Тази семейна паста за зъби е единствената, от която някога ще имате нужда

Тази семейна паста за зъби е единствената, от която някога ще имате нужда

Как да се отървем от кървящите венци и лошия дъх с Вода от Смрадлика - Hydrolina? Тази семейна паста за зъби е единствената, от която някога ще имате нужда 4 минути

Всички искаме паста за зъби, която да върши всичко. Такава, която не само почиства зъбите, но и защитава венците, освежава дъха и се грижи за здравето на устната ни кухина, без вредни химикали.

Точно това си поставихме за цел да постигнем с Ina Dent-All: натурална паста за зъби без флуорид, създадена с благотворни съставки като смрадлика, поморийска луга и иновативни постбиотици от мента и смрадлика. Постарахме се да бъде толкова ефективна, че да не искате да я замените с друга. :) 

Вижте продукта тук

С Какво се Отличава Ina Dent-All

Може би се чудите: „Какво прави тази паста за зъби толкова специална?“ Отговорът се крие в нейната уникална формула. Ina Dent-All е нещо повече от паста за зъби - тя предоставя пълна и дълготрайна грижа за устната кухина. Успяхме да създадем формула, подходяща за цялото семейство, вллючително деца над 3 години. Защо е специална:

  • Цялостна грижа: Със съчетанието на традиционни и иновативни съставки тази паста за зъби предлага пълен спектър от грижи. От успокояване на чувствителните венци до борба с бактериите и предотвратяване на кариеси.

  • Без флуориди: Много традиционни пасти за зъби разчитат на флуорид, но той може да бъде вреден, ако се погълне във високи дози. С Ina Dent-All получавате пълна защита без риск, благодарение на естествената сила на смрадликата и поморийската луга.

  • Революционна Постбиотична Технология: Постбиотиците са бъдещето на биокозметиката и грижата за устната кухина, тъй като помагат за балансиране на оралния микробиом и гарантират, че добрите бактерии процъфтяват, а вредните са ограничени. Щастливи сме, че можем да съчетаем традициите и иновациите в един продукт, който наистина помага.

Силата на Природата

Вижте продукта тук
Смрадлика

Клиничното проучване, което направихме доказва противовъзпалителните и антисептичните свойства на нашата Вода за уста от Дива Смрадлика - Hydrolina. Доказано е, че тя успокоява раздразнените венци и намалява кървенето, като подпомага заздравяването и предотвратява инфекциите в устната кухина. 

Поморийска Луга

Богата на минерали като магнезий и калций, поморийската луга укрепва зъбите и поддържа здравето на венците. Тя има и естествен антимикробен ефект, като предпазва устата ви от вредни бактерии и гъбички, което я прави отлична алтернатива на агресивните химикали, често срещани в масовите пасти за зъби.

Постбиотици от Мента и Смрадлика

Разработени специално за нас в италианска лаборатория, те работят в пълна хармония за поддържане на здравословен микробиом в устната кухина, което е от решаващо значение за цялостното ѝ здраве. Помагат за предотвратяване на лошия дъх, като същевременно създават здравословна среда за полезните бактерии, благодарение на което устната ви кухина е наистина здрава, а вие имате чувство на чистота и свежест.

Вижте продукта тук

Без Агресивни Химикали, Само Резултати

Това, което няма да откриете в Ina Dent-All, са обичайните заподозрени: флуорид, сулфати и изкуствени аромати или оцветители. Това означава, че имате спокойствието да използвате пастата върху вас и вашите деца. Вместо агресивни съставки, получавате най-доброто от природата, внимателно съчетано, за да поддържа зъбите и венците ви здрави.

Вижте продукта тук

Здрави Венци, Щастливи Усмивки

Внимателно подбраните съставки в Ina Dent-All гарантират, че получавате не просто паста за зъби, а пълна грижа за Вашето орално здраве. Ina Dent-All осигурява всичко, от което се нуждае вашето семейство за здрава и уверена усмивка.

Как ще ви помогне?

✅ Цялостна и дълготрайна грижа за устната кухина

✅ Успокоява и укрепва чувствителните и кървящи венци

✅ Защитава от плака, оцветяване и кариеси

✅ Неутрализира лошия дъх и оставя дълготрайно усещане за свежест

✅ Подпомага оралния микробиом и предпазва от въздействието на вредните бактерии

За най-добри резултати я съчетайте с нашата Натурална Вода за Уста от Смрадлика. Заедно те предлагат ненадмината защита и грижа за венците и зъбите, като осигуряват дълготрайна свежест и здраве.

Вижте продукта тук
Вижте най-добрата оферта 2 + 1 с продукта тук

Единствената паста за зъби, от която някога ще имате нужда

Представете си, че миете зъбите си с продукт, който не само почиства, но и защитава и балансира здравето на устната кухина по напълно естествен начин. Без химикали, без компромиси. Именно това предлага Ina Dent-All.

Така че защо да се примирявате с нещо по-малко? Направете промяната днес и открийте пастата за зъби, която най-накрая ви дава всичко, от което се нуждаете. Вашите венци и зъби ще ви благодарят, а семейството ви ще се радва на здрави усмивки години наред.

👉Изпробвайте я самостоятелно или в специалната опаковка 2+1 на нашия уебсайт! 

 

FAQ

Ina Dent-All е формулирана с внимателно подбрани натурални съставки. Не съдържа вредни химикали, които са често срещани в традиционните пасти за зъби.

Семейството ни създаде висококачествено, безопасно и ефективно решение за устна хигиена без използването на флуорид, който може да бъде вреден, ако се погълне в големи количества.

Ina Dent-All е обогатена с мощна комбинация от натурални съставки, включително екстракт от Дива смрадлика, Поморийска луга и постбиотици от Мента и Смрадлика.

Не, Ina Dent-All не съдържа натриев лаурил сулфат (SLS) - често срещан пенител в много традиционни пасти за зъби. SLS може да раздразни чувствителни венци и зъби.  

Да, Ina Dent-All е формулирана да бъде нежна към чувствителни зъби и венци.

Да, комбинацията от Поморийска луга и постбиотици от Мента и Смрадлика помага за неутрализиране на лошия дъх и предпазва от плака и кариеси чрез балансиране на устния микробиом.

Да, Ina Dent-All е безопасна за деца над 3 години. Въпреки това е препоръчително да наблюдавате децата, докато мият зъбите си, за да се уверите, че не поглъщат големи количества от нея.

Въпреки че Ina Dent-All съдържа сода бикарбонат, която има лек избелващ ефект, тя не е специален продукт за избелване на зъби.

Ina Dent-All осигурява незабавни ползи, като стягащ ефект и усещане за свежест. За дългосрочни резултати обикновено се препоръчва постоянна употреба в продължение на 2-3 седмици.

За разлика от традиционните пасти за зъби с флуорид, Ina Dent-All предлага естествен и нежен подход към грижата за устната кухина, без потенциалните рискове, свързани с поглъщането на флуорид.

Въпреки че традиционната паста за зъби с флуорид обикновено е безопасна, когато се използва според указанията, тя може да има няколко потенциални отрицателни въздействия, ако се консумира в прекомерни количества:

  • може да бъде токсична, особено за деца
  • може да причини стомашно-чревни проблеми, ако се погълне,
  • може да причини петна по зъбите и да отслаби емайла,
  • може да повлияе негативно на баланса на полезните бактерии в устата и да наруши устния микробиом
  • може да причини алергични реакции (като кожни обриви, подуване и затруднено дишане).

За оптимални резултати препоръчваме да използвате пастата за зъби Ina Dent-All в комбинация с нашата 100% натурална Вода за уста от Дива Смрадлика - Hydrolina при Кървящи венци и Лош дъх.

Да, Ina Dent-All е формулирана да бъде безопасна за бременни. Въпреки това винаги се препоръчва да се консултирате с вашия лекар, ако имате някакви притеснения.

Не, Ina Dent-All не е хомеопатичен продукт. Въпреки че съдържа натурални съставки, тя не е формулирана на основа хомеопатични принципи. Наличието на ментово масло в състава ѝ допълнително потвърждава, че Ina Dent-All не е хомеопатичен продукт.