INA абонамент. Юни 2024г.

Получете ранен достъп сега.

Оставете имейла си по-долу и бъдете сред първите присъединили се.

Какво представлява INA Абонаментът?

1. -50% отстъпка

Сами избирате кои продукти да получавате - Винаги с 50% отстъпка.

2. Доставка и прекратяване

Сами избирате доставка на всеки 30, 45 или 60 дни. Може да се откажете с един бутон по всяко време.

3. Подаръци на стойност над 100 лв.

През годината получавате подаръци на стойност над 100 лв., ако сте част от INA Абонамента

4. Личен абонаментен акаунт

След абониране получавате профил, от който сами може да променяте дати и пропускате доставка, както и да сменяте продукти с 1 бутон.

INA Абонамент

Всичко, което трябва да знаете:

Представи си INA Абонамента като Netflix за био козметика - но по-здравословно за теб. Можеш да избираш INA продукти, които искаш да бъдат изпращани до вратата ти на всеки 30, 45 или 60 дни.

Като ценен член на семейството ни, получаваш 50% отстъпка от продуктите в абонамента си за ЦЕЛИЯ му срок. Можеш да се абонираш за които продукти пожелаеш (възможно е дори за един!). 

*При поръчки на стойност над 50 лв. получаваш безплатна доставка!

*Не можеш да добавиш безплатен продукт към абонамента си.

  • 50% ОТСТЪПКА от всички продукти в твоя абонамент за целия му период.
  • Ексклузивни ПОДАРЪЦИ на обща стойност над 100 лв. годишно. 
  • Персонално отношение и грижа.

Не. INA Абонаментът е отворен само два пъти годишно, през юни и ноември. Периодът на записване трае два дни или до изчерпване на всички налични места. Не приемаме нови членове извън тези срокове. Целта ни е да накараме членовете да се чувстват специални в общността ни.

Да, всеки може да се присъедини в абонамента, но броят на свободните места е ограничен. Колко са те ще обявим няколко седмици преди отварянето.

Ако искаш да си осигуриш ранен достъп и да влезеш преди всички останали, моля, остави имейл адреса си на следния линк: https://inaessentials.com/pages/ranen-dostup-ina-abonament 

Цената зависи от това колко и какви продукти ще добавиш в своята персонализирана абонаментна кутия. Всички продукти за теб ще бъдат на -50%, така че със сигурност би спестил половината от редовната им цена за ЦЕЛИЯ период на абонамента! :)

Заплащаш цената на продуктите и на доставката, ако поръчката е под 50 лв. Няма допълнителни такси и задължения.

Автоматично чрез дебитна/кредитна карта или PayPal. Периодът на плащане зависи от това какъв период на доставка избереш. При абониране, НЕ заплащаш за всички месеци, а само за първата доставка. Разходите за всяка следваща доставка ще бъдат автоматично удържани от картата ви непосредствено преди датата на доставката.

Цена на доставката и плащане: 

За поръчки на стойност до 49,99лв:

- Спиди  - 4,99лв.

- Еконт - 4,99лв.

- До личен адрес - 6,50лв.

За поръчки над 50лв. - Безплатна доставка :)

Плащания се приемат само с дебитна/кредитна карта или чрез PayPal.

Напълно разбираме, че някои от вас предпочитат да има възможност за Наложен платеж, затова правим всичко възможно да осъществим желанието ви. Към момента системата на Абонамента не позволява плащания в брой.

Всички първи абонаментни кутии се изпращат веднага след приключване на поръчката. Останалите доставки се извършват в съответствие с периода на доставка, който си избрал. Всички кутии се изпращат в работен ден.

1. Заключване на сайта:

В 12:00 часа в деня на отварянето на Абонамента, сайтът се заключва. Хората, които са оставили имейлите си за ранен достъп на https://inaessentials.com/pages/ranen-dostup-ina-abonament, имат възможността да влязат в сайта с тайна парола, която те получават на имейла си в същия ден.

2. Отключване на сайта:

В 19:00 часа отключваме сайта за всички. Ако все още има останали свободни места, всеки може да се запише за абонамента. При първото отваряне 70% от местата се бяха заели от хората с ранен достъп, затова те съветваме да оставиш имейла си във формата за ранен достъп ТУК.

Абонаментът се затваря до запълване на всички налични места или 2 дни след откриването му.

Ти избираш:

  • На всеки 30 дни
  • На всеки 45 дни
  • На всеки 60 дни

Когато завършиш първата си абонаментна поръчка, личният ти абонаментен акаунт се активира автоматично. Този акаунт ти позволява лесно да управляваш абонамента си, като например да редактираш продуктите или дните за доставка, да пропускаш доставка или да се откажеш от абонамента. Ще получиш имейл с допълнителна информация за акаунта си.

Можеш да влезеш в акаунта си като отвориш нашия уебсайт и в менюто кликнеш на 1. INA Абонамент -> 2. Абонаментен акаунт -> 3. Въведеш имейла си и кода, който си получил на имейл или SMS.

Можеш! :) Винаги можеш да редактираш продуктите или дните за доставка от своя Абонаментен акаунт.

Той ти позволява да пропуснеш доставка (оставаш абониран), да промениш деня на доставка (ако си на почивка например!) или да се откажеш от абонамента с едно кликване. Надяваме се все пак да останеш при нас за дълго! ❤️

Не, промо кодове не са приложими за абонаментни поръчки.

Не се колебай да се свържеш с отдела за обслужване на клиенти ТУК. Ще се радваме да ти помогнем по всяко време.