floralni-hidrolati-InaEssentials

Знаехте ли, че всички наши флорални води са хидролати?

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ОБИКНОВЕНАТА ФЛОРАЛНА ВОДА И ХИДРОЛАТА?


Обикновената флорална вода най-често е комбинация от вода и етерично масло. В повечето случаи маслото не е разтворимо във вода, така че такива продукти трябва да се обработят с емулгатори или разтворители. По този начин ефектът от тях не е такъв, какъвто бихме искали да бъде. Освен това те обикновено съдържат консерванти, които не са полезни за кожата ни.


Ако искате да се погрижите за кожата си по най-добрия начин, определено препоръчваме да заложите на хидролатите. Хидролатът е флорална вода, която се създава чрез парна дестилация на свежите листа или цветове на дадено растение.


Водите, дестилирани по този начин, съдържат молекули етерични масла, които са разтворими във вода, благодарение на което притежават значителен брой активни лечебни свойства от дестилираните билки. Ето защо те имат много по-голямо въздействие върху кожата ни. 

 

floralni-hidrolati-InaEssentials

Висококачествените хидролати не съдържат никакви химикали, нито се нуждаят от консерванти. Може би се чудите как е възможно да не се развалят, след като не съдържат консерванти? При хидролатите на InaEssentials всичко е много просто! Ние дестилираме растенията по специална технология, която улавя и най-малките примеси. Запечатваме билковата отвара по начин, по който въздухът не предизвиква окисляване на продукта. Освен това събираме билките в най-подходящия момент от вегетацията им и в точно определено време на деня, за да сме сигурни, че естественото им етерично масло е в най-високо процентно съдържание.


Разбира се, важно е и Вие да дадете своя принос, за да запазите срока на експлоатация на продукта възможно най-дълъг. Нашият съвет е да съхранявате правилно бутилките, след като сте ги отворили. Пряката слънчева светлина и високата температура определено не са полезни за тях. Както всъщност е при всяка козметика.


Друго предимство на нашите хидролати е, че обикновените хидролати се създават като "вторичен" продукт по време на дестилацията на етерични масла. За разлика от тях, хидролатите на InaEssentials се създават като първичен дестилат на растенията. Това означава, че не произвеждаме масло от една партида растения и флорална вода от останалите, а произвеждаме директен хидролат от билки. А това значи само едно - те съдържат още по-голямо количество полезни и лечебни свойства.


КАК ДА ГИ ИЗПОЛЗВАМЕ?


Висококачествените хидролати служат като чист натурален тоник и съдържат редица активни вещества, които трудно бихте открили дори в най-скъпата козметика.


Добрият и ефективен тоник трябва да бъде част от ежедневната Ви грижа за кожата. Тониците трябва да се нанасят върху предварително почистена кожа. Тяхната задача е да тонизират или с други думи да подготвят кожата за следващата стъпка от грижата. Продуктът почиства кожата, но преди всичко я омекотява и хидратира, преди да нанесете серум или крем, които по този начин ще се абсорбират по-добре, благодарение на свойствата на тоника. Тоникът действа стягащо на порите, озарява и изравнява тена на кожата.

floralni-hidrolati-InaEssentials

 

 

В зависимост от това кой тоник ще изберете, той изпълнява и друга функция. В широката ни гама ще откриете хидролати за различни кожни проблеми - лавандулов хидролат за акне, лайка за екзема, мента за мазна кожа... В нашето предложение ще откриете хидролати не само за кожата, но и за косата. В InaEssentials всеки има свободата да избира и да получи най-доброто за своите нужди.

 

Ако се колебаете как да изберете хидролат, моля, свържете се с нашият отдел за обслужване на клиенти. С удоволствие ще Ви помогнем: bulgaria@inaessentials.eu

 

 

https://inaessentials.com/

📌 100% Връщате на парите – Без да задаваме въпроси 📝
От 2021 имаме политика "клиентът винаги е прав". Това означава, че ви предлагаме пълно връщане на парите, ако не сте доволни от нашите продукти.

 

 

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.