Защо да изберете натурални безсулфатни шампоани на InaEssentials?

Защо да изберете натурални безсулфатни шампоани на InaEssentials?

Защо да изберете натурални безсулфатни шампоани?

Сулфатите и парабените са често срещани съставки в конвенционалните шампоани, но те могат да причинят повече вреда, отколкото полза. Сулфатите изсушават косата, а парабените могат да предизвикат хормонален дисбаланс и алергични реакции. Нашите натурални шампоани са без сулфати и парабени, което ги прави идеален избор за здрава и красива коса.

Натуралният Шампоан с Коприва

Нашият натурален шампоан с коприва е специално разработен за косопад и мазна коса. Той съдържа естествени и биологично сертифицирани съставки като екстракт от коприва, био масло от маточина и био масло от мента. Тази комбинация подсилва еластичността на косата, стимулира растежа и помага при косопад.

Нежно измиване без прекомерно изсушаване
  • Укрепва косата и стимулира растежа

  • Намалява омазняването на скалпа

  • Придава жизненост и блясък

  • Съживена и гладка коса

"Шампоанът подейства изключително добре на изрусената ми коса. В комбинация с балсамът за косопад с бяла ела, повлияха регунериращо на косата ми. Косопадът спре след 4-5 седмица, косата е жива, мека и подхранена. Надмина очакванията ми."
- Доволен клиент ⭐⭐⭐⭐⭐
Натуралният Шампоан с Маслодайна Роза

Нашият натурален шампоан с маслодайна роза е създаден за суха и увредена коса. Той съчетава био розово масло и розова вода с растителни съставки като Vegeker-Plus и ферментирала оризова вода за дълбоко подхранване и възстановяване.

Предимства:
  • Оптимална хидратация и защита на косата

  • Намалява накъсването и цъфтежа

  • Подобрява здравината и еластичността на косата

  • Гладка, мека и възстановена коса

  • Бляскав и жизнен вид

"Вече трети път поръчвам шампоана.Много съм доволна! Усещам косата си жива, особено в комбинация с балсама от розмарин! Благодаря Продължавайте да творите вълшебства!"
- Доволен клиент ⭐⭐⭐⭐⭐
Натуралният Шампоан с Лавандула

Нашият натурален шампоан с лавандула е идеален за пърхот и чувствителен скалп. Той съчетава био лавандулово масло и лавандулова вода с постбиотик от алое вера, за да осигури дълбоко почистване и облекчение на скалпа.

Предимства:
  • Нежно почистване без изсушаване

  • Балансира производството на себум

  • Успокоява скалпа и намалява дразненето

  • Подобрява здравината и еластичността на косата

  • Възстановена и гладка коса

"Доволна съм от шампоана с лавандула, по бавно се омазнява косата. Пърхота намаля, косата има повече обем. Благодаря Ви за хубавите продукти!" 
- Доволен клиент ⭐⭐⭐⭐⭐
Натурален Балсам за коса с масло от Розмарин и Бяла ела

За допълнителна грижа, предлагаме и нашия Натурален балсам за коса с масло от розмарин и бяла ела. Той осигурява интензивна подхранваща грижа и възстановяване на косата, подходящ за всеки тип коса.

Предимства:
  • Намалява накъсването и цъфтежа

  • Дълбоко възстановяване и защита

  • Подобрява здравината и еластичността на косата

  • Гладка, мека и възстановена коса

  • Увеличава блясъка

"За мен и детето ми балсамът е единствен по рода си. В момента ползваме пета опаковка. Препоръчвам ви, за да имате наистина чиста и мека коса!"
- Доволен клиент ⭐⭐⭐⭐⭐

Често задавани въпроси

Колко време отнема, за да видя резултатите от натуралните шампоани?

При преминаване от конвенционален към натурален шампоан, са необходими 2-3 седмици, за да се адаптира косата ви. След този период ще започнете да забелязвате положителни промени.

Могат ли натуралните шампоани да се използват за боядисана коса?

Да, нашите натурални шампоани с лавандула и маслодайна роза са подходящи за боядисана коса, като осигуряват нежно почистване без изсушаване и поддържат здравината и еластичността на косата.

Какви са ползите от използването на натурални продукти за коса?

Натуралните продукти за коса без сулфати и парабени осигуряват нежно почистване и подхранване, като запазват естествените масла на косата и скалпа. Те намаляват риска от алергични реакции и хормонални нарушения, свързани с използването на парабени. Натуралните шампоани и балсами съдържат естествени съставки, които са по-щадящи и ефективни в дългосрочен план.

Нашите натурални безсулфатни шампоани и балсам са идеалният избор за лятото, предлагайки нежна грижа и дълготрайни резултати. Опитайте ги и усетете разликата! 

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.