Съвети за стегната кожа на лицето

Отпуснатата кожа не е проблем само при напредване на възрастта. Все повече дами не знаят как да поддържат кожата си еластична и стегната и скоро прибягват до по-агресивни мерки.

В днешната статия ще ви помогнем да направите правилното решение при избор на продукти. Ще ви запознаем и с някои техники, с който да спомогнете процеса за красива кожа. 

Почиствайте кожата си правилно

Неправилното почистване на кожата може да доведе до нейното преждевременно стареене. То само по себе си ще направи кожата по-отпусната и не толкова еластична. 

За да почиствате кожата си правилно трябва да заложите на чисти продукти. Също така е изключително важно да изберете продукти, които са специално за вашия тип кожа. По този начин ще дадете на кожата си точно това, от което има нужда. 

Освен това избирайте методи на почистване, които са устойчиви. Опаковки, които се разграждат изцяло, както и подпомагащи почистването тампони за премахване на грима, които са за многократна употреба. 

Избор на натурален продукт за стягане на кожата

След правилното почистване и премахване на ежедневните замърсявани, както и на грима е важно какво ще последва. За да сте сигурни, че кожата е добре подхранена трябва да изберете продукт, който да е идеален за вас и да ви предостави всичко необходимо. 

Био водата от мента е страхотен вариант за стягане и матиране на кожата ви. Тя има тонизиращ и стягащ ефект, който ще придаде на кожата много по-свеж и жизнен вид. Освен това ще забележите почистване на порите в дълбочина, което спомага да излишното количество себум при мазна и смесена кожа.


Ментовото масло спомага и срещу умора, като има ободряващо действие, придружено с освежаващо и успокояващо. Влияе страхотно на безсъние, главоболие, простуда и дори гадене.

Тъй като има и успокояващо действие може да се използва след обезкосмяване. По този начин кожата ще бъде подхранена и изцяло успокоена. Раздразненията ще намалеят и ще стане по-стегната и еластична

Масажите, които си заслужава да пробвате

Ако искате допълнително да помогнете на кожата си е добре да правите домашни масажи. Тук може да изберете, коя част от тялото ви има най-голяма нужда и се съсредоточете върху нея. 


Ако не можете да се справите сами има много различни масажори, които ще ви помогнат да достигнете до желания резултат в комбинация с правилните продукти. Масажите, които сте избрали да правите трябва да не са агресивни. Нежно масажирайте зоните като не свличате кожата, а я изтегляте нежно в посока навън и нагоре. 


За да се справите с проблемите на кожата си започнете да я почиствате максимално добре. Ако се налага посещавайте и козметик, който да направи професионално почистване. След като сте намерили идеалния начин за чиста кожа се насочете също към натурални продукти. 


Ментовото масло ще направи кожата ви по-стегната и по-еластична. Порите ви ще са почистени и скоро ще се наслаждавате на балансирана и по-красива кожа. В комбинация с нежни масажи ще можете да достигнете до ефект, който не бихте могли при използване на силно химични продукти и агресивни масажи. 


Ако искате да направите най-доброто за кожата си се доверете на земните вещества, които да допринесат за вашия свеж вид.

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.