Иновация без бели следи: Нова 100% Натурална слънцезащита за лице и тяло SPF 50 с Био Бяла Ела: От нашето семейство за вашето

Иновация без бели следи: Нова 100% Натурална слънцезащита за лице и тяло SPF 50 с Био Бяла Ела: От нашето семейство за вашето

Кой е успокояващият крем, който помогна на хиляди да усетят облекчение при разширени вени Иновация без бели следи: Нова 100% Натурална слънцезащита за лице и тяло SPF 50 с Био Бяла Ела: От нашето семейство за вашето 6 минути Напред Природното решение за стягане и Матиране на кожата: Био Вода от Мента - Hydrolina

Когато разработвахме новата ни минерална слънцезащита наш основен фокус винаги беше семейството. Грижата и защитата, от която то се нуждае. Искахме да създадем слънцезащита, която не само защитава кожата от вредните слънчеви лъчи, а и дава сигурност, спокойствие и увереност.

Искахме всеки един родител да е спокоен, че нежната кожа на детето му е защитена и то може да играе безгиржно навън. Без вредни химични съставки, без очите му да парят. Без кожата му да се изрине.

100% Натурална слънцезащита за лице и тяло SPF 50 с Био Бяла Ела

Искахме всеки, който се докосне до леката текстура и свежия аромат, да усети природата. Искахме да сме едни от първите, които правят минерален слънцезащитен крем, който не оставя досадни бели следи или лепкащо усещане.

Постарахме се да дадем най-доброто, на което сме способни. Защото това прави семейството - грижи се. И силно вярваме, че успяхме да го постигнем.
Успяхме да създадем революционен продукт, който съчетава максимална защита и устойчивост с уважение към природата и здравето на кожата. Нашата последна иновация, InaEssentials Sun Kiss SPF50, е 100% натурална слънцезащита за лице и тяло, създадена да осигури всичко необходимо за вашата кожа под слънцето без компромиси в качеството и ефективността.

Какво различава натуралната слънцезащита на InaEssentials от останалите

100% Натурална слънцезащита за лице и тяло SPF 50 с Био Бяла Ела
Слънцезащита без бели следи: Иновацията “Невидим цинк” без нано частици

Едва от няколко години технологията на невидимия цинк навлиза в производството на минерални слънцезащити в България и семейството ни е изключително щастливо, че сме едни от първите български брандове, които могат да ви докоснат до революцията.

Цинковият оксид е натурален, минерален филтър, който отразява слънчевата светлина от кожата като огледало. Той е щадящ и чудесен филтър за хора с алергии, чувствителнa кожa или деца. Главен негов недостастък са белите следи, които той оставя. Това се дължи на факта, че частиците цинков оксид не са толкова малки, че да бъдат незабележими.

За да избегнем ефекта все едно сме духчето Каспър, използвахме процес на фино смилане на частиците цинков оксид до микроскопични размери, които са по-малки от традиционните. Така слънцезащитата е лесна за нанасяне и по-малко видима върху кожата, без да губи своите защитни свойства.

Защо не използвахме наночастици цинков оксид? Защото безопасността и качеството са на първо място.

При производството на наноразмерен цинков оксид, частиците са още по-фино смлени, достигайки нанометрови размери. Защо не ги избрахме тогава? Защото употребата на наночастици в козметиката буди потенциални въпроси за нейната безопасност. Семейството ни винаги избира натурални съставки, които са доказали своето 100% безопасно действие.

След проведени редица дерматологични, in-vitro и in-vivo тестове в авторитетни лаборатории в България и други европейски страни, сме радостни да съобщим, че иновативната слънцезащита на InaEssentials с напълно натурални съставки и минерален прозрачен цинк има висока UVA и UVB защита, не оставя бели следи, не дразни кожата и не предизвиква алергични реакции.

100% Натурална слънцезащита за лице и тяло SPF 50 с Био Бяла Ела
Сигурност и грижа за всякакъв тип кожа - 0% химични съставки и SPF 50 срещу UVA и UVB лъчи

Свободна от химикали като октокрилен, хомосалат, авобензон и други обичайни слънцезащитни съставки, които могат да предизвикат раздразнения или алергии, натуралната слънцезащита за цялото семейство на InaEssentials е формулирана с био сухи масла, които хидратират, защитават и подхранват кожата.

Със своя висок слънцезащитен фактор 50 и минералния цинков оксид, слънцезащитата на InaEssentials предлага изключително висока протекция както срещу UVA лъчи (тези, които са отговорни за преждевременното стареене на кожата), така и срещу UVB лъчи (тези, които са отговорни за рака на кожата). Съветваме ви да я подновявате на всеки 2-3 часа, за да сте винаги максимално защитени.

100% Натурална слънцезащита за лице и тяло SPF 50 с Био Бяла Ела
Подходяща за лице и тяло: Нежен състав с био Бяла Ела и био Сухи масла без прекомерно омазняване

Използването на Био бяла ела и Сухи био масла като тези от малина и шафранка добавя антиоксидантни и антисептични свойства към нашата слънцезащита, правейки я идеална за ежедневна употреба и за кожи, склонни към акне или раздразнения.

Био сухите масла имат лека текстура и нисък комедогенен индекс, което означава, че попиват много по-бързо в кожата, без да предизвикват прекомерно омазняване и запушване на пори, за разлика от обикновените масла, които се използват в голяма част от конвенционалните слънцезащити.

Удобство, икономичност и универсалност

В удобна опаковка с помпичка и размер, удобен за пътуване, включително и в самолет, натуралната слънцезащита за цялото семейство на InaEssentials е идеална за носене навсякъде – от плажа до планината.

Разклатете добре преди употреба. :)

Слънцезащитата се предлага в опаковка от 100 мл. - двойно количество от повечето слънцезащити на пазара. Освен това може да се закупи и в Семеен пакет на специална цена, което да ви даде спокойствие, че цялото семейство ще бъде защитено за дълъг период от време.

Семеен пакет за защита от слънцето - 2+1 Натурална слънцезащита за лице и тяло SPF 50 с Био Бяла Ела

Натуралният ни слънцезащитен крем е изключително икономичен с леката си текстура. Една помпичка от него е достатъчна за нанасяне на голям участък от тялото или лицето.

Защо да изберете натуралната слънцезащита на нашето семейство?

Избирайки натуралната слънцезащита за цялото семейство на InaEssentials, вие не само предпазвате себе си и вашите близки от слънчевите лъчи, но и подкрепяте устойчиви практики и грижа за околната среда. Нашата формула не вреди на морските обитатели и е съобразена с най-високите стандарти за качество и безопасност, без тестване върху животни.

За повече информация и поръчки, посетете нашия уебсайт или се свържете с нас директно. Опазете кожата си здрава и сияйна с натуралната слънцезащита за цялото семейство на InaEssentials – вашата естествена защита под слънцето.☀️

Съвети и трикове за след слънце, от които се нуждаете и за които не знаете

Семейството на InaEssentials е подготвило полезни съвети за перфектна естествена грижа за след слънце. Вече знаете, че вълшебният продукт е нашата100% Био Вода от Маточина - Hydrolina! Прочетете тази статия докрай, за да разберете как да се наслаждавате на красива и здрава кожа това лято!

Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.