Линията Хидробиотик - 3 нови формули за здрави кожа и коса

Линията Хидробиотик - 3 нови формули за здрави кожа и коса

След редица неочаквано многобройни и повече от чудесни резултати от нашия първи Хидробиотик - Лавандула и Мента, решихме, че няма как иновацията да спре до тук! Нашата Hydrobiotic серия се разшири с три нови формули, обогатени с постбиотичен комплекс, и сме изключително развълнувани да ги споделим с вас!

В InaEssentials винаги сме поставяли клиентите си на първо място и сме се старали да вземаме под внимание техните желания и нашите три нови попълнения за интезивна грижа са доказателство за това. Целта ни е да ви предоставим ненадминати естествени преживявания, а нашата Hydrobiotic серия прави точно това - издига биологичната натурална козметика на съвсем ново ниво.

Представяме ви 3-те иновативни формули, обогатени с постбиотичен комплекс, които дават бърза и интензивна грижа:

- за всеки тип коса и скалп - Хидробиотик - Коприва & Салвия,

- за чувствителна кожа - Хидробиотик - Лайка, Маточина и Алое Вера 

- за зряла кожа и против хиперпигментация - Хидробиотик - Роза, Бяла ела & Лимонова кора. 

Какво представляват постбиотиците и защо са важни за вашата кожа и коса?

Елена Ралчева почиства лицето си

Ферментацията на растенията и резултатът – постбиотикът, е последната иновация в козметиката за грижа за кожата, тъй като подпомага за нормализирането на естествения микробиом и се грижи да подържаме красива, здрава, сияеща кожа. С две думи - това са полезни бактерии без които кожата ни би се справяла с проблемите много по-трудно. Подсилването на микробиома с коктейл от добри бактерии е чудесен начин да възстановите здравето, хидратацията и естествения ѝ блясък.

Подробна информация за трите вида биотици – пребиотици, пробиотици и постбиотици и каква роля могат да имат в грижата за кожата може да прочетете тук.

Как да осигурим постбиотична грижа за нашите кожа и коса?

С нашите хидробиотици, разбира се :)

Нека разгледаме отблизо трите нови формули в нашата Hydrobiotic серия:

1. Хидробиотик - Роза, Бяла ела & Лимонова кора - интензивна грижа против застаряваща кожа и хиперпигментация

Хидробиотик роза, бяла ела и лимонова кора

Тази иновативна формула комбинира 100% Био Розова вода - Hydrolina, 100% Био Вода от Бяла ела - Hydrolina и Лимонова кора - ферментирал екстракт, обогатена с постбиотичен комплекс. Розата Дамасцена има мощно анти-ейдж действие, регенерира клетките на кожата, дълбоко я хидратира и изглажда фините линии и бръчките. Хидролина от Бяла ела активно се бори с хиперпигментацията, изравнява тена и намалява малките белези. Ферментираният екстракт от лимонова кора съдържа голямо количество витамин C, премахва мъртвите клетки от кожата, изсветлява тена и намалява видимостта на порите.

2. Хидробиотик - Лайка, Маточина и Алое Вера - интензивна грижа за чувствителна кожа

Хидробиотик лайка, маточина и алое вера

Идеален за чувствителна и раздразнена кожа. Тази иновативна формула е обогатена с 100% Био Вода от Лайка - Hydrolina, 100% Био Вода от Маточина - Hydrolina и постбиотичен комплекс от ферментирал екстракт от Алое Вера. Хидролина от Лайка има противовъзпалително, дълбоко хидратиращо и регенериращо действие и е подходяща за суха, чувствителна и комбинирана кожа.

Хидролина от Маточина овлажнява и регенерира кожата, успокоява изгаряния, зачервявания, дерматит, ухапвания, обриви и раздразнения на кожата. Алое Вера постбиотичният комплекс се е доказал като 5 пъти по-ефективен от стандартното алое, като предлага незабавни и дълготрайни ползи за хидратация на кожата, успокоява раздразнената кожа и намалява зачервяванията.

3. Хидробиотик - Коприва & Салвия - интензивна грижа за коса и скалп

Хидробиотик коприва и салвия

Хидробиотикът на InaEssentials - Коприва & Салвия е уникална, иновативна формула за дълготрайно здрава и силна коса. Подходящ е за всички типове коса. Съчетава Вода от Дива Коприва - Hydrolina и 100% Био Вода от Салвия - Hydrolina, обогатена с FermentHair - комбинация от дъбова кора, коприва и женско биле с постбиотичен комплекс. Хидролина от Коприва се бори с прекомерното омазняване, намаляване на косопада и стимулиране на растежа и здравината на косата. Хидролина от Салвия се бори с пърхот и себорея по натурален начин, възстановява здравословния вид на скалпа и косата и предотвратява повторно появяване на пърхот. FermentHair осигурява естествено и ефективно решение срещу косопада и оредяването на косата, като насърчава общото здраве на скалпа и косата.

Магията на природата

Позволете на свежия билков аромат от нашите полета да влезе в дома ви, а благотворните свойства на билките, обогатени с постбиотичен комплекс, да накарат кожата и косата ви да засияят. 

В коментарите под статията може да ни задавате всякакви въпроси за новите ни хидробиотици или пък да ни споделите впечатления, ако вече сте ги пробвали! Бихме били много щастливи да си поговорим! 
Хареса ли ви Хидробиотик - Лавандула и Мента?

След безспорния успех на нашия Хидробиотик - Лавандула и Мента, постбиотиците доказаха, че са път към бъдещето на InaEssentials. Как? Като за хиляди от вас нашият Хидробиотик осигури интензивна грижа и даде трайно решение срещу упоритото акне и черни точки, които трудно се повлияват дори от нашата висококачествена Лавандулова вода - Hydrolina. 

Получете най-добрата постбиотична грижа за кожата на пазара. с едно кликване на червения бутон
InaEssentials-Website 

📌 100% Връщане на парите – Без да задаваме въпроси 📝
От 2019 имаме политика "клиентът винаги е прав". Това означава, че ви предлагаме пълно връщане на парите, ако не сте доволни от нашите продукти.

InaEssentials-Family

“Цел отвъд печалбата: Kак нашият бранд оказва въздействие”

В InaEssentials вярваме в отблагодаряването на общностите, които са ни подкрепяли. Ето защо се гордеем, че предлагаме възможности за работа на членове от малцинствените групи, като помагаме за поддържането на тяхната прехрана и им осигуряваме по-светло бъдеще. Избирайки нашите органични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите. Присъединете се към нас и направете промяна още днес.