люспите пърхот стават все по-малко.
Ден 60-90: Скалпът се възстановява сам
До третия месец ще забележите невероятна промяна. Скалпът ви започва да се справя сам с пърхота. Причината за това е, че след три месеца редовна употреба той значително подобрява естествените си възстановителни механизми. Ще забележите осезаемо намаляване на пърхота, а скалпът ви ще стане по-балансиран и здрав. 
клинични изследвания за пърхот рутина

 

Отзиви за Пърхот RoutINA™

Хиляди хора по целия свят са се доверили на Пърхот RoutINA™, за да се справят с пърхота. Ето какво казват те:

Не забравяйте! Пърхот RoutINA™ е:
  • Семейно произведена
  • Биологична
  • Без сулфати, парабени или други химични съставки
  • Без изкуствени аромати и оцветители
  • Не е тествана върху животни
  • Произведена чрез устойчиви земеделски техники
Готови ли сте да се сбогувате с пърхота завинаги? Посетете нашия уебсайт днес, за да научите повече за Пърхот RoutINA™ и да се сдобиете с нея!

Тайната как да се справим с пърхота и себореята в една био стъпка

Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.