Жълт кантарион - естественото решение срещу псориазис

Жълт кантарион - естественото решение срещу псориазис

Кралят на билките

InaEssentials-zhalt kantarion-grizha za kozhata

Жълтият кантарион е много разпространена билка, която намира приложение в различни области. Той е много уважаван при приготвянето на вкусен и ароматен чай. Класифицира се като антимикробен, противовъзпалителен и заздравяващ рани агент. Освен това, когато се приема под формата на чай, помага при стомашни разстройства. Растението се използва широко за по-добро психично здраве и срещу симптоми на предменструален синдром (ПМС) и менопауза. Но това не е всичко. Жълтият кантарион присъства широко в козметиката. И има защо.

Защо нашият жълт кантарион е толкова специален?

Неговите полезни вещества и масла се извличат и обработват с голямо внимание от нашите грижовни работници в модерна дестилерия. Начинът на отглеждане и обработка на билките е от голямо значение за тяхната ефективност. Тук в InaEssentials можете да намерите само висококачествена органична козметика. Нашата Вода от Жълт Кантарион - Hydrolina за псориазис и раздразнена кожа  е първичен дестилат и има високо съдържание на етерично масло.

Потеклото на краля

InaEssentials-zhalt kantarion-proizhod

Етимология. Жълтият кантарион е известен още като Hypericum perforatum (научно латинско наименование), Tipton weed, Goatweed или Klamath weed. Кръстен е на св. Йоан Кръстител, тъй като цъфти около 24 юни - рождения ден на св. Йоан и Еньовден. Според староанглийски „wort“ означава „растение“. Растението с жълти венчелистчета е било използвано още от древните гърци. Оттогава се е превърнало в неразделна част от нашите традиции, фолклор, медицина и козметика.

Местообитание. Кралят на билките расте в умерените европейски региони, но днес се е разпространил по целия свят. Намираме го в тревисти площи, пасища, край пътища и полета.

Беритба. Билката цъфти от май до септември. Пълният ѝ цъфтеж е около 24 юни - Еньовден - идеалното време за прибиране на реколтата. Важно е да знаете, че не трябва да се събират прецъфтели стръкове.

Да живее кралят

InaEssentials-zhalt kantarion-upotreba

През епохите жълтият кантарион е доказал своите полезни свойства при решаването на различни проблеми.

В древността билката е използвана за лечение на рани, ухапвания от животни, гинекологични проблеми, стомашно-чревни разстройства и психични проблеми.

През средновековието жълтият кантарион е бил включен в магически ритуали, отвари и венци за врати. Хората наистина вярвали, че билката прогонва злите духове и болестите.

В днешно време жълтият кантарион се използва широко в натуропатията, медицината и козметиката.

Въздействие върху кожата или жълтият кантарион като козметично решение 

InaEssentials-zhalt kantarion-hydrolina
Тъй като жълтият кантарион е известен като противовъзпалително средство, той активно се добавя към кремове и води за тяло. Жълтият кантарион ще направи кожата ви по:
  • здрава
  • успокоена
  • хидратирана
  • подхранена
  • сияйна

Нашата Вода от Жълт Кантарион - Hydrolina за псориазис и раздразнена кожа е първичен дестилат и има високо съдържание на етерично масло. Подхранва кожата и спомага за бързото ѝ възстановяване. Изцяло натуралният ѝ състав я прави подходяща за ежедневна употреба от хора с чувствителна кожа. Водата от Жълт Кантарион - Hydrolina за псориазис и раздразнена кожа може да бъде чудесен помощник при по-сериозни кожни заболявания, включително:

Най-добрият органичен продукт за борба с псориазис и кожни раздразнения

InaEssentials-zhalt kantarion-kozhni razdraznenia

Жълтият кантарион е доказал благоприятното си действие при сериозни кожни проблеми като псориазис и екзема. Вложихме сърцето и душата си в разработването на най-успешния продукт, който покрива всички нужди и проблеми, пред които е изправена вашата раздразнена кожа. 

Нашите доволни клиенти вече се убедиха в магичните свойства на нашата Вода от Жълт Кантарион - Hydrolina за псориазис и раздразнена кожа:

InaEssentials-voda ot zhalt kantarion-otzivInaEssentials-voda ot zhalt kantarion-otziv

Сбогувайте се със слънчевите изгаряния

 

InaEssenatials-zhalt-kantarion-sreshtu-slanchevi-izgaryania

Жълтият кантарион е една от билките, известни с дългия си списък от полезни свойства. Ето защо нашата семейна фирма реши да използва този природен дар и да създаде 100% био Вода от Жълт Кантарион - Hydrolina за псориазис и раздразнена кожа. Тук можете да прочетете защо нашите води станаха HYDROLINA. 

Топлото време, силното слънце и морската вода могат да предизвикат изсушаване и раздразнение на кожата. Освен това през този сезон често се появяват обриви и различни кожни възпаления. Нашата от Вода от Жълт Кантарион - Hydrolina за псориазис и раздразнена кожа е много подходяща за лятото, тъй като ефективно лекува изгаряния на кожата. Всички знаем, че по време на лятната ваканция слънчевото изгаряне е един от най-неприятните и болезнени проблеми, които можем да срещнем.

Ако планирате лятната си ваканция, не пропускайте да се подготвите с бутилка от нашата Вода от Жълт Кантарион - Hydrolina за псориазис и раздразнена кожа. По този начин ще имате верен и полезен партньор за пътуване.

Лесно нанасяне

InaEssenatials-zhalt-kantarion-Hydrolina-nanasyane

Как да използвате Вода от Жълт Кантарион - Hydrolina за псориазис и раздразнена кожа?

Много лесно! Всичко, което трябва да направите, е да нанесете достатъчно количество от нея върху памучен тампон. Уверете се, че сте я нанесли добре върху засегнатите участъци от кожата и изчакайте да попие напълно.

Препоръчително е третиране 2-3 пъти дневно, върху предварително почистена кожа. За най-добър ефект е хубаво да я нанасяте преди лягане, за да подпомогнете регенеративните процеси през нощта. Не е необходимо измиване след нанасяне.

 

InaEssentials-Matochina-Hydrolina

 

Можете да я комбинирате с нашата Био Вода от Маточина - Hydrolina за кожни раздразнения, която има хидратиращи и антибактериални свойства - страхотна комбинация за горещи слънчеви дни. И все пак - не само за лятото. Това е идеалният избор и за зимния сезон, когато кожата ни се напуква.

Пробвахте ли вече нашата Вода от Жълт Кантарион - Hydrolina за псориазис и раздразнена кожа? Ще се радваме да споделите Вашите впечатления с нас!
Можете да намерите страхотна гама от 100% продукти, направени с любов и грижа, в нашия онлайн магазин. Намерете правилното решение за вашата кожа с едно кликване на червения бутон!

 

InaEssentials-Website

 

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.