Защо се нуждаете от маточина като идеалната естествена грижа за след слънце

 

InaEssentials-Bio-Voda-ot-Matochina

 

Обичаме слънчевото лятно време! Това, което не обичаме, е когато получим слънчево изгаряне... За щастие, нашето семейство разработи перфектно средство за спасяване на кожата, когато това се случи - 100% БИО ВОДА ОТ МАТОЧИНА.


Лятото е любимият ни сезон, защото прекарваме много време навън в работа по нашите красиви полета с лечебни билки, разположени в сърцето на България. И понякога... изгаряме от слънцето! Ето защо желанието на нашето семейство беше да намерим естествено решение за това кожно неразположение. И мечтата се сбъдна с помощта на една вълшебна билка - маточината! Тази флорална вода е едно малко природно чудо. Тя може да намали ефекта от изгарянията с до 60%!

 

InaEssentials-Bio-Voda-ot-Matochina

Много ни харесва и когато имаме свободно време и можем да прекараме топлите дни на плажа. Докато си почиваме и придобиваме бронзов загар обаче, не бива да пренебрегваме грижата за кожата си. През този сезон има и по-неприятни неща от слънчевите изгаряния - сухата и лющеща се кожа, както и различните раздразнения, са изключително често срещани.


Но не се притеснявайте! Екипът на InaEssentials е подготвил полезни съвети за перфектна естествена грижа за след слънце. Бързаме да Ви съобщим, че в тях е включен един от нашите най-продавани продукти - 100% БИО Водата от Маточина.


Ако искате да научите повече за този продукт и искате да получите съвети и трикове за красива и здрава кожа, НАТИСНЕТЕ ТУК И ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:
📌 100% Връщате на парите – Без да задаваме въпроси 📝
От 2021 имаме политика "клиентът винаги е прав". Това означава, че ви предлагаме пълно възстановяване на сумата, ако не сте доволни от продуктите си

2 коментара

 • Вода от дива Коприва за косопад и мазна коса – Спрей (200мл)
  Чудодейна вода
  Омазняването на скалпа вече не е толкова бързо и мога да мия косата си на четвъртия ден, косопада ми също намаля😊Много съм доволна и горещо препортчвам!😊

  Кристина Александрова
 • Хидробиотик
  Свежа, хидратирана и изчистена кожа на лицето

  Милена Иванова

Оставяне на коментар