Floralna-Voda-Ot-Div-Bql-Ravnec-Za-Iztoshtena-Kosa-i-Suha-Koja-InaEssentials

Грижа за увредената, изтощена коса и сухата кожа с натурален продукт с ЕДНА-ЕДИНСТВЕНА съставка

Обратно в училище с InaEssentials Грижа за увредената, изтощена коса и сухата кожа с натурален продукт с ЕДНА-ЕДИНСТВЕНА съставка 4 минути Напред Знаехте ли, че всички наши флорални води са хидролати?

Грижа за увредената, изтощена коса и сухата кожа с натурален продукт с ЕДНА-ЕДИНСТВЕНА съставка

Floralna-Voda-Ot-Div-Bql-Ravnec-Za-Iztoshtena-Kosa-i-Suha-Koja-InaEssentials


Търсите нов билков продукт, който да опитате? Ако се стремите да спечелите битката с увредената, изтощена коса с накъсани краища и сухата, дехидратирана кожа - новата Вода от Див Бял Равнец на InaEssentials е точно това, което търсите! Билката има дълга история на приложение в традиционната медицина и се смята, че предлага широк спектър от полезни свойства. 


Белият равнец е традиционна, добре позната българска билка. Той може лесно да бъде открит край селските пътища и по безкрайните полета из цялата страна. Тръпчивият му вкус не може да бъде сбъркан. Вероятно сте запознати с него, благодарение на невероятните свойства на билката да лекува настинки и грип, репутацията й на “женска билка” за интимен дискомфорт и профилактика както и лечебните ползи дори при кожни заболявания като акне.

Floralna-Voda-Ot-Div-Bql-Ravnec-Za-Iztoshtena-Kosa-i-Suha-Koja-InaEssentials

Тайните на Белия Равнец:


Белият равнец присъства в семейството ни открай време. Той е един от онези помощници от природата, които винаги са под ръка, грижливо складирани на рафта, готови да се притекат в действие, когато имате нужда от тях, но често остават пренебрегнати. 


Запознахме се с ползите на равнеца съвсем случайно. Ние, дамите, боядисваме косата си, оформяме я с преси, сушим я със сешоар и я изтощаваме максимално. Това води до увредена, суха коса с цъфтящи краища - много често срещани проблеми в днешно време. И всички тези серуми, масла и допълнителни продукти за коса, към които посягаме с надежда, помагат рядко, a често в крайна сметка причиняват омазняване на косата.


Отварите от Бял Равнец са тайното оръжие на някои от дамите в семейството ни от години! А сега Ви представяме продукт с високо качество, лесен и готов за употреба, в удобна бутилка със спрей - кажете “Здравей!” на Водата от Див Бял Равнец на InaEssentials! Това, което отличава нашата Вода от Бял Равнец е, че за разлика от повечето хидролати на пазара, които са "остатъчен" продукт след извличането на етерични масла, нашата InaEssentials Вода от Див Бял Равнец е първичен дестилат с високо съдържание на етерично масло. Защото вярваме, че нашите клиенти заслужават само висококачествени продукти!




Ползи и приложения на Водата от Див Бял Равнец на InaEssentials - надеждно решение за изтощена коса и суха кожа


Белият равнец е растение, което отдавна се използва за медицински цели. То има дълга история на медицинска употреба. В миналото се е използвал за лечение на рани, порязвания и одрасквания. Ползван е и за спиране на кървенето. С това предназначение Белият Равнец се използва и днес. 

Floralna-Voda-Ot-Div-Bql-Ravnec-Za-Iztoshtena-Kosa-i-Suha-Koja-InaEssentials

Белият Равнец е една от ефективните съставки за лечение на множество проблеми с косата като пърхот, сърбеж, омазняване на скалпа и превенция на бялата коса. При редовна употреба на Водата от Бял Равнец ще забележите истинско подобрение в състоянието на косата си. Билката допринася за укрепване на косата, успокояване на скалпа, предотвратяване на възпалителни процеси, премахване на цъфтящите краища и контрол на косопада, благодарение на качествата си да увеличава растежа на клетките, които образуват космените фоликули.


Нанесена върху кожата, Водата от Бял Равнец спомага за отстраняване на излишния себум от лицето и за регулиране количеството омазняване, което кожата произвежда. Това прекомерно омазняване е основната причина за запушените пори и петната по лицето. Честата употреба на Бял Равнец може значително да намали излишното омазняване и да Ви помогне да се сдобиете с по-здрава кожа. Активните съставки на билката засилват обновяването на кожните клетки и намаляват бръчките.


За да гарантираме високото качество на продуктите, които нашият семеен бранд произвежда, ние сме отговорни за всяка стъпка от този дълъг процес: от отглеждането на растенията, през събирането на реколтата, до затварянето на флоралната вода в 200-милилитровата бутилка.


Не чакайте, а вземете своята Вода от Див Бял Равнец СЕГА със специална ОТСТЪПКА за приветстване - 20% за първите 100 бутилки! Опитайте най-новия член на пъстрото InaEssentials семейство тук : 👇

https://inaessentials.com/
📌 100% Връщате на парите – Без да задаваме въпроси 📝
От 2021 имаме политика "клиентът винаги е прав". Това означава, че ви предлагаме пълно връщане на парите, ако не сте доволни от нашите продукти.
InaEssentials

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.