Семейство ралчеви био вода от смрадлика

Водата от смрадлика: Натуралното решение за кървящи венци, кариеси, афти и лош дъх.

Българската лечебна козметика, която помогна на хиляди Европейци. Водата от смрадлика: Натуралното решение за кървящи венци, кариеси, афти и лош дъх. 4 минути Напред 5 начина да се справим с акнето от вкъщи

Inaessentials е Български семеен бранд, който се занимава с биологично земеделие от далечната 2001 година, но започва да предлага продуктите си на крайни клиенти в България едва през февруари 2019. Именно заради Inaessentials собственичката на бранда и майка на 3 деца, Веселина Ралчева, е избрана за първия "Биопроизводител на годината" през 2019 година. Заедно с децата си тя успява да превърне онлайн магазина Inaessentials от микроскопичен бранд до онлайн магазин, който днес оперира в повече от 8 европейски страни.

Inaessentials семейство ралчеви

Историята зад всичко това

През февруари 2019 стартирахме без големи очаквания. Пуснахме реклама във фейсбук за нашата лавандулова вода против акне и бяхме много учудени, когато след седмица се появи позитивен коментар. На същия ден се появи още един, а коментарите не спираха да валят и след това. Благодарение на рекламата от уста на уста хората бързо разбраха за нас и за нашите биологични продукти. Днес лавандуловата вода е най-популярният продукт против акне в цяла България и е познат продукт в Англия, Германия, Австрия, Словакия и Румъния, а благодарение на нея се роди и любимият ни продукт: Биологична вода от Смрадлика.

Биологичната вода от смрадлика

Благодарение на огромния интерес към нашия бранд успяхме да натрупаме някакъв капитал и за щастие, точно по това време получихме съвета да произвеждаме биологична вода от смрадлика. Такава не се произвежда никъде по света заради трудния начин, по който се придобива. Самото растение трябва да се къса на ръка и работата е изключително тежка, но за щастие, ние имаме нашите верни работници, които са част от семейството на Inaessentials от самото начало. Над 40 семейства от малцинствата се впрегнаха заедно с моя син Васко и таткото Николай и така успяхме да наберем и дестилираме цвят от смрадилка.

Имахме продукта, а по онова време Васко имаше проблем с кървящи венци. Съвсем честно и отговорно казвам, че още от първия път, когато той ползва водата, усети подобрение, а след седмица нямаше и следа от кървене. После подарихме водата и на други познати и отзвукът беше страхотен. Тогава решихме, че е време да пуснем водата и в онлайн магазина си.

Бумът на водата от Смрадлика.

Датата е 18 Ноември 2019. Inaessentials съществува от Февруари 2019 и вече има изключително популярен продукт: Био лавандулова вода. Произведохме количество смрадлика, което очаквахме да ни стигне до Юли 2020, когато ще можем да произведем още, ако евентуално има интерес. Дългата история накратко - почти цялата вода беше свършила до 20 декември, а смрадликата бе надминала лавандуловата вода по продажби. Спряхме всички реклами, а те бяха обсипани с позитивни ревюта и знаехме, че сме направили нещо правилно. Виждайки всички тези коментари:

Знаехме, че това, което сме произвели, е истинско богатство. През юни 2020 направихме тестова ранна партида и по същия този начин тя бе изкупена за броени дни, но този път тестът бе на Румънския пазар. 

Водата за уста, която наистина действа.

Най-накрая дойде времето и успяхме да произведем количества, които се надяваме да задоволят пазара. Различното при смрадликата е, че тя е едно от растенията с най-силно антибактериално действие, което природата може да предложи. Освен това, тя не действа като антибиотиците, които решават проблема за малко, напротив, тя е трайно решение. И за разлика от обикновената отвара от смрадлика, тя се образува след дестилация и НЕ оцветява зъбите.

Достатъчно е 1 жабурене с 15-20 грама от водата вечер, преди лягане, но не искаме да разваляме историята с хвалебствия и легенди. Вместо това ще ви предложим сами да се уверите в ефекта на единствената по рода си Биологична Вода от Смрадлика, при това без да рискувате нищо. Това е възможно заради новата политика на Inaessentials, при която получавате цялата си сума за продукта, ако не сте доволни, без никакви обяснения и без да е нужно да връщате физическия продукт.

Ако това не е достатъчно, имаме и промо код за 10% и той е: smradlika10

Ако имате нужда от този продукт, можем с цялата увереност на света да ви кажем, че той действа. Пробвайте и вие още сега, като натиснете: ТУК

Пазарувайте още сега като натиснете червения бутон отдолу:

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.