Линията Хидробиотик - 3 нови формули за здрави кожа и коса

Линията Хидробиотик - 3 нови формули за здрави кожа и коса

Код Черно. Отърви се от черните точки и акне с Хидробиотик - Лавандула и Мента и Черна Maskina Линията Хидробиотик - 3 нови формули за здрави кожа и коса 11 минути

След редица неочаквано многобройни и повече от чудесни резултати от нашия първи Хидробиотик - Лавандула и Мента, решихме, че няма как иновацията да спре до тук! Дойде времето да разширим линията си Хидробиотик с 3 нови продукта, които издигат биологичната натурална козметика на съвсем ново ниво, а грижата за кожата и косата  се превръща в истинско удоволствие. Представяме ви 3 иновативни формули, обогатени с постбиотичен комплекс, които дават бърза и интензивна грижа: 

- за всеки тип коса и скалп - Хидробиотик - Коприва & Салвия,

- за чувствителна кожа - Хидробиотик - Лайка, Маточина и Алое Вера 

- за зряла кожа и против хиперпигментация - Хидробиотик - Роза, Бяла ела & Лимонова кора. 

Линията Хидробиотик - Пътят към бъдещето

семейство Ралчеви
Как решихме да създадем нашата линия Хидробиотик и каква е тайната?

За нас винаги стрелката на компаса сте движели вие - нашите клиенти. От самото начало на бизнеса ни си обещахме да се вслушваме във вас - както в желания, така и в критиките ви. Така, започнахме да разглеждаме обратната ви връзка и анализирахме от какво още имате нужда. Проведохме множество тестове, ровихме се в тонове литература, излизахме от зоната си на комфорт много пъти, но си заслужаваше. Целта ни беше да вдигнем нивото на нашите продукти и да ви дадем натурален продукт без аналог. 

Какво е иновативното?

Постбиотиците тепърва навлизат в света на козметиката и ние сме повече от радостни, че сме едни от пионерите в бранша, които да експериментират смело  и с радост и гордост можем да ви предложим не само натурална, но и иновативна грижа, която наистина помага.

Васил Ралчев показва хидробиотик

Поставихме началото на линията с Хидробиотик - Лавандула и Мента. Продукт, насочен за интензивна грижа срещу упорито акне и проблематична кожа. Той съдържа доказаните ни решения срещу акне - Лавандулова вода - Hyrolina и Вода от Мента -  Hydrolina.. Но какво още? 

Постбиотичен комплекс от Мирта и Мастиково дърво - Lentimyrt.

Получен чрез внимателна хиперферментация на растенията чрез иновативна технология, постбиотичният комплекс от Мирта и Мастиково дърво подобрява бариерната функция на кожата на различни нива. Той балансира кожната микробиота – не уврежда добрите бактерии по кожата и бори активно с лошите микроорганизми. Постбиотичния комплекс има уникални свойства за регулиране на pH на кожата, което е ключов фактор за красива и здрава кожа. 

Какво е постбиотик и защо се нуждаете от него?

Елена Ралчева почиства лицето си

Ферментацията на растенията и резултатът – постбиотикът, е последната иновация в козметиката за грижа за кожата, тъй като подпомага за нормализирането на естествения микробиом и се грижи да подържаме красива, здрава, сияеща кожа. С две думи - това са полезни бактерии без които кожата ни би се справяла с проблемите много по-трудно. Подсилването на микробиома с коктейл от добри бактерии е чудесен начин да възстановите здравето, хидратацията и естествения ѝ блясък.

Подробна информация за трите вида биотици – пребиотици, пробиотици и постбиотици и каква роля могат да имат в грижата за кожата може да прочетете тук.

Как да осигурим постбиотична грижа за нашите кожа и коса?

С нашите хидробиотици, разбира се :)

Отне ни почти година, редица лабораторни тестове и безсънни нощи, но семейството ни е по-щастливо отвсякога с резултата, който днес гордо искаме да споделим с вас! Гамата ни натурална козметика се увеличава с продукти, които наистина не можете да откриете никъде другаде - а именно:

1. Хидробиотик - Роза, Бяла ела & Лимонова кора - интензивна грижа против застаряваща кожа и хиперпигментация

Хидробиотик роза, бяла ела и лимонова кора

Иновативната формула на Хидробиотикът Роза, Бяла ела & Лимонова кора съчетава в себе си 100% Био Розова Вода - Hydrolina и 100% Био Вода от Бяла ела - Hydrolina с Лимонова кора - ферментирал екстракт, обогатен с постбиотичен комплекс. Това е идеалният продукт за зряла и суха кожа и срещу хиперпигментация. Нека погледнем отблизо неговите натурални съставки:

Розова Вода - Hydrolina
розова вода хидролина

С годините кожата ни става по-суха и изтощена под напора на нечистотиите, с които се сблъсква ежедневно. Розата Дамасцена има заслужено място в рутината ни за красива кожа, тъй като регенерира кожните клетки, хидратира кожата в дълбочина и изглажда фините линии и бръчките благодарение на силния си ефект против стареене. Розовата вода - Hydrolina помага да поддържате кожата си балансирана и да се радвате на здравия ѝ и свеж вид. 

А вие ползвали ли сте нашата Розова вода - Hydrolina? Споделете в коментарите! :) 
Вода от Бяла ела - Hydrolina

Вода от бяла ела хидролина

Хиперпигментацията е естествен признак на стареене. Така кожата ни напомня за себе си и всички битки, които е понесла през годините. Това не е нищо лошо, а единствено знак, че трябва да полагаме повече грижи за нея. Тук намира полза Био Водата от Бяла ела - Hydrolina, която активно помага в борбата с хиперпигментацията, изравнява тена и заличава малки белези.

 - Постбиотичен комплекс от Лимонова кора

С времето кожата ни губи своя блясък и еластичност. Екстрактът от Лимонова кора съдържа голямо количество витамин С - антиоксидант, който защитава кожата от увреждане, причинено от свободните радикали, премахва мъртвите кожни клетки и озарява тена. 

Лимоновата кора помага за стягане на кожата и намаляване на появата на пори. Ферментиралите лимонови кори могат да се използват и като естествен източник на млечна киселина, която подобрява появата на фини линии и бръчки и осигурява изсветляващ ефект. Така кожата ще има дълготраен блясък и ще бъде свежа и здрава!

2. Хидробиотик - Лайка, Маточина и Алое Вера - интензивна грижа за чувствителна кожа

Хидробиотик лайка, маточина и алое вера

Идеалният продукт за чувствителна и раздразнена кожа - Хидробиотикът - Лайка, Маточина и Алое Вера е обогатен със 100% био Вода от Лайка - Hydrolina, 100% био Вода от Маточина - Hydrolina и постбиотичен комплекс от ферментирал екстракт Алое Вера. 

Вода от Лайка - Hydrolina

Вода от лайка хидролина

Знаем колко неприятно може да бъде усещането от раздразнена и зачервена кожа, а липсата на хидратация прави нещата още по-лоши. Не се притеснявайте! Помислили сме за това :) Водата от Лайка - Hydrolina допринася за хидратиране на кожата в дълбочина. Тя има противовъзпалително и регенериращо действие, което успешно я прави топ продукт за екзема и раздразнена кожа дори и при бебета. Подходяща е за суха, чувствителна до комбинирана и нормална кожа благодарение на силните си хидратиращи и противовъзпалителни свойства.

Вода от Маточина - Hydrolina

Вода от маточина хидролина

Био Водата от Маточина - Hydrolina е подходяща за нормална, комбинирана до суха и чувствителна кожа благодарение на силните си овлажняващи и регенериращи свойства. Тя активно успокоява изгаряния, зачервявания, състояния на дерматит, ухапвания, обриви и кожни раздразнения. Водата от Маточина - Hydrolina спомага за дълбокото хидратиране на кожата и възстановява проблемните зони.

Постбиотичен комплекс от Алое Вера

Доказано е, че постбиотичният комплекс на Алое Вера е 5 пъти по-ефективен от стандартното алое и подобрява краткосрочната и дългосрочната хидратация на кожата.

Алое Вера е особено полезен за чувствителна и раздразнена кожа. Благотворните свойства на Алое Вера, обогатен с постбиотични култури, помагат за успокоение на раздразнената кожа и намаляване на зачервяванията. Антиоксидантите, съдържащи се в постбиотичния комплекс на Алое Вера, помагат за предпазване на кожата от по-нататъшно увреждане и раздразнение.

Васил Ралчев в склада

Обогатете и защитете кожата си с добри бактерии и просто се наслаждавайте на резултата! За всичко друго сме се погрижили ние! :) 

3. Хидробиотик - Коприва & Салвия - интензивна грижа за коса и скалп

Хидробиотик коприва и салвия

Хидробиотикът на InaEssentials - Коприва и Салвия е уникална, иновативна формула за дълготрайно здрава и силна коса. Подходящ е за всички типове коса. Съчетава Вода от Дива Коприва - Hydrolina и 100% Био Вода от Салвия - Hydrolina, обогатена с FermentHair - комбинация от дъбова кора, коприва и женско биле с постбиотичен комплекс. Тази магия в бутилка ще заздрави, успокои и предпази скалпа ви в дълбочина, като същевременно ще осигури дълбока хидратация и ще ви помогне да забравите какво е увредена коса.

Вода от Дива Коприва - Hydrolina

Вода от дива коприва хидролина

Водата от Дива Коприва - Hydrolina има способността активно да се бори с прекомерното омазняване и успешно да ревитализира състоянието на косата и скалпа. Основната функция на дивата вода от коприва е против косопад. Тя е натурално и безопасно средство за спиране на косопада, засилване растежа и здравината на косъма. Високото съдържание на витамини и желязо в копривата подхранват космените фоликули и подпомага растежа на нова коса. 

Какво прави нашата Вода от Дива коприва - Hydrolina уникална? 

Тя е единствената, произвеждана в България! Процесът по производство е изключително трудоемък: билките се събират по пълнолуние изцяло с ръчен труд и на труднодостъпни терени, защитени от всякакво замърсяване на околната среда.

Био Вода от Салвия - Hydrolina

Вода от салвия хидролина

Истински враг на пърхота и себореята. Благодарение на активните си съставки Био Вода от Салвия - Hydrolina има способността да укрепва цялостното здраве на скалпа и активно да се бори с пърхота и себореята по натурален начин. Подходяща е за всички типове скалп, като възстановява здравия вид на скалпа и косата и предпазва от повторната поява на пърхот.

- FermentHair - постбиотичен комплекс

Използване на вода от коприва

FermentHair е специално разработена смес от естествени съставки, които традиционно се използват за бързо и трайно подобряване на здравето и гъстотата на косата. Основните съставки във FermentHair са коприва, дъбова кора, и женско биле. Ще бъдете очаровани, когато разберете за специфични свойства на тези билки и как те помагат за цялостното здраве на косата.

- Благодарение на витамините и минералите, които съдържа, копривата ефективно спомага за укрепване на корените на косата и за предотвратяване на косопада. 

- Дъбовата кора е богата на танини, за които е известно, че подпомагат растежа на косата и подобряват цялостното ѝ състояние. 

- Женското биле съдържа глициризин, който е естествено противовъзпалително средство, което може да помогне за намаляване на дразненето на скалпа и пърхота, като същевременно насърчава растежа на косата.

Подобряването на състоянието на косата остава видимо дори след спиране на използването, което потвърждава дълготрайния ефект. FermentHair е естествено и ефективно решение срещу косопад и изтъняване на косъма, повлиява цялостното здраве на скалпа и косата. А кой не иска красива, здрава и сияйна коса? 

Магията на природата

Семейството ни винаги дълбоко е вярвало в силата на природата. Благодарение на вашето доверие към нас и продуктите ни, през годините се убедихме  в силното ѝ  позитивно действие в ежедневната рутина за красиви кожа и коса. И все пак винаги има какво да ни изненада - приятно, разбира се. Доверихме се на постбиотиците и с всеки изминал ден доверието ни се оправдава. Пробвайте и вие - гарантираме, че няма да съжалявате. 

Мария Ралчева държи роза

Позволете на свежия билков аромат от нашите полета да влезе в дома ви, а благотворните свойства на билките, обогатени с постбиотичен комплекс, да накарат кожата и косата ви да засияят. 

Усетете магията на природата.
В коментарите под статията може да ни задавате всякакви въпроси за новите ни хидробиотици или пък да ни споделите впечатления, ако вече сте ги пробвали! Бихме били много щастливи да си поговорим! 
Хареса ли ви Хидробиотик - Лавандула и Мента?

След безспорния успех на нашия Хидробиотик - Лавандула и Мента, постбиотиците доказаха, че са път към бъдещето на InaEssentials. Как? Като за хиляди от вас нашият Хидробиотик осигури интензивна грижа и даде трайно решение срещу упоритото акне и черни точки, които трудно се повлияват дори от нашата висококачествена Лавандулова вода - Hydrolina. 

Получете най-добрата постбиотична грижа за кожата на пазара. с едно кликване на червения бутон
InaEssentials-Website 

📌 100% Връщане на парите – Без да задаваме въпроси 📝
От 2019 имаме политика "клиентът винаги е прав". Това означава, че ви предлагаме пълно връщане на парите, ако не сте доволни от нашите продукти.

InaEssentials-Family

1 коментар

Валерия

Много приятно ме изненадахте! Много интересни и полезни продукти, които нямам търпение да опитам! Супер подробна статия, полезна.

Много приятно ме изненадахте! Много интересни и полезни продукти, които нямам търпение да опитам! Супер подробна статия, полезна.

Напишете коментар

Този сайт е защитен чрез reCAPTCHA и се прилагат Правилата за поверителност и Условията за използване на услугата на Google.