Лечебните свойства и приложения на билката жълт кантарион за кожата

Дали има човек в света, който да не познава лечебните свойства и невероятните качества на жълтия кантарион? Той притежава магически качества, които вероятно няма нито една друга билка, позната ни в България. Жълтият кантарион е много разпространена билка, която е крайно уважавана при направата на вкусен и ароматен чай. Освен страхотна напитка, той е и противомикробно средство, противовъзпалително, ранозаздравяващо, а за чай - противоязвено. Прекрасна билка, която действа ефективно, не само срещу вътрешна борба при много проблеми, но и активно използвана в козметичната индустрия. Без химия и с голямо внимание към извличането на полезните вещества и масла, създаването на правилните продукти достигат до вас, по-чисти и по-силни.

Лечебни свойства за кожата

Тъй като жълтият кантарион е противовъзпалителен, той активно се използва, като средство добавяно, в кремове, гелове за почистване на лице и води. Такава е и лечебната вода от горски жълт кантарион, която старателно е изработена от Inaessentials в борбата с псориазис и възпалена кожа. 

За разлика от масовите продукти на пазара, тази вода е направена чрез извличане на етерични масла, флоралната вода от жълт кантарион е първичен дестилат, което я прави с високо съдържание на етерично масло. Това прави водата магическа, защото е успяла да запази в себе си голям процент от ценните си вещества, които да окажат благоприятно влияние върху кожата ви. Жълтият кантарион ще направи кожата ви по-сияйна и овлажнена. След честа употреба на продукта, ще усетите максимален ефект и ще се наслаждавате на здрава кожа, без зачервявания, без сърбеж и максимално подхранена. Защото природните продукти са решението за всеки възникнал кожен проблем.

Защо водата от горски жълт кантарион?

Водата от жълт кантарион е природен продукт, който може да се справи с проблеми, като обриви, рани, псориазис, възпаления, суха и сърбяща кожа. Освен това е произведена по натурален начин, за да запази веществата си силни и ефективни. Изключително високото съдържание на масла я прави незаменим помощник при борбата с кожни раздразнения. 

Освен всичко това, водата от жълт кантарион успява да успокои кожата, да я заздрави и да я овлажни, така че да спре възпалителния процес и да я направи по-здрава и еластична. 

Продуктите в Inaessentials не са тествани върху животни, както и не съдържат никакви вредни примеси, изкуствени аромати или оцветяване. За да запазим природата, от която черпим вдъхновение за направата на продуктите ни, всички опаковки за 100% рециклируеми. Защото природата е тази, която е показала щедростта си, давайки ни възможност да използваме нейните билки и да помагаме с тях.


Обърнете внимание на кожата си и направете правилното решение. За да бъде подхранена кожата, има нужда от масла и билки, които да отговарят идеално на нейните нужди. Природните продукти, които предлагаме в Inaessentials са създадени, за да отговарят на всички проблеми, с които може да се сблъскате. Етеричните масла и билки са голяма част от създаването на ефективни природни продукти, които да нямат вредни примеси и да са част от ежедневната ви козметика. Липсата на химия ги прави уникални и чисти, а извличането на маслата и веществата се извършва с внимание и деликатност. 

47 коментара

 • Лавандулова вода
  Лавандуловата вода значително успокои кожата на лицето ми. Имам акне, което с кремовете, които ми изписаха се възпламени още повече. Използвам я редовно – сутрин и вечер, всеки ден.

  Ани Ненова
 • Био Вода от Маточина за кожни раздразнения – 200 мл
  Страхотен продукт
  Искам, да изкажа възхищението си, от вашите продукти! Освен водата от маточина, използвам и лавандуловата био вода и в комбинация преминах дерматит от краката си, ползвам ги и за лицето, кожата ми е почистена, без акне и черни точки! уникални са! Ще използвам и за в бъдеще! А за цената, просто нямам коментар – без пари, супер качество!

  Любка Стоилова
 • Био Лавандулова Вода – Против Акне 200 мл.
  Супер са продължаваите да радвате хората

  Мария Михалева
 • Био Вода от Салвия против Пърхот и Себорея 200мл – Спрей

  Много съм доволна , поздравления за чудесните продукти !☺️

  Марияна Вълканова
 • Био Лавандулова Вода – Против Акне 200 мл.
  Препоръчвам. Страхотна е.

  Силвия Недялкова

Оставяне на коментар

Медали за преглед на Judge.me

Judge.me Diamond Monthly Record Shop medal
Judge.me Platinum Authentic Shop medal
Judge.me Top 50 Trending Shops medal
Judge.me Gold Transparent Shop medal
Judge.me Top 100 Shops medal