Лечебните свойства и приложения на билката жълт кантарион за кожата

Дали има човек в света, който да не познава лечебните свойства и невероятните качества на жълтия кантарион? Той притежава магически качества, които вероятно няма нито една друга билка, позната ни в България. Жълтият кантарион е много разпространена билка, която е крайно уважавана при направата на вкусен и ароматен чай. Освен страхотна напитка, той е и противомикробно средство, противовъзпалително, ранозаздравяващо, а за чай - противоязвено. Прекрасна билка, която действа ефективно, не само срещу вътрешна борба при много проблеми, но и активно използвана в козметичната индустрия. Без химия и с голямо внимание към извличането на полезните вещества и масла, създаването на правилните продукти достигат до вас, по-чисти и по-силни.

Лечебни свойства за кожата

Тъй като жълтият кантарион е противовъзпалителен, той активно се използва, като средство добавяно, в кремове, гелове за почистване на лице и води. Такава е и лечебната вода от горски жълт кантарион, която старателно е изработена от Inaessentials в борбата с псориазис и възпалена кожа. 

За разлика от масовите продукти на пазара, тази вода е направена чрез извличане на етерични масла, флоралната вода от жълт кантарион е първичен дестилат, което я прави с високо съдържание на етерично масло. Това прави водата магическа, защото е успяла да запази в себе си голям процент от ценните си вещества, които да окажат благоприятно влияние върху кожата ви. Жълтият кантарион ще направи кожата ви по-сияйна и овлажнена. След честа употреба на продукта, ще усетите максимален ефект и ще се наслаждавате на здрава кожа, без зачервявания, без сърбеж и максимално подхранена. Защото природните продукти са решението за всеки възникнал кожен проблем.

Защо водата от горски жълт кантарион?

Водата от жълт кантарион е природен продукт, който може да се справи с проблеми, като обриви, рани, псориазис, възпаления, суха и сърбяща кожа. Освен това е произведена по натурален начин, за да запази веществата си силни и ефективни. Изключително високото съдържание на масла я прави незаменим помощник при борбата с кожни раздразнения.

Освен всичко това, водата от жълт кантарион успява да успокои кожата, да я заздрави и да я овлажни, така че да спре възпалителния процес и да я направи по-здрава и еластична. 

Продуктите в Inaessentials не са тествани върху животни, както и не съдържат никакви вредни примеси, изкуствени аромати или оцветяване. За да запазим природата, от която черпим вдъхновение за направата на продуктите ни, всички опаковки за 100% рециклируеми. Защото природата е тази, която е показала щедростта си, давайки ни възможност да използваме нейните билки и да помагаме с тях.


Обърнете внимание на кожата си и направете правилното решение. За да бъде подхранена кожата, има нужда от масла и билки, които да отговарят идеално на нейните нужди. Природните продукти, които предлагаме в Inaessentials са създадени, за да отговарят на всички проблеми, с които може да се сблъскате. Етеричните масла и билки са голяма част от създаването на ефективни природни продукти, които да нямат вредни примеси и да са част от ежедневната ви козметика. Липсата на химия ги прави уникални и чисти, а извличането на маслата и веществата се извършва с внимание и деликатност. 

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.